- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #370.821
Hiç bilmediğim birley bulabilirsem deneyeyim, teşekkürlerYeşilçay kiraz sapı ile öneririm yalnız regl döneminde bitkisel çay ben de arttırıcı oluyor sende de aynı etkiyi yaparsa kullanma bu dönem canimm
Günaydın herkeseeee4-11 Eylül Menü Paylaşım Listesi
Calypso95 ✖ ☑ ☑ ☑ ☑
SaskinAnne ✖ ✖☑☑ ✖
Amor-a ☑ ✖✖ ☑ ☑
mavimli ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
kirmizigitar ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
ayvacicegi ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
seyrekyagmur ☑ ☑ ☑ ☑✖
A AKREPcg ✖ ☑ ☑ ☑ ✖
cgdmk ☑✖ ☑ ☑ ☑
Hedef60kgolmak ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
portkatal9 ☑ ☑✖✖✖
pacman ☑ ✖✖✖✖
Vakit olunca okuyacağım yazılar birikti. Bizde galiba 2 yaş sendromu başladı 3 gündür ota b.ka ağlıyor onunla uğraşıyorum. Artık iyice saçma olanlarda tepkisinin görmezden gelmeye başladım ama zor. Dün öğleden sonra 3 saat filan ağladı galiba.
Bugün walk chalkenge a katılabilirim sanırım.
Demek dondurma yediiiinnnn:/ Evet var öyle deli bir dönem tepkisiz durabilirsen ne âlâ ✌ duramazsan iyice işler çığrından çıkıyor zatennkolay gelsin kreş ne zaman başlıyor ?
Bugün bende walkk yapacağım hatta kabak detoksu yapacağım dün çok kaçırdım maalesef hem öğlen hem akşam dondurma yedim regliden neye elimi atacağımı sasırdım o kolay geldimutlumuyum hayır bu sebeple beni ancak kabak mutlu edebilir
Çok iyi, ben öğle yine dünden kalan sarmaları yedim akşama ve yarın iki öğün kabak yapayım ben de.:/ Evet var öyle deli bir dönem tepkisiz durabilirsen ne âlâ ✌ duramazsan iyice işler çığrından çıkıyor zatennkolay gelsin kreş ne zaman başlıyor ?
Bugün bende walkk yapacağım hatta kabak detoksu yapacağım dün çok kaçırdım maalesef hem öğlen hem akşam dondurma yedim regliden neye elimi atacağımı sasırdım o kolay geldimutlumuyum hayır bu sebeple beni ancak kabak mutlu edebilir
Yedim maalesef yaDemek dondurma yediiiinnnn
Cuma yaklaşıyorr. Bakalım aramızdaki yarışı kim kazanacak
Öğle uykuları için ne zman çok uğraşmaya başlıyorsan o ara ihtiyaçları bitmiş oluyor esasında ama sen okul için devam ettirmek istiyorsun sanırım ? Kreşlerde genelde uyuturlar çocukları inşallah güzel adapte olur yurt dışında hep daha iyi bu işler sanki güzel olacak umarım.Çok iyi, ben öğle yine dünden kalan sarmaları yedim akşama ve yarın iki öğün kabak yapayım ben de.
Dün kesinlikle anladım tepkisiz durursam biraz ağlıyor ama sonra sakinleşiyor, yardım edeyim anlayayım diye müdahil olursam daha kötü oluyor. Dün bir de uğraştığım halde öğle uyutamadım, en son 3te vazgeçtim. 3ten 6ya uykusuzluk/yorgunluk çok sarsıldı kabus gibiydizaten sonra 7de uyudu.
Uzun süreden beri ilk defa gece uyandı ve ağladı neyseki 15-20 dk sonra uyudu geri.
Kreş başlangıcına 1 ay kaldı, devletten de bir yer çıktı kafam karışık. Devletten çıkan uzakta biraz arabayla 15 dk her gün yol eklenecek. Okul binası yeni ağustosta açılmış herşey çok güzel ama grup yapısı 1-5 yani tüm yaşlar birlikte kardeşlik grubu deniyor bunlara. Ama devlet tabii daha güvenilir. Özel olan eve yakın, üniversitenin kampüsünde işe başladığımda beraberiz yani. Grup daha küçük ve herkes yaşıtı (2-3yaş), tek olumsuz yanı özelde çalışanlar sık değişiyormuş. Komşunun oğlu orada, onlar memnun.
