Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

73 düz demiştim kaptanım bu sabah 74.7 yım. Cuma ya göre +600 ama nedeni belli

Selam herkese pazartesi kilo alımı var herkesin üzerinde sanırım cumaya inş gitmiş olur arkadaşlar. pacman sahalara dönmüşsün canım harikasın herkesler nasıl?
Bende biraz kendimden bahsedeyim kilo artışım oldu kızlar 76.5 kiloyum ama sorun değil çünkü vüvudum artık çok güzel şekillenmeye başladı. Enteresan bir şekilde kalçalarım yuvarlak olmuş baya baya Brezilya lılara benzeme yolundayım belim de yan çizgilerim çıktı yani şeklim şemalım değişmeye başladı Sırtımdada etkilerini görüyorum. daha 1 ay 1 haftam var ama hakikatten yorumlarda denildiği gb 1 ayın sonunda değişim görmeye başlanıyor. 2. Ayın sonunda tam olucak sanki. Bilgilendiricem sizi.

Evet yavaştan buralardayım. Sen hangi programı yapıyordun? Çok yorucu olmalı, hemen etki ettiğime göre.

Selamlarrr canımmm etki etmesine sevindim hatta hem incelip hem kilo almana sevindim valla ne yalan söyleyeyim yoksa boşu boşuna listeden çıktı caanııımm üye gözüyle bakardım olaya ama sen böyle olacağını biliyordun zaten çok merak ediyorum sonucu eminim şimdiden harika duruyorsundur kendin için büyük bir yatırım vücudun bu sporlarla acayip direnç kazanıyor kemiklerin güçleniyor yaşlılıkta çok faydasını göreceksin eminim görüntü olayı zaten finalde efsane olacak

Bana bebeğim eskiden ecez yapıyordu ama çok yoğun galiba gelmiyor ekibe
Anam salça macerası bitmedi mi kııııııııız hâlâ
Aldım hedefiniii hadi bakalım

aynen ya 1 kilo aldım neyse bişey olmaz dedim 2 kilo aldım 2 kiloyu vermek kolay dedim 3 kilo aldım Allah Allah derken 4 olmuş kendimi buraya zor attım
:))) Gel gel 5 den sonrası zor geliyor insana ozman asıl listeye almadan diğer listelere alarak devam edelim mi ? Fazla free olursanda işe yaramaz Tempus da öyle geldi gitti almayın listelere dedi :))
Güncel kilo tam nedir ve birde cuma hedefi alayım hedef listemize alarak bismillah diyelim mi :)

Tmm canım sorun değil cumaya kadar gider ödemler umarım
İşlerinde bitti havalarda oralarda biraz serinlemiştir herhalde burası baya serinledi tam ideal yürüyüş havası değerlendirmek lazım bu havaları kızlar

Bana bebeğim eskiden ecez yapıyordu ama çok yoğun galiba gelmiyor ekibe
Anam salça macerası bitmedi mi kııııııııız hâlâ
Aldım hedefiniii hadi bakalım
Dün bitti çok şükür. Ama çok güzel oldu. Yoksa o kadar emeğe yazık olacaktı kaptanım.

Aa ecez için üzüldüm.

sen bir de 40li yaslari gör
ay demeeeee, daha 30 larda cortladik, ben hep bir deri bir kemik geziyordum cocuktan once hey gidi hey...

bu arada insallah mevsimsel faranjittir seninkisi de ya git bakalim ne cikacak, benim bogazim bugun daha iyi gecen hafta epey kotuydum epey duzeldim yamulmam insallah tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…