Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@kirmizigitar Sağol cnm yorum için :) hoşgeldin :KK200: pancarı bayağı haşladım yumuşacık oldu toprak kokusu bayağı gitti.Bi de yoğurt ve maden suyuyla karışınca hiç kalmadı tatlış ve pembiş bişey oldu :KK39:
Kısıra katan da oluyor suyunu bulgur ıslatırken bi de salatalara çok yakışıyor sirkeyle limonla beraber bi dene bence tatlım :21:
Tam mastercheflik :-) afiyet olsun 🤩

Alacaktım ama evde eşya çok
Hareket ederk yeri olmaz benim evde 😂
Adım attigin yerde oyuncak var ee onları toplamışken bi süpürge geçerim nolcak dedim almadım
Banada o çalışırken hep sinir gelir gibi geliyor tinnn tinnn yavaş çalışıyor ya ben haldur huldur ev süpürmeye alışmışım 🙈 öyle tın tın temizlik mi olur 🙈🙈

Tez vakitte sonlansin inşaallah reyyan beterin beteri vardır bı kızın takip ediyorum kız kötu hastalık var hastaneden çıkamıyor son 2-3 yıldır heryeri Yara ve sadece 18 yaşında. Güzel günlerimizi cogaltsin inşaallah rabbim
Amin aynen ben reyyancımın ne dmek istediğini çok iyi anladım kendine göre çok haklı sebepleride var tabi ama biz kendi halimize ne kötüyüz deriz halbuki neler neler var şu hayatta hamd olsun bu günümüze Mehfam Mehfam da çok daha iyi olacak inşallah 😘😘 bahsettiğin kızcağızada Allah şifasını versin :(

Ben de öyle istiyorum ama herkes yerken bende çocuklara yedirirken canım tekrar istiyo 🤭 bu arada kaptanım ben seni bugün geri yalnız bırakıyorum ama yine agir yemicem tek öğlen kabak yicem kardeşime kaç önceden akşam yemeğe sözüm vardı unuttum arayınca hatırladım ekemem de ama 6 gibi yiyip ızgara ya da zeytinyağli ile kurtarmayı planlıyorum affeder misin beni 😍
:)))) Nallçakk seniii :)
E hadi bakalım buna yarın ki kilo bildirimine göre karar vercem küsme hakkım olursa o zamn kullanayım bahaneyle 🤭🤭

tebrikler 👏🥰🍀🧿
milleti dinleme sen kulaklarini tika. ben ikiz dogurdum toplamda 10 kilo aldim , 5 küsür cocuklardi zaten 😚 hep saglikli yedim cocuklari düsünerek. bana ne olduysa lohusalikta oldu sorma 🙄
Canım lohusalıkta iştah çok mu açılıyor 😊
Hayırlı olsun canımm, sağlıkla kucağına al inşallah👶
İnşallah canımm çok sağol 😍😊
bu arada bugünlük yemek faslini 3 te kapadim. aksama bir cay icerim belki.
Çok erken kapamışsın sanki 😂

Canım lohusalıkta iştah çok mu açılıyor 😊

İnşallah canımm çok sağol 😍😊

Çok erken kapamışsın sanki 😂
yok benim icin 3 normal 🤗
lohusalik dönemimde noldu bilmiyorum iki bebek emziriyorum diye mi bilmem ama o sürecte hep tatli as erdim sabah sabah tahin pekmez yapar, helva kavururdum. 😬
herkes öyle olacak diye bisey yok. bak ben toplam 10 kilo aldim hamilelikte ve ikiz bebek dogurdum bir hafta sonra eski kilomdaydim. millet hamilelikte as erir, yer yer siser, ben lohusalikta. manyak bünye benimkisi 🙈

e90604dd1957991149e2484ead6d87eb.webp

Kızlar chia puding tarifi : altı için yarım su bardağı süt, 2 kaşıkchia tohumu ,üstü süzme yoğurt ve bal,onun üstü süzme yoğurt,kakao ve bal,en üstte çikolatalı granola ve muz :) afiyet olsun

Amin aynen ben reyyancımın ne dmek istediğini çok iyi anladım kendine göre çok haklı sebepleride var tabi ama biz kendi halimize ne kötüyüz deriz halbuki neler neler var şu hayatta hamd olsun bu günümüze Mehfam Mehfam da çok daha iyi olacak inşallah 😘😘 bahsettiğin kızcağızada Allah şifasını versin :KK43:
Amin çok amin herkesin bir yarası bir derfi var ki bunun için geldik Rabbim kimin derdi neyse dermanını da versin inşallah

Back
X