- 23 Mart 2016
- 30.484
- 91.350
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.641
Evet güzel görünmüştü halbukiBen yine ne güzel yazmışım bölmeden kesmeden
Aslında arada bi şeyler yiyince çok zor olmuyor. Sabah dediğim kahvaltıyı 11 gibi yapıyorum. 3 civarı arada bi şeyler yiyip 18-19 arası da akşam yemeği yapıyorum. If gibi. Arada böyle yapıyorum. Sonra 3 ana 3 ara öğün yapıyorum. Bu ikisini harmanlıyorum hep.tatlım kutlama yemeğinden sonra çok az yemeye başladın halsizlik olmuyor mu? ya da kaçgün böyle planladın
Yyaa evet yorucu ben hazırcıyım annem yapar verir bana ama yinede yapılışı zahmetli biliyormBen yazmıştım buraya kaptanım. Arada kaynamıştır. Salça yapıyoruz. Yapımı da baya sürüyor ve fena yorucu. İlk defa bu kadar yardım ettim ama canım çıktı.
Tebriklerr canım haftaya hedef şahaneGünaydııın geçen cuma: 73
bugün 72 kg
fark -1 kg
haftaya hedefim 70 kg
dün doktora gittim iceri almadilar desemNeden yapmıyorlar testi. Nasıl bu kadar bekletiyorlar
Bisey sorabilirmiyim
Benim rahim kalinlasmasindan sonra adet düzensizliği oldu 6 ay içinde oturur dedi doktor ama geçen ay 52.gün de olmustum sanırım simdi 41.gundeyim henuz yok ama inanilmaz siskinlik var agrimda var dun sabah 1 kilo fazla ciktim mesela bu sabah normal. Ne yapabilirim bilmiyorum
güzel fikir beğendim bunuA
Aslında arada bi şeyler yiyince çok zor olmuyor. Sabah dediğim kahvaltıyı 11 gibi yapıyorum. 3 civarı arada bi şeyler yiyip 18-19 arası da akşam yemeği yapıyorum. If gibi. Arada böyle yapıyorum. Sonra 3 ana 3 ara öğün yapıyorum. Bu ikisini harmanlıyorum hep.
Halsizlik olmuyor. Daha önceden alışmıştım.Ana acıktığım oluyor arada. Vakit bulsam yiyecektim de yapamadım işte.
Çok iyi canım tebrikler inşallah girersinGÜNAYDIN
Geçen hafta:77,7
bu hafta:76,50
yüzdelik dilim:1,54
gelecek hafta hedefim:75,50 olsun inşallah haftaya listeye girerim
geçmiş olsun canım. umarım bir an önce iyileşirsin.dün doktora gittim iceri almadilar desemtest merkezinde yaptirabilirmisim parayla. ama sorun su ki burda aile hekimim yok henüz yoksa onlar hemen yönlendiriyormus.
Bende aynı durumdayım. 45 gün oldu regli olamadım. arada hafif karın ağrısı oluyor ama yok herhangi birşey. yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek.Bisey sorabilirmiyim
Benim rahim kalinlasmasindan sonra adet düzensizliği oldu 6 ay içinde oturur dedi doktor ama geçen ay 52.gün de olmustum sanırım simdi 41.gundeyim henuz yok ama inanilmaz siskinlik var agrimda var dun sabah 1 kilo fazla ciktim mesela bu sabah normal. Ne yapabilirim bilmiyorum
A ne oluyor yada herkes hamileBende aynı durumdayım. 45 gün oldu regli olamadım. arada hafif karın ağrısı oluyor ama yok herhangi birşey. yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
11-18 Eylül Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
@Amor-a
mavimli
@kirmizigitar
ayvacicegi
seyrekyagmur
A AKREPcg
@cgdmk
Hedef60kgolmak
pacman
@arvenberen15
@Diyetkolik2020
@Nefesimmmsin
***5.Takım 692. Etap ***
SaskinAnne (81,6/81,2/0,4/%0,49)
kirmizigitar (63,5/
mavimli (81,8/81,5/0,3/%0,37)
ayvacicegi(54,3/53,6/0,7/%1,29)
seyrekyagmur (74,9/
amatördiyetci ( 73/72/1/%1,37) yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54
5.takim ortalaması: %
Alt liste:
Amor-a (53,9mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (77,7/76,5/1,2/%1,54) 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
Cgdmk ( 67,3 ) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 55
pacman ( ) 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
arvenberen15(87/ )başlangıç tarihi 12.09.20, başlangıç kg 87, hedef kg 70
Diyetkolik2020( 72,3/ ) başlangıç tarihi 13.09.20 başlangıç kg 72.3 hedef kg 60
Nefesimmmsin( 60/58,6/1,4/%0.09) 667.etapta 60 kg ile izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 25'e bölündü.
Kusluhanim ( 75.8 ) başlangıç tarihi 17.09.20 başlangıç kg 75.8 hedef kg 60
Ondan değil canımSaraçoğlu nun soğan kürü de iyi geliyor adet düzensizliğine, araştırıp onu da deneyebilirsiniz.
Bir de günlük yaşamınızı bilmiyorum ama hareketsiz yaşam da adet düzensizliği yapıyor.
Bu virüs başladığında evden dışarı cikamıyorken benim de vücudum alt üst oldu adetim bı ay 10 gün diğer ay 5 gün gecikmisti. Halbuki hep duzenliydi. Sonrasında sporu hayatıma soktum ve baktım ki hareket etmek bana iyi gelmeye başladı adetim tekrar düzene girdi, ondan sonra bırakmadım hiç. Haftada bir bile olsa yaptım hep
Canım yüzde hesabı yapmayı unutmusum kusura bakmaSaskinAnne aklıma birde erken menopoz geldi olabilir mi ? Tekrar doktoruna bir gözüksen keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?