Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzum U UmutluBen i izne ayıracağız bu hafta listeden çıkarabilirsin bundan sonra cuma son kez bildiirm yapacak

Sabah hariç iyi bugünde güzel bir eksi geldi cumaya kadar iyi gidersen şahane bir eksi gelir gibi duruyor
Sabah olan tam bugday unundan elde acilan borek nispeten iyi annemin gonlu olsun yoksa az yiyorsun halsiz kalacaksin deyip dururdu :) ya cuma gununden korkuyorum pazartesi bu kilodayim sali carsamba persembede ama cuma bi bakiyorum + gelmis. Umarim olmaz

Bu hafta cok yogunum foruma giremiyorum, bu hafta sadece kilo bildirimi yapmak icin girerim kizlar gruptan atarsanizda bisey diyemem Tesekkurler

Günaydın

Cumadan beri yürüyüş spor yapamadım, dün karın ağrısı bu sabah da regl oldum. Ne yapsam yeşil çay mı tavsiye edersiniz?

Yeşilçay kiraz sapı ile öneririm yalnız regl döneminde bitkisel çay ben de arttırıcı oluyor sende de aynı etkiyi yaparsa kullanma bu dönem canimm

Kaptanım beni bu konuda aydınlatırmısınız. bende 1 gün ara ile yürüyorum genelde. haftaya evde olacağım büyük ihtimal her gün yürürüm. size özelden bilgimi vermem gerekiyor. belirli günleri varmı

Belki Cherry Mom hemen göremez mesajını canım ben cevablayım.
Pazartesi walkk Challenge
Çarşamba walk Challenge
Cumartesi walk Challenge
Bu günler yarışma günleri. Bu günlerde yürüdü isen özelden bildirim yapılıyor kaptana. Harici günlerde yaptığın spor ve yürüyüşleri zaten menün ile yazıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…