- 23 Mart 2016
- 30.475
- 91.336
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.701
Ay en fenasıBen bisey yaptım
Cezama raziyim ama cezamı ödemem de zorsınavım var hazirlamam gereken ders notları var
Yarın ac gezsem
Cherry Mom waffle yedim hemde en son hamilelikte yemiştim o kadar oldu yani yediğim canımın istediği birseyde değil ama kardeşim almış gelmiş
Geçmiş olsun bu kolonoskopi neden yapılacak, sadece kabızlıktan değil sanırım.Sağ ol ortim ikimiz de gayet iyiyiz ❤ haftaya kesin devam pazardan salı gününe kadar çorba ile beslenecek çünkü kolonoskopi sağolsun
Beğendim çok ama plan yapıp uyamamak da moral bozabilir, ben günleri belirlemeden adım/leslie hedefi koyayım o zaman.Size bahsettiğim kafamdaki egzersiz planı kendime yaptım ilk gün için yakalamaya çalışmak bile zevkliydibakalım cuma günü ne kadarını başarmış olacağım
EGZERSİZ KARTI:
Eki Görüntüle 2692715
***5.Takım 692. Etap ***
SaskinAnne (81,6/81,2/0,4/%0,49)
kirmizigitar (63,5/
mavimli (81,8/81,5/0,3/%0,37)
ayvacicegi(54,3/53,6/0,7/%1,29)
seyrekyagmur (74,9/74,1/0,8/%1,07
amatördiyetci ( 73/72/1/%1,37) yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54
5.takim ortalaması: %
Alt liste:
Amor-a (53,9mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (77,7/76,5/1,2/%1,54) 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
Cgdmk ( 67,3 ) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 55
pacman () 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
arvenberen15(87/ )başlangıç tarihi 12.09.20, başlangıç kg 87, hedef kg 70
Diyetkolik2020( 72,3/ ) başlangıç tarihi 13.09.20 başlangıç kg 72.3 hedef kg 60
Nefesimmmsin( 60/58,6/1,4/%0.09) 667.etapta 60 kg ile izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 25'e bölündü.
Kusluhanim ( 75.8 ) başlangıç tarihi 17.09.20 başlangıç kg 75.8 hedef kg 60
Artık açıklayayım madem. Baya utanıyorum ama o zamanları yemek yemeden atlatamazdım sanırım.Buraya son başladığım gün 69.2 idim. Şu an 68.0 çıktım. Tabi geçen hafta tartılmadığım için yüzde olarak de hesaplamadım Cherry Mom kaptanım. Artık haftaya hesaplarım onu da. Olur mu?
Girersiiin ortimmUmarım hemencik girerim listeye. Çok özledim.
Ben de böyle bir tablo yapayım yarın. SüperSize bahsettiğim kafamdaki egzersiz planı kendime yaptım ilk gün için yakalamaya çalışmak bile zevkliydibakalım cuma günü ne kadarını başarmış olacağım
EGZERSİZ KARTI:
Eki Görüntüle 2692715
Cnm dün müydü doğumgünün? Nice mutlu yaşlara huzurla afiyetleBen de böyle bir tablo yapayım yarın. Süper
Planlı olmak iyidir her zaman
Vallahi diyet yapsam da yapmasam da asla yemem asla baklava da yemem ben belki yarim dilim çok şekerli geliyor bana fazla şekerli tatlıları tüketmiyorumAy en fenasıkalori bombası
Bu hafta başka hamur tatlı tarzı birşey olmazsa cumaya kadar gider diye düşünüyorum
Teşekkür ederim, çok sağolunCnm dün müydü doğumgünün? Nice mutlu yaşlara huzurla afiyetle
Boyum biraz daha uzun olsa süper olabilirdi. Ama boyum 158.Tatlım kilo süper boyun kaçtı?
Teşekkür ederiim. Seni de tebrik edemedim. Geçen haftalara da baktım. Çok iyi gidiyorsun. Bu hafta da mükemmel.Girersiiin ortimmçok güzel başladın diyete zatenn
Teşekkür ederim inşallah tatlım ocağa kadar 60 olsam en azındanBoyum biraz daha uzun olsa süper olabilirdi. Ama boyum 158.O yüzden bu kilo bende çok fazla duruyor.
Teşekkür ederiim. Seni de tebrik edemedim. Geçen haftalara da baktım. Çok iyi gidiyorsun. Bu hafta da mükemmel.Böyle giderse mezuniyetin yakın olur.
Hep birlikte başaracağız eminim.Teşekkür ederim inşallah tatlım ocağa kadar 60 olsam en azından
Hıım ama olsun yaşın da genç çok çabuk toparlarsın bebişim inanıyorum sana
Pardon canim hedefi unutmusumTebrikler cnm çok iyi gitmiş nerelerdesin yogun musun ?
Cuma hedefin nedir :)
Ben de bi buyuk kase asure yedim ve bi buyuk kase cekirdek, halbuki gunum cok iyi gecmistiAy en fenasıkalori bombası
Bu hafta başka hamur tatlı tarzı birşey olmazsa cumaya kadar gider diye düşünüyorum
[TD][/TD]
HEDEFLERİMİZ VE SONUÇLARIMIZ
@mavimliayvacicegi A AKREPcg Hedef60kgolmak tebrikler kızlar ( menüde istikrar sağlayanlar ile hedefini yakalayanlar paralel ve tabii spor tablosunda ilk 3 de olanlarda yine bu arkadaşlarımız ) herşey bir bütün aslında biz çeşitli tablolar yapıyor gibi dursakta tek bir sonuç tek bir disiplin var işin ucunda
Umarım önümüzdeki hafta dahaa çok kalp kalpp olur listemiz ❤☺☺
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne 81,6 81 @kirmizigitar 63.5 63 @mavimli 81,8 81,5 ❤ ayvacicegi 54.3 53.9 ❤ seyrekyagmur 74.9 74 A AKREPcg 77.7 77 ❤ Hedef60kgolmak 73 72 ❤ Amor-a 53.9 53 cgdmk 66.2 65.5 @Nefesimmmsin 58.8 58.3 @arvenberen15 87 86.5
Selamlar
Resmi olarak işe başladım hemen pazartesi sabahına toplantı kondu. Ama bu süreci diyeti/sporu bozmadan götüreceğim disiplin iyidir.
Eşimde bazı sağlık sıkıntıları oldu, ona göre diyet yapacak bu akşam onun planlamasını yapacağız, okumam gereken şeyler de var ama bu hafta spor yapmaya zorlayacaksın kendimi söz.
Geçmiş olsun bu kolonoskopi neden yapılacak, sadece kabızlıktan değil sanırım.
İşte boşuna değilmiş benim karbonhidratlarSabah yulaf lapası, 1 muz, 2 tk fıstık ezmesi, sütlü kahve
Öğle fırın patates, 2 uzun tavuk etinden sosis
Ara 1 kare bitter (yüzde 90)
Akşam karabuğday salatası, kıyma kavurma, 1 dilim ekmek
Su 1.5 litre
Spor 5808 adım
Bu ara tiroit üzerine okuyorum sürekli kalori kısıtlaması ve düşük karb iyi değil metabolizmayı aşağı çekiyor, bugün karb yükleme yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?