Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim herşeyim böyle ağır geçiyor ne hikmetse cnm. Biliyosun sıkıntılarım da ağır olur hep. Hastalıklarım da öyle oluyor ne hikmetse.
Geçer inşaAllah❤
Tez vakitte sonlansin inşaallah reyyan beterin beteri vardır bı kızın takip ediyorum kız kötu hastalık var hastaneden çıkamıyor son 2-3 yıldır heryeri Yara ve sadece 18 yaşında. Güzel günlerimizi cogaltsin inşaallah rabbim

Tez vakitte sonlansin inşaallah reyyan beterin beteri vardır bı kızın takip ediyorum kız kötu hastalık var hastaneden çıkamıyor son 2-3 yıldır heryeri Yara ve sadece 18 yaşında. Güzel günlerimizi cogaltsin inşaallah rabbim
Öyle tabi. Rabbim darda kalan bütün kullarına yardım etsin, hasta olanlara şifa versin inşaAllah.

evimi bitleyen kuslar bana dert oldu, basina gelen arkadaslardan ne yapmam gerektigiyle ilgili bdv ye konu actim. ama yonetim dertten saymadi bunu:) duygusal dert olmaliymis oraya acilan konular.... dert begendiremiyoruz yahu:)
Hadi ya 🙄🤔
Ev kadınının en duygusal derdi çocuğu ve evinin pisliği halbuki 😂

àno
huhuuuuuuu:KK31::KK31:

kizlar ben geldim:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

20 gun ban mi olur ah o kuslar yakti basimi :duduk:

neyse, telefon ekraninda yeni konu ac bolumune gelen kismi bosluguma gelip kullanmayayim diye siyah bantla kapattim:KK53: insallah tekrar yasanmaz.

hergun girip yazdiklarinizi okudum ama yazamayinca cok sinir bozucu oldu🤣 bu arada cil yavrusu gibi dagilmis grup ne oluyor yahu, yaz bitti diye tombik gezsek de olur mu diyosunuz ne diyosunuz. bi canlanin yaw...
hosgeldin gözlerimiz yollarda kaldi 🤗
menülerin hep harikaydi takip ettim kus kadar yiyorsun yahu acayip zayiflayacaksin eminim 😻

àno
hosgeldin gözlerimiz yollarda kaldi 🤗
menülerin hep harikaydi takip ettim kus kadar yiyorsun yahu acayip zayiflayacaksin eminim 😻
yok kuzu ya, o kadar yemege yarim kilo anca gidiyo haftada... bu pko beni mahvediyo ya... neyse buna sukur diyelim napalim.

bu arada Mehfam Mehfam hala tam gecmemis sanirim kovit sende, ya bak kuzenimde cikti benim onun 15 gun sonra hic tomografi cekmeden direkt ise baslayabilirsin demisler. insallah sende en kisa surede atlatirsin artik

A AKREPcg senin de ablana gecmis olsun cok, su bela bir an once bitse artik ya cok sikildik...

bu arada kacirdigim baska birileri varmi baska olay bilmiyorum. burdan herkese topluca gecmis olsun hayirli olsun iyi tatiller felan demis olayim kim hangisi uygunsa onu alsin uzerine🤣

Hadi ya 🙄🤔
Ev kadınının en duygusal derdi çocuğu ve evinin pisliği halbuki 😂
vala sorma illaki aldatilmis felan olmak lazimmis:) kaynanam bana laf soktu gorumcem kocami fisfikliyo felan🤪 oyle bortuydu bocekti bunlar da dert mi diyolar🤣🤣🤣🤣

aman ha iste aklinizda olsun:) allah bdv de populer olacak konu acmayi nasi etmesin🤣🤣🤣

bu arada ev temizligi demisken, benim icin hele cocuktan sonra ev temizligi gunluk temizlik dedigimiz olay tam bir iskenceye donmustu. robot supuege aldim ve olay kendiliginden cozuldu. maddi olarak imkanin varsa kendine bu iyiligi yap derim dert tasa kalmiyor inan:)

Ne oldu, ilaçlama sonucu kurtuldunuz mu?
kurtuldum cok sukur de, sevgili kocam basima cok fena isler acti🤣🤣🤣🤣 ilaclama firmasi sadece zemine sikiyoruz ilaci yerleri silip halilari yikatmaniz kafi demisti, sirf o yuzden gelsin ilaclasinlar dedim yoksa kendim yapacaktim. sevgili kocam "abi garanti olsun sen heryere sik" demis, aklina gelebilecek her koseyi ilaclatmis. adamlardan daha iyi biliyo haspam🤣 heryer degince, cidden heryer, yani eve donduk, su icmeye bardak yok herseyin yikanmasi lazim, temizlige giriseyim uzerime bisi gecirip dedim o bilr yok el yikayacam havlu bile yok yani aklina gelebilecrj her esya her kose nevresimler giysiler coraplar montlar ayakkabilar ev terlikleri havlular sofra bezleri tabak canak catal bicak hersey hersey ama hersey tek tek yikaniyor hala bitmedi sanirim 30 tur filan camasir makinasi calismistir daha da calismaya devam ediyor, artik cikanlari asacak yer kalmadi, 2 haftadir as yika topla katla yerlestir utule savasiyorum daha kolaylamadi bilr🤣🤣🤣🤣

