Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar gruba giremiyorum kusuruma bakmayın ev toparlama spor derken elim değmiyor. Hergün sporuma devam ediyorum ev yerinden oynadı ama ben bu dağınıklık içimde yerimi açıp sporumu yapıyorum eşimede dedim bu dağınıklık 2 gümde toparlanmış 3 gümde toparlanmış asla kafama takmıcam önemli olan ben ve sporum. Dağınıklık hep olur hep toplanır. Yalnız hala çok fena ödemim var ama şükür gidiyor bgn 77.5 gördüm. +1.5 kaldı. Kiraz sapı, mısır püskülü, detoks çayı Allah ne verdiyse içiyorum bu haftadan sonra bir dinleneyim istiyorum Eşimde izin aldı onla vakit geçirelim istiyorum. Tatile gitmek istiyorduk ama covidden dolayı biraz çekiniyoruz. Ama tatile gidemesekte en azından dinleniriz evde.

Valla kaptan ben yazamadım ama benim hala insanty devam ediyor haftanın 6 günü o ter burnumdan çıpır çıpır akmadan rahat edemiyorum. O günkü programım bitip yorgunluktan yere uzandığımda harika hisediyprum o an kendim için çabalamışım gibi hisediyorum bu kilolar için varımı yoğumu ortaya koymusum ve bu bedene sahip olmak hakkımış gb geliyor ve birde menülerim çok düzeldi tabi daha 1 gün oldu ama güzel menü oldu eşim görünce bu arada şok oldu çok incelmişsin inceciksin diyip duruyorr ki birde üzerimde regl şişkinliği varken hemde 3-5 gün sonra inceliğim dahada ortaya çıkıcak inş Bu arada ben düğünümde nişanımda çok daha zayıftım ama nişan elbisem tam oluyor.

Harikasın canım ne güzel akan terler hiç boşa değil yani emeksiz hiç birşey olmuyor çok sevindim adına ve dediğin ne kadar doğru bu bedene sahip olmak hakkı .. cidden hangimizin hakkıki yağlı vücutlar

Benim anlamadığım bu aylarda zayıflamak isteyenler olurdu okulları bekliyor sanırım herkes katılmak isteyende yok calypso95 de izne ayrılıyor umut ayrılacak ekip kalacak 5 kiişi 3 kişi altına düştümü etap dışı kalıyoruz büyük risk

Ben giremem demi şimdi listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…