- 23 Mart 2016
- 30.697
- 91.685
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.681
Özledin demi şirin sopa mıAy verelim ya hazır çabuk gidecekkenspor olayını düzene sokmam lazım bi. Düzene sokmam gereken çok şey var gerçi Okullar açılmadı, çocklar evde. Dur bakalım sopa yiye yiye veririz nolcak
Dun aslında akşam yemeğinde kırmızı biber dolması yedim yoğurtla
Annem yapmış bayılırım dayanamadım
Baktım ki sabah eksiyi görmüşüm.
Ama bugün kardeşimin d.gunu ve kızımla pasta almaya gideceğiz
Akşama da balık aldık
Ama pastadan yiyecegim
Kürkçü dükkanına hoşgeldin+3 kg bişey değil ya hallederiz bizde reyyancımla kemerleri sıkma operasyonuna girişmiştik tam sende katıl bize
Evet maalesef canımAynen bizim işyerindede bir kaç kişide çıkti. Allah yardımcımiz olsun. İstanbulu bile geçmişiz
Hadi bakalımHoş buldum annemaynen çok değil 2 kupa yeşil çaya bakar
İki gündür iyi gitmiyor menüler canım pzartrsi itibariyle toparlanmaya geç bol su ve protein ağırlıklı beslenirsen çabuk atarsınSabah 10.00
Omlet,4 dilim kasar,salatalık,domates
4 ceviz.1 tatli kasiği bal
Ara
Sütlu filtre kahve
Ogle 15.00
Hamburger menü
Aksam
Firinda somon,bol salata
3 litre su,8000 adim
U UmutluBen4-11 Eylül Menü Paylaşım Listesi
Calypso95 ✖ ☑
SaskinAnne ✖ ✖
U UmutluBen ✖✖
Amor-a ☑ ✖
mavimli ☑ ☑
kirmizigitar ☑ ☑
ayvacicegi ☑ ☑
seyrekyagmur ☑ ☑
A AKREPcg ✖ ☑
cgdmk ☑✖
Hedef60kgolmak ☑ ☑
portkatal9 ☑ ☑
pacman ☑ ✖
66.5 canim yineHedeflerimiz havada kalmasın odaklanalım lütfen kızlar genelde 300 Gr hedefler zaten haydi
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ Calypso95 67,7 ??? U UmutluBen 75,9 75,6 SaskinAnne 81,7 ??? kirmizigitar 64,1 63,5 mavimli 82,2 81,9 ayvacicegi 54,8 54,4 seyrekyagmur 76,1 75,5 A AKREPcg 77,9 77,5 Hedef60kgolmak 75,1 74 Amor-a 53,9 53,5 cgdmk 67,3 ??? portkatal9 55,5 53
Yapar ya merak etme aynı şey. Yeter ki yeşil olsunHadi bakalım
Ben yeşil çayı soğuk içmeye başladım umarım aynı etkiyi yapıyordur dedim dukann birasıda soğuktu işe yaramasaydı onu yapmazlardı değil mi
sopayla bak sopaya cila yaptırmış bideHiç boş bırakmaya gelmiyor bu 5.takım
pazar pazar yediniz mi pasta börek yarın tartı günü göreceğiz kim yedi kim yemedive bu cuma üzgünüm ama kilo vermekte niyeti olmayanları alt listeye alacağım kızlar
Günaydın canımmGünaydınnnnnnn herkese yeni hafta yeni eksiler bizlerle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?