- 17 Eylül 2020
- 25
- 58
- 3
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.741
Teşekkür ederim KaptanımKusluhanim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım ❤
pazartesi yaptiracagim artik daha iyi olmazsam.Yapılabilecek birşey varmıymış canım aile hekimi kaydı için ? Kayıtsız olanlara bakan ayrı bir doktor flan olmuyor mubiran önce test olur ne ise tedavin başlanır umarım
bir sonraki yaşınıza hedeflediğiniz kiloda girmenizi dilerimTeşekkür ederim, çok sağolun
Evet ya bende de kötü duruyor, 50lerin altına inmek istiyorum.Boyum biraz daha uzun olsa süper olabilirdi. Ama boyum 158.O yüzden bu kilo bende çok fazla duruyor.
Teşekkür ederiim. Seni de tebrik edemedim. Geçen haftalara da baktım. Çok iyi gidiyorsun. Bu hafta da mükemmel.Böyle giderse mezuniyetin yakın olur.
Uyacağız, hedef spor yazdım.
Sadece 100 Gr cik yüzünden mi pijamam ederdi hiç ticari zekam yok
Bazı sorunlar çıktı hem kadindogum hem genel cerrahlik. Gerekirse tomografi de cekilecegim ki şuan gerekiyor gorunuyor. Hayırlısı canım kötü bişey düşünmüyorum suanlik. Pazar pazartesi komposto ve şeffaf salcasiz tanesiz çorba içeceğim bakalım nolcak.bu arada yoğun iş iyiidr direk yüzer ve alışırsın eminim diyetine de dikkat edersin sen. Bu hafta benim bol sporlu geçecek eşim shift değiştiriyor bana eşlik edebilecek misin çalışırken bigun de A AKREPcg ile yapacaktık sözüm vardı.
İşte boşuna değilmiş benim karbonhidratlarBen de bir tiroit hastasıyım ve karbonhidratın etkilediğini düşünüyorum direkt enerjim çekilir vücudum durur. 2016 yılında diyetisyene gittiğimde günde 6 ekmek vermişti O yüzden karbonhidrat da lazım. Ama ölçülü ve uygun saatli. Eğer böyle bir hastalığın varsa dereotunu eksik etme.
Ya ben bugün çok koşturdum, ama adım sayarımı evde unutmuşumBugün wallkk Challenge kızlar katılım çok olur umarım
23.00 de adım sayılarınızı veya dakikalarınızı özelden bekliyorum ( menü sayfasında özellikle yazmayınız) :)))
Hayırlı neticeler olsun inşallah canım inşallah düzelir gerekte kalmazpazartesi yaptiracagim artik daha iyi olmazsam.
İşe başlamak şimdiden iyi geldi sana :) kendi için ertelediği şeyleri yapıyor insan böylece ne güzelYa ben bugün çok koşturdum, ama adım sayarımı evde unutmuşumsabah gidip saçımı kestirdim oradan çıkıp çocuğa yağmurluk aradım. Eve geldim yarım saat sonra kendime gözlük almaya gittim. Sonunda bir çerçeveyi ayırttım gelmişken işe başlayacağım diye kıyafet bakayım dedim. En son kendimi genç kızlara yönelik bir mağazadn elbise alırken buldum
Diyet mi beni bozdu yoksa içimde kalmış şimdi orta yaş kriziyle mi ortaya çıkıyor bilmiyorum ama kendime ip askı mini elbise aldım
Göbek dışında güzel oldu kendime referans elbise yaptım.
Challenge hırsı ile çıkıp yürüyeyim dedim ama çok işim var, şimdi yüzümde maskeyle oturuyorum, bakıma girdim. Hamilelikte kimyasallardan kaçınma sonrasında çocuk derken sanırım 3 yıldır kişisel bakım yapmamıştım.
Online veli toplantısı nasıl geçti Hocam, verimli oldu mu?Merhaba kusura bakmayın akşam online veli toplantısı sabah canlı ders kilomu yazacağımı unutmuşum. Kilom sabit 87.Pazartesi diyetisyen den randevu alacağım.
Challenge ne yapıyoruz Kaptanım, kısa bilgi verir misiniz, bir sonrakine ben de katılmış olayımBugün wallkk Challenge kızlar katılım çok olur umarım
23.00 de adım sayılarınızı veya dakikalarınızı özelden bekliyorum ( menü sayfasında özellikle yazmayınız) :)))
Teşekkür ederim, ne güzel bir dilekbir sonraki yaşınıza hedeflediğiniz kiloda girmenizi dilerim
Challenge ne yapıyoruz Kaptanım, kısa bilgi verir misiniz, bir sonrakine ben de katılmış olayım
Aaaaaaaaa1 dlm rulo pastaiki gün icicegim çorba ile telafi
Bitti kaptanım aklımda yoktu gene o son dilim kaldı kimse de ustlenmedi ben zaten israf olmasın diye kilo alanlardanimAaaaaaaaadiyette iki gün üst üste pastayı kim bulmuş şekerim öylee hadi dünkü oğluşun doğum günü içindi bu fazla amaa
Sen çorba ile telafi edersin ama ben spor cezamıda vereyim 50 puan ceza yazdım sana canım pasta bitmiştir umarım
Süper Kaptanım, pazartesi okula yürüyerek gidiyorum o zamanTabiki canım
Yürüyüş için Challenge yapıyoruz :)
Herkes gün içinde yürüyüşünü yapıyor adım sayarla, akıllı bileklikle veya telefona inen adım sayar uygulamaları ile adım sayısı ekran görüntüsü atan arkadaşlarım var çoğunluk böyle yapıyor ama şart değil bunlar motivasyon sadece ❤
Saat 23.00 e kadar bana ister dediğim şekillerde ekran görüntüsü ile adım sayını at gönder özel mesaj ile istersende bugün 30 dk yürüdüm de okeydir ✌
Challenge günleri cumartesi pazartesi çarşamba
A AKREPcg geçtin beni aşkolsunÇok güzel adımlar kızlar tebrikler ❤amaa takımın geri kalanı neredeee
19.09.Walk Challenge
1. A AKREPcg 18.355 adım
2.Hedef60kgolmak 10.500 adım
3.seyrekyagmur 10.000 adım
Günün kazananı A AKREPcg oldu vee spor puanlarına +100 puan ekliyorum tebrikler
İyi gecelerHerkese iyi geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?