Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Değil kuzum değl Almanya'da

Saraçoğlu nun soğan kürü de iyi geliyor adet düzensizliğine, araştırıp onu da deneyebilirsiniz.
Bir de günlük yaşamınızı bilmiyorum ama hareketsiz yaşam da adet düzensizliği yapıyor.
Bu virüs başladığında evden dışarı cikamıyorken benim de vücudum alt üst oldu adetim bı ay 10 gün diğer ay 5 gün gecikmisti. Halbuki hep duzenliydi. Sonrasında sporu hayatıma soktum ve baktım ki hareket etmek bana iyi gelmeye başladı adetim tekrar düzene girdi, ondan sonra bırakmadım hiç. Haftada bir bile olsa yaptım hep

Adet gecikmesinde kullanılan ilaçlardan kullanamıyor musun canım sakıncalı mı sana ?

Günaydınnnn kaptanım
Oh ne güzel dönün yuvanıza

Sağlık sistemi her yerde farklı işte :/
Çok üzüldüm ya. Geç kalan herkes için daha çok üzülüyorum. Eltim başı ağrıdı hemen gitti ve pozitif dendi. Ama kanı ciğeri tertemiz. Sadece sürüntü pozitif dendi. Karantinada 11.günü ama o kadar iyi geçiyor ki hiç virüs değil gibi. Yiyor içiyor keyifle. Ben ise biliyorsunuz hâlâ etkileri sürüyor.
İşte erken gitmenin inanılmaz faydaları var.

Yaaa ne güzel senden sonra mı oldu ? Sizden ders çıkardı belki valla bende sana kadar kötüleşene kadar hastaneye gitmek yok diyordum kendi kendime ama şimdi devamlı kendimi yokluyorum

Yaaa ne güzel senden sonra mı oldu ? Sizden ders çıkardı belki valla bende sana kadar kötüleşene kadar hastaneye gitmek yok diyordum kendi kendime ama şimdi devamlı kendimi yokluyorum
Evet canım ben eve geldikten 2 gün sonra çıktı onda da. Başım ağrıyor diye ambulans çağırmış. Sonrası öyle işte.

Nefesimmmsin yüzden etap sayısına bölününce bir hayli minnak kaldı ekip ortalaması kötü olmazsa alacağım listeye canım seni

***5.Takım 692. Etap ***

SaskinAnne (81,6/81,2/0,4/%0,49)
kirmizigitar (63,5/
mavimli (81,8/81,5/0,3/%0,37)
ayvacicegi(54,3/53,6/0,7/%1,29)
seyrekyagmur (74,9/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53,9mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (77,7/567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
Cgdmk ( 67,3 ) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 55
amatördiyetci ( 73/ yeni üye başlangıç tarihi 31.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54
pacman ( ) 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
arvenberen15( 87/ )başlangıç tarihi 12.09.20, başlangıç kg 87, hedef kg 70
Diyetkolik2020( 72,3/ ) başlangıç tarihi 13.09.20 başlangıç kg 72.3 hedef kg 60
Nefesimmmsin( 60/58,6/1,4/%0.09) 667.etapta 60 kg ile izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 25'e bölündü.
Kusluhanim ( 75.8 ) başlangıç tarihi 17.09.20 başlangıç kg 75.8 hedef kg 60

Cnm takımı etkıleyeceksem haftaya ekle beni sorun değil

Teşekkür ederiz kuzum bakacağım duruma herkes bir bildirim yapsın sen izinden eksi dönerek elinden geleni yaptın aslında ama işte 25 e bölündü tebrik ederiz olsun çok iyi eksi
Nasıl uygunsa öyle yap cnm top sende

Yazınca dönmediğimi hatırladım
Kolay gelsin canım ne yaptınız öyle yahu yemek yememiş su bile içmemişsinn
Ben yazmıştım buraya kaptanım. Arada kaynamıştır. Salça yapıyoruz. Yapımı da baya sürüyor ve fena yorucu. İlk defa bu kadar yardım ettim ama canım çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…