Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma 81.2
Bugün 82.3

Elimde olan birşey değil şişkinlik var önümüzdeki ay jinekologa gidecegim

Nefesimmmsin sen hepsinin yazdın diye düzeltileceğini mi sanmıştın canım ? Öyle ise öyle olmuyor
Menü liste raporu paylaşılana kadar yani ertesi gün sabahına kadar bir önceki günün menüsünü paylaşmanızı bekliyoruz aksi taktirde x sonradan yazıyor dön düzelt y sonradan yazıyor dön düzelt liste çorba gibi dağılıyor hemde istedğimiz disiplinin bir anlamı olmuyor tatlım o sebeple sen elinden geldiğince menünü aynı gün akşamında yada gecesinde yazmaya çalış sıkıntı olmaz ✌

tatil çok uzundu ya artık yavaş yavaş okul açılıyor ben de dedim sezona fit gireyim sizleri de özledim ama çok üye değişmiş kendimi yabancı hissettim
Eee sendenn sonra biizm elimiz armut mu topladı canım ben dahil herkes mezun oldu gitti valla :))
Allah'tan ben ve Mehfam görev icabı buradayız kiloyu koruyoruz yoksa bizde alırdık :))
Cidden kilo korumak çok zor iş bir gün yiyorum bir gün dikkat edip spor yapıp geri gönderiyorum kiloyu hiç sabit bir kilo yok piyasada

aynen ya 1 kilo aldım neyse bişey olmaz dedim 2 kilo aldım 2 kiloyu vermek kolay dedim 3 kilo aldım Allah Allah derken 4 olmuş kendimi buraya zor attım

Diyet nasil gidiyor? Artik su ise asilmam gerek. Islerim bitti huzur icinde yeni okulumda goreve basladim. Simdi artik sabah ya da aksam yuruyuslere baslamam lazim. Yalniz ben tartilmayi unutmusum sabah aceleyle okula gidince Cherry Mom regl olunca bi ödem de var.

aynen öyle sanmıştım cnm neyse bu kuralada alışacaz artık

ah kaptanim ya siteye surekli farkli farkli cihazlardan giriyorum (annemin abimin kocamin kimin telefonu bostaysa yakalayip giriyorum) bildirimler kacabiliyor arada corba oldu ortalik. aynen iyidir hedef hatta muhtemelen daha dusuk olur cuma kilom ama olsun boylr diyelim simdilik. bu sabah kilom 64,1 di. caya kadar ben 63,5 olurum en az bence.

benim de aynen. hareketi bulunca haber ver orti
günaydın canım. youtube seda altın karın egzersizleri yaz birde ebru karaduman karın egzersizleri yazarsan güzel videolar var benim hoşuma gitti. daha da zorlamak istersen ben en son 5 dk. öyle yapıyorum ege fitness var. erkeklerin videoları daha zorlayıcı oluyor ama karın iyi yanıyor.

hedefi kime söylüyoruz kaptanım? 2 gündür köy gibi bir yere gitmiştik, yaptığımız salçaları pişirmek için. Oraya da ilk defa gittim. Aksi gibi internet çekmedi. Dün gece eve geldik şükür. Hedefim 67.2 olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…