- 23 Mart 2016
- 30.470
- 91.329
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.801
Ay allah başka dert vermesin hepside çözülür şeyler ne yapalım canımkizlar ben grubun bahtsiz bedevisi listeye girdim evi bitler sardi banlandim ban bitti geldim telefon bozuldu hic paylasim yapamiyorum dogru durust
Al bizden de o kadar biz de ileride inşallah karavan düşünüyoruz herşey dahil konsept çocuklu iken iyi yoksa betonlar arasında bir tatil yapılamaztatil benim kirmizi cizgim ya su istanbuldan bir kac gunlugune uzaklasmam sart normalde otel tatili sevmem kampciyim ben ama cocukla kamp biraz zorluyor diye simdilik otelleri degerlendiriyoruz.
Benimde tam tersitatil benim kirmizi cizgim ya su istanbuldan bir kac gunlugune uzaklasmam sart normalde otel tatili sevmem kampciyim ben ama cocukla kamp biraz zorluyor diye simdilik otelleri degerlendiriyoruz.
Hiiç bilgim yok denemedim deKızlar bir şey sormak istiyorum aybaşı halindeyken fitil kullanan oldu mu mikrop bakteri için ? @amatordiyetci doktor arıyorum var mı acep
gittigim otel gercekt3n mukrmmel tedbirler almisti agzim acik kaldi cok tedirgin gittim ama icim cok rahat yaptim tatili. tek sorun yabanci turistlerin sosyal mesafeye dikkat etmemesi ve maske takmamasiydi onun disinda otel alabilrc3gi tum onlemleri fazlasiyla almisti, mesafe ile ilgili de biz olabildiginc4 kolladik kendimizi insallah bisey kapmamisizdirBenimde tam tersiotel olcak elimi sıcak sudan soğuk suya sokmayacağım yoksa soğuk sudan sıcak suya mıydı o laf neyse anladınız
Bu senede ayarlamıştık ama biz iptal ettik siz yine iyi cesaret gittiniz
kesinlikle cocukla cok zor baska turlusu hele benim cocugum otelde bile onca yiyecegin icind3 ac kalan uykusy sorunlu filanbi cocuk kamp hayati acayip iskence olurdu.Al bizden de o kadar biz de ileride inşallah karavan düşünüyoruz herşey dahil konsept çocuklu iken iyi yoksa betonlar arasında bir tatil yapılamaz
Yani evet oteller el mecbur sıkı tutuyor bu işi tutmazsa kapanacak fatura yine onlara kesilecek bunu biliyorlargittigim otel gercekt3n mukrmmel tedbirler almisti agzim acik kaldi cok tedirgin gittim ama icim cok rahat yaptim tatili. tek sorun yabanci turistlerin sosyal mesafeye dikkat etmemesi ve maske takmamasiydi onun disinda otel alabilrc3gi tum onlemleri fazlasiyla almisti, mesafe ile ilgili de biz olabildiginc4 kolladik kendimizi insallah bisey kapmamisizdir
ya gerc3kten oyle zTwn aylarca esim de 3vden calisti benim o kadar bunaldik ki. bizim bi de evimizin c3vresi de anlattim ya cok karmasik oylr bi park bi bahc3 bi yuruyus imkanimiz yok esim i sadece pazarlari goruyoruz zaten filan inanilmaz bunalmistik bir nefes araligi bulamazsak bu seneyi cikaramayiz dedik ama iyi ki gitmisiz.Yani evet oteller el mecbur sıkı tutuyor bu işi tutmazsa kapanacak fatura yine onlara kesilecek bunu biliyorlar
İnşallah birşey olmamıştır canım bende diyorum nereyee kadar işte önümüzde ki yılda sürecek diyorlar insanlar tüm yıl 1 hafta yapacakları yaz tatili için çalıyor didiniyorlar 1 2 hafta izin hakkı geliyor ondada evde oturcidden psikolojik çöküş yapacak birşey yok tedbirler dahilinde tatilimizi yapacağız bizimki pandeminin tam başındaydı o ara zatenn şehirlerarası seyahat flaanda kapalıydı kısmet olmadı şuan olsaydı gidebilirdim çok sıkıldık
kus kadar yemissin gene eriyip ucacaksin yakindakizlar bugunku menum
3 mucver
2 yk yogurt
yatmadan da 2 fincan yesil cay icicem
benim de aynen. hareketi bulunca haber ver ortiBenim bacaklarım çok kalın değil. Hafta da 3 gün yürusem yeter ozanan. Asıl karın bölgemi inceltmem lazım. Onun için en etkili hareketler hangisi acaba. Mekik çekiyorum ama
klasik ben.gunaydin kkzlar
yorgunluk nasil uzerimdeyse hala atamamisim aksam 9,5 ta oglani uyutayim derken sizmis kalmisim. benim yesil cay da yalan oldu
Selam canım tabiki gel hoşgeldinhanımlar merhaba.. uzun bi ara giremedim ve tabiki mezun olduğum kiloda kalamadım
Cherry Mom listeye girmeden menü spor kilo paylaşımına devam etsem olur mu.. bugün tekrar diyete başlıcam daha önce birkaç defa başladım sizsiz olmuyor hep geri geri bozuluyor
gunaydin kkzlar
yorgunluk nasil uzerimdeyse hala atamamisim aksam 9,5 ta oglani uyutayim derken sizmis kalmisim. benim yesil cay da yalan oldu
Günaydın, iyi haftalar
Günaydınnnngünaydinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?