Emin değilim ama Herhalde üniversitedekine vericem.
Bende yaptım buzlukta soğuyor yarımlık şişeye koyuyorum günlük tüketiyorum daha iyi oluyorBugün yeşil çayımı aldım, hadi bakalım, günlük bir bardakla başlayayım.
Aynen öyle canım beynimiz bizle oyun oynuyor bizde ilk kargaşada kaçmayı yada sorunların arkasına gizlenmeye seçiyoruz .kilo vermek zaten zorlu bir iş hele bir de kişi tam bir iradeye sahip değil ise hemen vazgeçmeyi seçiyor buradan uzaklaşıyorCherry Mom çok haklısın. Öğrenci olmadıktan sonra, hele çocuk da varsa, yoğunluk hep var. Ben kendimden biliyorum en başta. Yoğunum diye, sporu, yürüyüşü, takımı boşlayınca diyet sekteye uğruyor. Ama bu yoğunluk hiç bitmeyecek, birşeylerden (uykudan, ev işinden, hobilerden vb) vazgeçip bunlara zaman ayırmadan hedefe ulaşamayacağım çok belli
Sadece yediklerime dikkat edince yerimde sayıyorum maalesef. Ama benim hayatım böyle diye de hedefimden vazgeçmeyeceğim.
Selam canım poğaca kalırsa buzluğa atabilirsin çok güzel oluyor sonra ben 1 tane 1 tane oğluma sabahları veriyorumGünaydın herkese, menü paylasimi yapmamıştım dün akşam hiç nete girmedim desem yeri.kafam bayağı dumanliydi. Gündüz gayet iyi akşam 7-8 adet patates kızartması menemen 2 dl ekmek yedim oglende dondurma yemiştim. Asıl bugün sınavım sağlam poğaça yapicam ama az sayıda yappip yememek için kendimi dışarı atıp walk yapicam
Bizimki doğduğundan beri zor uyuyor ama uyku ihtiyacı hala çok. Uykusu olmadığından değil, azıcık sabit kalsa hemen esniyor sonra kendini uyandırmaya çalışıyor. Arabada filan kolayca uyuması da ondan. 3 yaşına kadar daha uykusuz duramaz sabah 7de uyanıyor öğle 12de pil bitmiş oluyor. Dün uyuyamadığı için sinirleri laçka oldu, bugün riske girmedim babasına bıraktım. Onunla hemen uyumuş :O Hep zor uyudu ama hep de uğraşmak zorundayız çünkü uyuyamayınca ayakta duramıyor, dil dolaşıyor vb. İhtiyacı olmadığından değil maalesef.Öğle uykuları için ne zman çok uğraşmaya başlıyorsan o ara ihtiyaçları bitmiş oluyor esasında ama sen okul için devam ettirmek istiyorsun sanırım ? Kreşlerde genelde uyuturlar çocukları inşallah güzel adapte olur yurt dışında hep daha iyi bu işler sanki güzel olacak umarım.
Anlattığına göre banada sana yakın olan üniversitedeki daha iyi olur gibi geldi hemde yaşıtlarıyla oyun şansı artar etkinlikler daha ortak olur vs birde sana yakın olması büyük avantaj özellikle ilk günlerinde senin içini bile rahatlatır bu durum ☺
Ben varım her günen az bir konuda paylaşım yapabilirim (diyet, spor, motivasyon, metabolizma, tarif vb).Aynen öyle canım beynimiz bizle oyun oynuyor bizde ilk kargaşada kaçmayı yada sorunların arkasına gizlenmeye seçiyoruz .kilo vermek zaten zorlu bir iş hele bir de kişi tam bir iradeye sahip değil ise hemen vazgeçmeyi seçiyor buradan uzaklaşıyor
Ama benim içinde çok sıkıcı bir durum devamlı x nerdesin y niye menü yok ....hiç sevmediğim hallerbu işler zorla olmazki
Bu sebeple bu cuma liste 2 kişide kalsa etap dışıda olsak devamlılık sağlamayacak olan arkadaşlarla yolları ayırmak istiyorum herkes kararını verip dönüş yapaarsa sevinirim kızlar ya devam edelim yada burası için tamam diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?