Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

A AKREPcg lojman riskli bölge olmuş daha dün bakmıştım düşük riskti şimdi kıpkırmızı Allah sonumuzu hayır etsin.
Ben parkı yasakladıkça cocuk park delisi oldu sonumuz parktan olacak galiba

Aynen bizim işyerindede bir kaç kişide çıkti. Allah yardımcımiz olsun. İstanbulu bile geçmişiz

Sabah 10.00
Omlet,4 dilim kasar,salatalık,domates
4 ceviz.1 tatli kasiği bal
Ara
Sütlu filtre kahve
Ogle 15.00
Hamburger menü
Aksam
Firinda somon,bol salata
3 litre su,8000 adim
İki gündür iyi gitmiyor menüler canım pzartrsi itibariyle toparlanmaya geç bol su ve protein ağırlıklı beslenirsen çabuk atarsın

Mehfam Cherry Mom EceZ cok uzgunum menu bildirimi yapmamisim. Cidden unuttum. Normalde oglen bitiyor benim yeme icme aksami bekleyeyim oyle yazayim diyorum unutuyorum normalde ben 3 te yedim bitti olayim. Su an cok mutluyum yaylaya geldim tarti farkli ama insallah dogrudur 900 gr gitmis gorunuyor. 50 ye son 3

Cuma gunu kilo : 53.9
Pazartesi kilo : 53.

Hadi bakalım
Ben yeşil çayı soğuk içmeye başladım umarım aynı etkiyi yapıyordur dedim dukann birasıda soğuktu işe yaramasaydı onu yapmazlardı değil mi
Yapar ya merak etme aynı şey. Yeter ki yeşil olsun
Ben yeşil çay günde 2 kupa içiyorum hala yine bir nebze yardımcı olmuştur bu kiloda kalabilmeme

sopayla bak sopaya cila yaptırmış bide bana mı bu hazırlık dur bak geliyor tartım

Regl olcam dipnot ne kurtarırsam kâr

Selamlar

Benim de sabah 54.7 (-100gr).
Haftasonu diyet iyiydi ama işlerden spor/yürüyüş olmadı. Dün yine ev gösterimi vardı tüm gün temizlik yaptık.
Buraya da yazayım da sorumluluk oluşsun salı çarşamba perşembe sabahtan 3mil leslie yapmayı planlıyorum.

Bu arada kabızlık sorunu olan arkadaşlar ben de eskiden öyleydim aslında tamamen beslenme ve hareketle ilgili. Lifli beslenme, paketli gıda ve basit karb.lardan kaçınma, yürüyüşle düzenli hale gelir. Doğumdan beri iki yıldır dikkat ediyorum ve düzenli gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…