tabi bu esnada kocama kucak dolusu sevgiler opucukler🤣🤣🤣🤣🤣

Sabah yulaf lapası, 2 tk fıstık ezmesi, sütlü kahve
Öğle 5 yk sebzeli bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Ara 2 büyük dilim aananas
Akşam 5 yaprak sarma, 2 köfte

Su 1 litre
Spor yok
yaptak sarmaya kadar menu cok iyimis diyecektim tam kiiiiiii bir adet yaprak sarmanin 92 kalori oldugunu hatirlayip kuzum naptin sen diyorum:)
Merhaba, 2-3 gundur moralim çok bozuktu yapmam gereken işleri bir kenara birakirsak. Oyuzden buraya ugrayamadim. Ama diyetime devam ettim o konuda bir sıkıntı yok, buraya giremeyecek kadar kafam doluydu, kusura bakmayın.

Sabah:08
Bir kucuk dilim beyaz peynir
Bir dilim tambugday ekmegi
1 haslanmis yumurta
3 adet zeytin

Oglen
Sebze çorbası

Akşam
Yoğurtlu kabak salatasi
1 adet köfte
6+7 dilim firinlanmis patetes ve havuç yedim

Aralarda 2-3 ciğ badem aynı sekilde findik ve 5 adet siyah kuru uzum yedim, şuan yeşil çay iciyorum
2 litre su ictim daha da icebilecegimi sanmiyorum suan
Chloe thing 2 week yapiyorum.
Hayırlı akşamlar herkese.
menun genel olarak cok guzel aslinda, ama patates ve havuc yerine kofte sayisini arttirsan daha iyi olurmus sanki. patates ve havucun seker oranlari cok yuksek. kilo vermeyi zorlastirir epey.

Sabah 1 haşlanmış yumurta, salatalık, kırmızı biber, 1dilim ekmek, sütlü kahve
Öğle 5 yaprak sarma, 1 kase yoğurt
Ara yarım muz
Akşam yarım porsiyon musakka, 1 domates

Su 1.5 litre
Spor adımlar

yine sarma 🙈 ne zaman bitiyo🤣 durdugu yerde zarar soyle ev ahalisine sen gormeden gotursunler🤣🤣🤣🤣
Selaaammm güzeller 💃

Sabah: sucuklu yumurta,
2 YK menemen
Salatalık
1 tk bal kaymak
2 zeytin
1.5 dl TB ekmeği

Öğle: 5 YK bulgur pilavı
2 YK yoğurt
5 ad. Patates topu mantısı
2 ısırımlık poğaça

Ara: 4 dl kavun
2 top açık dondurma

Akşam: 4 YK bulgur
4 top patates topu( yağsız)
2 dl kavun

* Çok kaçtı galiba bugün yarın kabak detoksunda kaptana eşlik edicigim 🙈
Su az oldu.
Walk azcik yapabildim geliyor. Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
patates ah su patates:) sebze diye satilir seker diye okunur:) hepimiz cok seviyoruz cok ta lezzetli kabul🤣 ama daha kontrollu olmaliyiz patates konusunda bence.
Menüm:
Sabah üzümlü yulaf lapası
Ara kahve ceviz
Öğlen tavuk sote salata
Ara kahve şekersiz bitter çoklıt
Akşam pancar+yoğurt+maden suyu
15 dk leslie

afiyet olsun kuzu, cok basarili:)

yalniz merak ediyorum pancari nasil tuketiyorsunuz? bana hep toprak kokuyor gibi geliyor o hic sevemedim ne kadar faydali halbuki...
Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
Zeytin
Domates salatalik

Öğle
2 seftali
3 yagli gevrek
1 avuc cekirdek

Su : 1,5 lt

aksam sende mi yemek yemeyenlerdensin :) yagli gevrek dedigin nasil bisey oluyo tam bilemedim. ama adi hic masum gorunmuyor:)
Sabah
2 dilim ekmek arasına
1 dilim peynir
Domates

