- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #371.841
73 düz demiştim kaptanım bu sabah 74.7 yım. Cuma ya göre +600 ama nedeni belliseyrekyagmur pacman hedefleri söylemiş miydiniz kaçırdım mı?
kirmizigitar -1 de okey miyiz yaa dönmedin yine senin istediğin hedef olsun
CUMA HEDEF TABLOMUZ
5. TAKIM ÇITIRLARI GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ @SaskinAnne 81,2 81 kirmizigitar 64,7 63,7 mavimli 81,5 81 @ayvacicegi 53,6 53,1 seyrekyagmur 74,1 ?? @AKREPcg 76.5 75.5 @amatordiyetci 72 70 @Amor-a 53,5 53 @cgdmk 66,6 65,9 @Nefesimmmsin 58.6 58.3 @arvenberen15 87 ??? pacman 68 ???
Evet yavaştan buralardayım.Selam herkesepazartesi kilo alımı var herkesin üzerinde sanırım cumaya inş gitmiş olur arkadaşlar. pacman sahalara dönmüşsün canım harikasın herkesler nasıl?
Bende biraz kendimden bahsedeyim kilo artışım oldu kızlar 76.5 kiloyum ama sorun değil çünkü vüvudum artık çok güzel şekillenmeye başladı. Enteresan bir şekilde kalçalarım yuvarlak olmuş baya baya Brezilya lılara benzeme yolundayım belim de yan çizgilerim çıktı yani şeklim şemalım değişmeye başladı Sırtımdada etkilerini görüyorum. daha 1 ay 1 haftam var ama hakikatten yorumlarda denildiği gb 1 ayın sonunda değişim görmeye başlanıyor. 2. Ayın sonunda tam olucak sanki. Bilgilendiricem sizi.
sen bir de 40li yaslari görbugun fark ettjm ki 3 yasinda inanilmaz istahsiz cocugum bilr benden cok sey yiyorben hala artidayim, hep bunlar 30 yas metabolizmasinin armagani bize
Hayırlı neticelerle gel inşallah canımben cumaya göre eksideyim. simdi test yaptirmaya gidiyorum.
Tam ortasındayım yolunsen bir de 40li yaslari gör
Selamlarrr canımmm etki etmesine sevindim hatta hem incelip hem kilo almana sevindim valla ne yalan söyleyeyimSelam herkesepazartesi kilo alımı var herkesin üzerinde sanırım cumaya inş gitmiş olur arkadaşlar. pacman sahalara dönmüşsün canım harikasın herkesler nasıl?
Bende biraz kendimden bahsedeyim kilo artışım oldu kızlar 76.5 kiloyum ama sorun değil çünkü vüvudum artık çok güzel şekillenmeye başladı. Enteresan bir şekilde kalçalarım yuvarlak olmuş baya baya Brezilya lılara benzeme yolundayım belim de yan çizgilerim çıktı yani şeklim şemalım değişmeye başladı Sırtımdada etkilerini görüyorum. daha 1 ay 1 haftam var ama hakikatten yorumlarda denildiği gb 1 ayın sonunda değişim görmeye başlanıyor. 2. Ayın sonunda tam olucak sanki. Bilgilendiricem sizi.
Tmm canım73 düz demiştim kaptanım bu sabah 74.7 yım. Cuma ya göre +600 ama nedeni belli
Bana bebeğim eskiden ecez yapıyordu ama çok yoğun galiba gelmiyor ekibehedefi kime söylüyoruz kaptanım? 2 gündür köy gibi bir yere gitmiştik, yaptığımız salçaları pişirmek için. Oraya da ilk defa gittim. Aksi gibi internet çekmedi. Dün gece eve geldik şükür. Hedefim 67.2 olsun.
:))) Gel gel 5 den sonrası zor geliyor insana ozman asıl listeye almadan diğer listelere alarak devam edelim mi ? Fazla free olursanda işe yaramazaynen ya 1 kilo aldım neyse bişey olmaz dedim 2 kilo aldım 2 kiloyu vermek kolay dedim 3 kilo aldım Allah Allah derken 4 olmuş kendimi buraya zor attım
Tmm canım sorun değil cumaya kadar gider ödemler umarımDiyet nasil gidiyor? Artik su ise asilmam gerek. Islerim bitti huzur icinde yeni okulumda goreve basladim. Simdi artik sabah ya da aksam yuruyuslere baslamam lazim. Yalniz ben tartilmayi unutmusum sabah aceleyle okula gidinceCherry Mom regl olunca bi ödem de var.
Dün bitti çok şükür.Bana bebeğim eskiden ecez yapıyordu ama çok yoğun galiba gelmiyor ekibe
Anam salça macerası bitmedi mi kııııııııız hâlâ
Aldım hedefiniii hadi bakalım
kiz ne fenasin
Bugün walk Challenge en azzzzz 6 kişi katılım bekliyorum yoksaaa açıklamam tüm listeyi yakarımörgütlenin bence
bende 33 oldum iste ondan sebep boyle demekkiTam ortasındayım yolun30 yaşındayken kilo vermede hiç sıkıntı yaşamadım ama bu yıl yani 34 yaşında çok zorlandım
yuruyus parkurumuz var da biz mi cikmiyos kaptanim
Bugün walk Challenge en azzzzz 6 kişi katılım bekliyorum yoksaaa açıklamam tüm listeyi yakarımörgütlenin bence
ay demeeeee, daha 30 larda cortladik, ben hep bir deri bir kemik geziyordum cocuktan once hey gidi hey...sen bir de 40li yaslari gör
Evde Leslie yapanda yarışa dahil 15 dakika Leslie yaptım de canımı yiyuruyus parkurumuz var da biz mi cikmiyos kaptanim
e o olur, cocugu uyutunca yapayim onuEvde Leslie yapanda yarışa dahil 15 dakika Leslie yaptım de canımı yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?