- 24 Nisan 2020
- 285
- 326
- 23
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.781
Dene dene düğün öncesi bana çok iyi gelmişti şimdi istikrarimi kurabilsem gene iyi gelecek. Rica ederim canımVücut tipimiz ayni ozaman benimde vucudum siki karin dişinda malum dogumlar. Aksam yatmadan youtube videosunu deneyecegim. Her akşam yapayım olmazsa cok sağol
Hosgeldinn takimimiza o zamanMerhabalar formu buraya mı gönderceğim emin değilim ama herhangi bir bilgi göremedim epey de mesaj var
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:167
KİLONUZ:62
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar
MESLEGINIZ:Mühendis
ÇOCUK SAYISI:-
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Sağlıksız beslenme-pandemi süreci
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi daha iyi hissetmek istiyorum eski kıyafetlerim olmuyor
Hoşbuldum teşekkür ederim.Biraz zor kilo verebilen biriyim şu anda aralıklı oruç uygulamaya çalışıyorum önerilerinizi bekliyorumHosgeldinn takimimiza o zaman☺
Bugün çorba ile beslencegimi düşünmeyince gayet iyiyim kaptaniiimSelamlar kızlar nasılsınız
Teşekkür ederiz evet buraya olacaktıMerhabalar formu buraya mı gönderceğim emin değilim ama herhangi bir bilgi göremedim epey de mesaj var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kendimi daha iyi hissetmek istiyorum eski kıyafetlerim olmuyor
Kolonoskospi için değil mi canım ?Bugün çorba ile beslencegimi düşünmeyince gayet iyiyim kaptaniiim
5.takım için kuralları okudum beyan ettimTeşekkür ederiz evet buraya olacaktı ✌
Pandemi ne çok kişiye kilo aldırmışyaçogu gelen arkadaşın formunda kilo alma sebebi böyle ne kötü ama bu arkadaşlar kısa zamanda mezun olup gidiyorlar bu da iyi yanı ☺☺ sende umarım hedeflediğn kiloya bizlerle kısa sürede ulaşırsın
Yine 1.sayfada kurallarımız var okumuş muydun ekibin genel işleyişininde bir özetidir okuyup ( sana uyuyor ise ) kabul ettiğinide yine buradan dönersen sevinirim
Esra ben bu arada 34 yaşındayım takım kaptanıyım sizlerle birlikte yeni verdiğim kilomu korumaya çalışıyorum
Hepimiz stres anlarında yemeğe koşuyoruz sonra daha çok üzülüyoruz maalesef5.takım için kuralları okudum beyan ettim
Evet bu süreçte ben bazı kötü durumlarda yaşadım stres bende daha çok yemeye ve uyumaya sebep oluyor.Umarım sizlerle ben de tekrar fit olacağım ancak daha önce zayıf olsamda yağ yüzdem fazlaydı şimdi sporla bunuda düzeltmek istiyorum.
yalniz bu sabah bi motiv3 oldum cunku olculerim fazla kiloya ragmen degismemis demekki tam tahmin ettigim gibi kof bir kilo bu . zat3n wcikcasi 3 gunde yerlesecek kilo olmasi cok mantikli gelmiyor yani. kaldiki tamam ara sira snack ten biraz kek biraz donut asirdim amaHahah hani kilo aldın ama vicdanen zehir etmişik tatili
evet bend3 onu fark ettim olculerim degismemis ama vucudumda bi sislik var ellerim ayaklarim sis yuzum sis, yoksa acikcasi evet insan yiyor tatild3 ama herxamankinden d3 fazla efor harciyor o aquapark in merdivenlerind3n gunde en az 30 defa ciktim yaniToplanırsın tabii insanda yılda bir kere tatile gidiyor Ben de kısamazdim ki ben evde bazen dayanamıyorum dahaama şunu düşünüyorum tatilde kilodan ziyade ödem çok oluyor sıcağa da maruz kaldığın için. içebiliyorsan bugün bitki çayları ile vücudunu rahatlatsan iyi olabilir daha net cikar yarın tartın
Evet salı sabahina sağlam çıkarsam ogüne kadar böyleKolonoskospi için değil mi canım ?
Dönersin canım yeşil çayın faydasını gören olarak söylüyorum günde 2 fincan hiç mümkünse kiraz sapı da bul kaynat sonra eski kilona dönmüş olursun aqua deme çok üzülürüm 3 yıldır tatile gidemedimevet bend3 onu fark ettim olculerim degismemis ama vucudumda bi sislik var ellerim ayaklarim sis yuzum sis, yoksa acikcasi evet insan yiyor tatild3 ama herxamankinden d3 fazla efor harciyor o aquapark in merdivenlerind3n gunde en az 30 defa ciktim yanibugun yesil caya filan dayanicam biraz. zaten yine normal yeme duzenime donuyorum bugun tek ogun haline. cumaya kadar toplarim insallah
Sagol cnmKolay gelsinnnnnn tatlım
HoşgeldinizMerhabalar formu buraya mı gönderceğim emin değilim ama herhangi bir bilgi göremedim epey de mesaj var
Tmm canım çıkardımCanım eline sağlık @Diyetkolik2020 i listeden çıkartabiliriz daha yolun başında çok fazla bildirimsiz oldu maalesef
HoşgeldinizMerhabalar formu buraya mı gönderceğim emin değilim ama herhangi bir bilgi göremedim epey de mesaj var
tatil benim kirmizi cizgim ya su istanbuldan bir kac gunlugune uzaklasmam sart normalde otel tatili sevmem kampciyim ben ama cocukla kamp biraz zorluyor diye simdilik otelleri degerlendiriyoruz.Dönersin canım yeşil çayın faydasını gören olarak söylüyorum günde 2 fincan hiç mümkünse kiraz sapı da bul kaynat sonra eski kilona dönmüş olursun aqua deme çok üzülürüm 3 yıldır tatile gidemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?