- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 29
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.761
ben güzel taze cekilmis bir kahve derim sabah sabahGünaydın
Cumadan beri yürüyüş spor yapamadım, dün karın ağrısı bu sabah da regl oldum. Ne yapsam yeşil çay mı tavsiye edersiniz?
4-11 Eylül Menü Paylaşım Listesi
Calypso95 ✖ ☑ ☑ ☑
SaskinAnne ✖ ✖☑☑
U UmutluBen ✖✖✖✖
Amor-a ☑ ✖✖ ☑
mavimli ☑ ☑ ☑ ☑
kirmizigitar ☑ ☑ ☑ ☑
ayvacicegi ☑ ☑ ☑ ☑
seyrekyagmur ☑ ☑ ☑ ☑
A AKREPcg ✖ ☑ ☑ ☑
cgdmk ☑✖ ☑ ☑
Hedef60kgolmak ☑ ☑ ☑ ☑
portkatal9 ☑ ☑✖✖
pacman ☑ ✖✖✖
Kuzum U UmutluBen i izne ayıracağız bu hafta listeden çıkarabilirsin bundan sonra4-11 Eylül Menü Paylaşım Listesi
Calypso95 ✖ ☑ ☑ ☑
SaskinAnne ✖ ✖☑☑
U UmutluBen ✖✖✖✖
Amor-a ☑ ✖✖ ☑
mavimli ☑ ☑ ☑ ☑
kirmizigitar ☑ ☑ ☑ ☑
ayvacicegi ☑ ☑ ☑ ☑
seyrekyagmur ☑ ☑ ☑ ☑
A AKREPcg ✖ ☑ ☑ ☑
cgdmk ☑✖ ☑ ☑
Hedef60kgolmak ☑ ☑ ☑ ☑
portkatal9 ☑ ☑✖✖
pacman ☑ ✖✖✖
Sabah olan tam bugday unundan elde acilan borek nispeten iyi annemin gonlu olsun yoksa az yiyorsun halsiz kalacaksin deyip dururdu :) ya cuma gununden korkuyorum pazartesi bu kilodayim sali carsamba persembede ama cuma bi bakiyorum + gelmis. Umarim olmazSabah hariç iyibugünde güzel bir eksi geldi cumaya kadar iyi gidersen şahane bir eksi gelir gibi duruyor
Cnm ben kahve ara öğünde seviorm yeşil çay sabah daha iyi gidiyo ama nasıl istersenGünaydın
Cumadan beri yürüyüş spor yapamadım, dün karın ağrısı bu sabah da regl oldum. Ne yapsam yeşil çay mı tavsiye edersiniz?
Aynen kuzum beni ifşa etme
Günaydın
Gördüm gördümAynen kuzum beni ifşa etmeTakılıyorum alttan alttan
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar ❤
Bunun yarın daha güzeli gelecek yok mu bana rakip
07.09 wallkk Challenge sonuçları
1.SaskinAnne 5668 adım
2.seyrekyagmur 5420 adım
15 kişilik ekipte 2 kişi walk yapıyorarkadaşlara sürpriz olarak +250 spor puanı ekledim yazmayanlarda evde otursun
SABAH BENDE 5000 ADIM YÜRÜDÜM. HAFTAYA EVDEYİM BU HAFTAYA SÖZ VEREMEM DE HAFTAYA YARIŞALIMBunun yarın daha güzeli gelecek yok mu bana rakip
Kaptanım beni bu konuda aydınlatırmısınız. bende 1 gün ara ile yürüyorum genelde. haftaya evde olacağım büyük ihtimal her gün yürürüm. size özelden bilgimi vermem gerekiyor. belirli günleri varmı
07.09 wallkk Challenge sonuçları
1.SaskinAnne 5668 adım
2.seyrekyagmur 5420 adım
15 kişilik ekipte 2 kişi walk yapıyorarkadaşlara sürpriz olarak +250 spor puanı ekledim yazmayanlarda evde otursun
BelkiKaptanım beni bu konuda aydınlatırmısınız. bende 1 gün ara ile yürüyorum genelde. haftaya evde olacağım büyük ihtimal her gün yürürüm. size özelden bilgimi vermem gerekiyor. belirli günleri varmı
Bu günler yarışma günleri. Bu günlerde yürüdü isen özelden bildirim yapılıyor kaptana. Harici günlerde yaptığın spor ve yürüyüşleri zaten menün ile yazıyorsunPazartesi walkk Challenge
Çarşamba walk Challenge
Cumartesi walk Challenge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?