- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.781
Olur canım bigun onceden planlayalim bakalım kimden ne walklar çıkacakSABAH BENDE 5000 ADIM YÜRÜDÜM. HAFTAYA EVDEYİM BU HAFTAYA SÖZ VEREMEM DE HAFTAYA YARIŞALIM
Anammmmm 5000 ler ile birincilikler oluyorr ekip nerelerdesinizzz
07.09 wallkk Challenge sonuçları
1. @SaskinAnne 5668 adım
2.seyrekyagmur 5420 adım
15 kişilik ekipte 2 kişi walk yapıyorarkadaşlara sürpriz olarak +250 spor puanı ekledim yazmayanlarda evde otursun
Valla kaptan ben yazamadım ama benim hala insanty devam ediyor haftanın 6 günü o ter burnumdan çıpır çıpır akmadan rahat edemiyorum. O günkü programım bitip yorgunluktan yere uzandığımda harika hisediyprum o an kendim için çabalamışım gibi hisediyorum bu kilolar için varımı yoğumu ortaya koymusum ve bu bedene sahip olmak hakkımış gb geliyor ve birde menülerim çok düzeldi tabi daha 1 gün oldu ama güzel menü olduBöyle olunca sanki zayıflamak istemeyen insanları bir arada toplamışızda onları ikna etmeye çabalıyormuşuz gibi hissediyorum zayıflama için yürüyüşte yapmayacaksak ne yapacağız gerçekten herkes bir düşünsün
teşekkürlerBelkiCherry Mom hemen göremez mesajını canım ben cevablayım.
Bu günler yarışma günleri. Bu günlerde yürüdü isen özelden bildirim yapılıyor kaptana. Harici günlerde yaptığın spor ve yürüyüşleri zaten menün ile yazıyorsun
Değil mi banada öyle geldiC Cagrihilal1 daha dönmedin mi, gel artık yahuuu
Gerçi epeyce koşturmalı geçti günlerin. Sanki daha da kilo verdin sen, öyle gözüküyosun.
Hadi gel de artistlik yap bi
Sabah patates kavurup yedim ve seni andım
Harikasın canım ne güzelValla kaptan ben yazamadım ama benim hala insanty devam ediyor haftanın 6 günü o ter burnumdan çıpır çıpır akmadan rahat edemiyorum. O günkü programım bitip yorgunluktan yere uzandığımda harika hisediyprum o an kendim için çabalamışım gibi hisediyorum bu kilolar için varımı yoğumu ortaya koymusum ve bu bedene sahip olmak hakkımış gb geliyor ve birde menülerim çok düzeldi tabi daha 1 gün oldu ama güzel menü oldueşim görünce bu arada şok oldu çok incelmişsin inceciksin diyip duruyorr ki birde üzerimde regl şişkinliği varken hemde 3-5 gün sonra inceliğim dahada ortaya çıkıcak inş Bu arada ben düğünümde nişanımda çok daha zayıftım ama nişan elbisem tam oluyor.
EvetAnammmmm 5000 ler ile birincilikler oluyorr ekip nerelerdesinizzz
Teşekkür ederim tatlımBelkiCherry Mom hemen göremez mesajını canım ben cevablayım.
Bu günler yarışma günleri. Bu günlerde yürüdü isen özelden bildirim yapılıyor kaptana. Harici günlerde yaptığın spor ve yürüyüşleri zaten menün ile yazıyorsun
Kesinlikle baya zayıflamış gözüküyor. Erimiş bitmişDeğil mi banada öyle geldianca okullara gelecekler galiba
Rica ederimTeşekkür ederim tatlım ☺
Çok vahim o zaman durumBenim anlamadığım bu aylarda zayıflamak isteyenler olurdu okulları bekliyor sanırım herkeskatılmak isteyende yok calypso95 de izne ayrılıyor umut ayrılacak ekip kalacak 5 kiişi 3 kişi altına düştümü etap dışı kalıyoruz büyük risk
Maalesef çünkü herzmN ekstrem durumlar olabilir takım şuan ona hazır değil atıyorm hiç düşünmediğimiz x biri izin dese yandıkÇok vahim o zaman durum
Ben giremem demi şimdi listeyeBenim anlamadığım bu aylarda zayıflamak isteyenler olurdu okulları bekliyor sanırım herkeskatılmak isteyende yok calypso95 de izne ayrılıyor umut ayrılacak ekip kalacak 5 kiişi 3 kişi altına düştümü etap dışı kalıyoruz büyük risk
Sağlık sıkıntısı sebebi ile 3 kilo aldı desenBen giremem demi şimdi listeye
Fedakar kuzumBen giremem demi şimdi listeye
50 kiloya inerim amma dur olmuyor demi en az 6-7 kilo fazlam olması gerekirFedakar kuzumyok yahu senin verilcek kilon mu kaldı girilcek biri varsa ben girerim kapı gibi 59 dan 60 sayılırım
Hedefinin min yüzde 10 olması gerekiyor ivit :) çok zayıf olur senin için50 kiloya inerim amma dur olmuyor demi en az 6-7 kilo fazlam olması gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?