Öğle
Tavuk göğüs eti
2 yk makarna
Salata

Ara
Sekersiz nescafe
kuzum makarnayi seviyor ve tuketiyorsun onu anladim:) madem oyle yapacaksin sana kepekli ya da tam bugday makarnasini oneririm. nisbeten daha masumdur

yaptak sarmaya kadar menu cok iyimis diyecektim tam kiiiiiii bir adet yaprak sarmanin 92 kalori oldugunu hatirlayip kuzum naptin sen diyorum:)

menun genel olarak cok guzel aslinda, ama patates ve havuc yerine kofte sayisini arttirsan daha iyi olurmus sanki. patates ve havucun seker oranlari cok yuksek. kilo vermeyi zorlastirir epey.

yine sarma 🙈 ne zaman bitiyo🤣 durdugu yerde zarar soyle ev ahalisine sen gormeden gotursunler🤣🤣🤣🤣
patates ah su patates:) sebze diye satilir seker diye okunur:) hepimiz cok seviyoruz cok ta lezzetli kabul🤣 ama daha kontrollu olmaliyiz patates konusunda bence.

yalniz merak ediyorum pancari nasil tuketiyorsunuz? bana hep toprak kokuyor gibi geliyor o hic sevemedim ne kadar faydali halbuki...

aksam sende mi yemek yemeyenlerdensin :) yagli gevrek dedigin nasil bisey oluyo tam bilemedim. ama adi hic masum gorunmuyor:)

kuzum makarnayi seviyor ve tuketiyorsun onu anladim:) madem oyle yapacaksin sana kepekli ya da tam bugday makarnasini oneririm. nisbeten daha masumdur

Yorumun için teşekkürler.

Benim yediğim sarmaların bir tanesi ortalamada 35kcal'e geliyor. Bir öğünde 5-6 tanesini sebze+ karb olarak yedim yanında köfte/yoğurtla dengeli bir öğün oluşturuyor.

kurtuldum cok sukur de, sevgili kocam basima cok fena isler acti🤣🤣🤣🤣 ilaclama firmasi sadece zemine sikiyoruz ilaci yerleri silip halilari yikatmaniz kafi demisti, sirf o yuzden gelsin ilaclasinlar dedim yoksa kendim yapacaktim. sevgili kocam "abi garanti olsun sen heryere sik" demis, aklina gelebilecek her koseyi ilaclatmis. adamlardan daha iyi biliyo haspam🤣 heryer degince, cidden heryer, yani eve donduk, su icmeye bardak yok herseyin yikanmasi lazim, temizlige giriseyim uzerime bisi gecirip dedim o bilr yok el yikayacam havlu bile yok yani aklina gelebilecrj her esya her kose nevresimler giysiler coraplar montlar ayakkabilar ev terlikleri havlular sofra bezleri tabak canak catal bicak hersey hersey ama hersey tek tek yikaniyor hala bitmedi sanirim 30 tur filan camasir makinasi calismistir daha da calismaya devam ediyor, artik cikanlari asacak yer kalmadi, 2 haftadir as yika topla katla yerlestir utule savasiyorum daha kolaylamadi bilr🤣🤣🤣🤣

tabi bu esnada kocama kucak dolusu sevgiler opucukler🤣🤣🤣🤣🤣
Kolay gelsin çok iş çıkmış.

vala sorma illaki aldatilmis felan olmak lazimmis:) kaynanam bana laf soktu gorumcem kocami fisfikliyo felan🤪 oyle bortuydu bocekti bunlar da dert mi diyolar🤣🤣🤣🤣

aman ha iste aklinizda olsun:) allah bdv de populer olacak konu acmayi nasi etmesin🤣🤣🤣

bu arada ev temizligi demisken, benim icin hele cocuktan sonra ev temizligi gunluk temizlik dedigimiz olay tam bir iskenceye donmustu. robot supuege aldim ve olay kendiliginden cozuldu. maddi olarak imkanin varsa kendine bu iyiligi yap derim dert tasa kalmiyor inan:)
Alacaktım ama evde eşya çok
Hareket ederk yeri olmaz benim evde 😂
Adım attigin yerde oyuncak var ee onları toplamışken bi süpürge geçerim nolcak dedim almadım

Yoo çok aramam bu aralar üst üste geldi
Okuldaydım alternatifim yoktu mecburen bunu yedim
Akşama kadar da ayaktaydım yemesem sekerim duserdi

kirmizigitar kirmizigitar Sağol cnm yorum için :) hoşgeldin :KK200: pancarı bayağı haşladım yumuşacık oldu toprak kokusu bayağı gitti.Bi de yoğurt ve maden suyuyla karışınca hiç kalmadı tatlış ve pembiş bişey oldu :KK39:
Kısıra katan da oluyor suyunu bulgur ıslatırken bi de salatalara çok yakışıyor sirkeyle limonla beraber bi dene bence tatlım :21:

Back
X