- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.821
5. TAKIM ÇITIRLARI | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
| 81,2 | 81 | ||
| 64,7 | 63,7 | ||
| 81,5 | 81 | ||
| 53,6 | 53,1 | ||
| 74,1 | ?? | ||
A AKREPcg | 76.5 | 75.5 | ||
| 72 | 70 | ||
| 53,5 | 53 | ||
| 66,6 | 65,9 | ||
| 58.6 | 58.3 | ||
A arvenberen15 | 87 | ??? | ||
| 68 | ??? | ||
Cnm 3 gündür paylasıyorum geç paylasım oluyor fakat yapıyorum yinede18-25 Eylül Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
Amor-a
mavimli
kirmizigitar
ayvacicegi
seyrekyagmur
A AKREPcg
cgdmk
Hedef60kgolmak
pacman
A arvenberen15
Nefesimmmsin
Kusluhanim
Günaydın cnm eline sağlık18-25 Eylül Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
Amor-a
mavimli
kirmizigitar
ayvacicegi
seyrekyagmur
A AKREPcg
cgdmk
Hedef60kgolmak
pacman
A arvenberen15
Nefesimmmsin
Kusluhanim
Dün için çarpı yok zaten canımCnm 3 gündür paylasıyorum geç paylasım oluyor fakat yapıyorum yinede
Tmm canımGünaydın cnm eline sağlık
Kusluhanim ı listeden çıkarabilir misin şu ara özel bir durumu varmış daha sonra gelecek takıma inşallah
tatil çok uzundu ya artık yavaş yavaş okul açılıyor ben de dedim sezona fit gireyimSelam canım tabiki gel hoşgeldinnasılsın görüşmeyeli
Eee sendenn sonra biizm elimiz armut mu topladı canımtatil çok uzundu ya artık yavaş yavaş okul açılıyor ben de dedim sezona fit gireyimsizleri de özledim ama çok üye değişmiş kendimi yabancı hissettim
aynen ya 1 kilo aldım neyse bişey olmaz dedim 2 kilo aldım 2 kiloyu vermek kolay dedim 3 kilo aldım Allah Allah derken 4 olmuş kendimi buraya zor attımEee sendenn sonra biizm elimiz armut mu topladı canımben dahil herkes mezun oldu gitti valla :))
Allah'tan ben veMehfam görev icabı buradayız kiloyu koruyoruz yoksa bizde alırdık :))
Cidden kilo korumak çok zor iş bir gün yiyorum bir gün dikkat edip spor yapıp geri gönderiyorum kiloyuhiç sabit bir kilo yok piyasada
aynen öyle sanmıştım cnm neyse bu kuralada alışacaz artıkNefesimmmsin sen hepsinin yazdın diye düzeltileceğini mi sanmıştın canım ? Öyle ise öyle olmuyor
Menü liste raporu paylaşılana kadar yani ertesi gün sabahına kadar bir önceki günün menüsünü paylaşmanızı bekliyoruz aksi taktirde x sonradan yazıyor dön düzelt y sonradan yazıyor dön düzelt liste çorba gibi dağılıyor hemde istedğimiz disiplinin bir anlamı olmuyor tatlımo sebeple sen elinden geldiğince menünü aynı gün akşamında yada gecesinde yazmaya çalış sıkıntı olmaz ✌
ah kaptanim ya siteye surekli farkli farkli cihazlardan giriyorum (annemin abimin kocamin kimin telefonu bostaysa yakalayip giriyorum) bildirimler kacabiliyor arada corba oldu ortalik. aynen iyidir hedef hatta muhtemelen daha dusuk olur cuma kilom ama olsun boylr diyelim simdilik. bu sabah kilom 64,1 di. caya kadar ben 63,5 olurum en az bence.seyrekyagmur pacman hedefleri söylemiş miydiniz kaçırdım mı?
kirmizigitar -1 de okey miyiz yaa dönmedin yine senin istediğin hedef olsun
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne 81,2 81 kirmizigitar 64,7 63,7 mavimli 81,5 81 ayvacicegi 53,6 53,1 seyrekyagmur 74,1 ?? A AKREPcg 76.5 75.5 Hedef60kgolmak 72 70 Amor-a 53,5 53 cgdmk 66,6 65,9 Nefesimmmsin 58.6 58.3 A arvenberen15 87 ??? pacman 68 ???
günaydın canım. youtube seda altın karın egzersizleri yaz birde ebru karaduman karın egzersizleri yazarsan güzel videolar var benim hoşuma gitti. daha da zorlamak istersen ben en son 5 dk. öyle yapıyorum ege fitness var. erkeklerin videoları daha zorlayıcı oluyor ama karın iyi yanıyor.benim de aynen. hareketi bulunca haber ver orti
seyrekyagmur pacman hedefleri söylemiş miydiniz kaçırdım mı?
kirmizigitar -1 de okey miyiz yaa dönmedin yine senin istediğin hedef olsun
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne 81,2 81 kirmizigitar 64,7 63,7 mavimli 81,5 81 ayvacicegi 53,6 53,1 seyrekyagmur 74,1 ?? A AKREPcg 76.5 75.5 Hedef60kgolmak 72 70 Amor-a 53,5 53 cgdmk 66,6 65,9 Nefesimmmsin 58.6 58.3 A arvenberen15 87 ??? pacman 68 ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?