- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.061
Ankara’da bi fakültede okuyorum ben. İlk üç yıl hep teorik oluyor aslında. Yani okulda. 4-5’te biraz teorik, çoğunlukla hastane oluyor. 6’da hep hastanedeyiz zaten. Dediğim gibi okula gelin diyen okullar da var. Ama bizim fakültemiz daha temkinli davranmak istedi sanırım.Uygulamalı dersleri nasip yapıyorsunuz hep merak ediyordum siZin dersleri hepsi uygulamalıdır zaten
Nerede okuyorsun?
Mecburiyetten uzaktan yapılıyor yurtlar büyük sorun olur yoksa Allah korusun birine bulaşsa hepsine bulaşır. Inşaallah aşı yapılacak seviyeye geliriz de ikinci dönem gideriz
doktorlar zaten en erken 2 gun sonra ortalama 5 gun sonra cikiyor diyorlar. 14 gune sarktigi pek olmuyormus aslinda ama yine de temkinli davranmak icin 14 gun deniyor...SaskinAnne benim corona sali bulasti bana persembe ilk belirtileri verdi. almanyada 2 ile 5 gün arasinda belirtiler basliyor deniyor. sen dikkat et kendine ilerlerse doktora gözük. ayrica maskesiz doktor nasil oluyor burda müthis cezasi var orda yok mu?
Ben yarın ölçülcem ehehe :)Günaydın herkesee.Sabit hissediyorum dedim. Baya vermişim meğer. Bugün kontrol tartısı yaptım da kendime. Umarım yarın da aynı şekilde düşük çıkar. Regl de oldum. Her şey tam istediğim gibi.
Sizlerin kilo kontroller nasıl? Birinci oluyor muyuz bu hafta?
bu hafta ortim arti gelmemis olsaydi hepinize acik ara fark atardik taaaa muhtemelen kismet olmaz yine.... halbuki nasil guzel kilo vermisim gecen haftaya gore gozlerim cipil cipil oldu tartiya bakarkenBen yarın ölçülcem ehehe :)
Umut var di mi eksi için?Ben yarın ölçülcem ehehe :)
Biz de verdik canıım.bu hafta ortim arti gelmemis olsaydi hepinize acik ara fark atardik taaaa muhtemelen kismet olmaz yine.... halbuki nasil guzel kilo vermisim gecen haftaya gore gozlerim cipil cipil oldu tartiya bakarken
Özel muayenehaneSaskinAnne benim corona sali bulasti bana persembe ilk belirtileri verdi. almanyada 2 ile 5 gün arasinda belirtiler basliyor deniyor. sen dikkat et kendine ilerlerse doktora gözük. ayrica maskesiz doktor nasil oluyor burda müthis cezasi var orda yok mu?
Vaka sayılarının yoğunluğuna göre yapılıyor sanırımAnkara’da bi fakültede okuyorum ben. İlk üç yıl hep teorik oluyor aslında. Yani okulda. 4-5’te biraz teorik, çoğunlukla hastane oluyor. 6’da hep hastanedeyiz zaten. Dediğim gibi okula gelin diyen okullar da var. Ama bizim fakültemiz daha temkinli davranmak istedi sanırım.
İnşallah olur, kendisi de istiyorsa tabii. Kaç yaşında? Minik mi?Vaka sayılarının yoğunluğuna göre yapılıyor sanırım
Ama şu an büyük çoğunlukla uzaktan
Şimdi şunu düşündüm kızımın diş hekimi olmasını çok isterim keşke olsa ❤
Ama yarış 2 haftalık hesaplanacak şaşkınanne gecen hafta -400 verdi :) o zamanda sen artıdaydın :)))) artı eksi sizi götürecek ortilikte anlaşıldı :)) tam orti oldunuz sizbu hafta ortim arti gelmemis olsaydi hepinize acik ara fark atardik taaaa muhtemelen kismet olmaz yine.... halbuki nasil guzel kilo vermisim gecen haftaya gore gozlerim cipil cipil oldu tartiya bakarken
Size çok şaşıracağınız birşey diyeyim bizim sitede Haziran ayında doğum yapan bir arkadaşımız doğum yaptı yapalı kız evde gelen giden yok bebeğin babası bile işe gidip geliyor diye kızını kucağına almadı neyse adamın ofisinden biri virüslü çıktı diye ailecek test oluyorlar baba negatif anne negatif yenidoğan bebek pozitifdoktorlar zaten en erken 2 gun sonra ortalama 5 gun sonra cikiyor diyorlar. 14 gune sarktigi pek olmuyormus aslinda ama yine de temkinli davranmak icin 14 gun deniyor...
benim iki akrabam hasta hasta 15 gun gezdiler hatta saril opus bile yapmislar milletle sonradan cikti pozitif olduklari ama cok ilginctir ki kimsede bisi cikmadi esi cocuklari ayni evde yasayan yasli anne babalari dahil... bu bulasicilik nasil oluyor da kiminr kapi kolundan bulasip kimine ayni evde bulasmiyor cidden anlamasi zor...
insallah sizde hemen atlatirsiniz
Evet çok minik henüz 2İnşallah olur, kendisi de istiyorsa tabii. Kaç yaşında? Minik mi?
Dur canım daha sabaha çok var 3 gündür ödem atmak için uğraşıyorumbu hafta ortim arti gelmemis olsaydi hepinize acik ara fark atardik taaaa muhtemelen kismet olmaz yine.... halbuki nasil guzel kilo vermisim gecen haftaya gore gozlerim cipil cipil oldu tartiya bakarken
Bugün sabah biraz eksildim inşaallah sabit bari gelirim. Çok mahcup oldum bir daha orti olmasam mi kimseyle dünden beri canım sıkkınAma yarış 2 haftalık hesaplanacak şaşkınanne gecen hafta -400 verdi :) o zamanda sen artıdaydın :)))) artı eksi sizi götürecek ortilikte anlaşıldı :)) tam orti oldunuz siz
oha, bu virus nasi bisi ya, adam seciyo resmen....Size çok şaşıracağınız birşey diyeyim bizim sitede Haziran ayında doğum yapan bir arkadaşımız doğum yaptı yapalı kız evde gelen giden yok bebeğin babası bile işe gidip geliyor diye kızını kucağına almadı neyse adamın ofisinden biri virüslü çıktı diye ailecek test oluyorlar baba negatif anne negatif yenidoğan bebek pozitifgelde bunu açıkla bebek çoktan atlattı ama sadece bir iki gece ateş olmuş uyku emme herşeyi normal geçirmiş herhalde o da tesadüf Yenidoğan hastane kontrolünde kaptı diye düşünmüşler
konu orti olmak degil ki yanlis anlama orti olsak ta olmasak ta birbirimizle burda hrpimiz grubun tamamina karsi sorumluyuz diger takimlara karsi. ben ayni senin gibiydim diyete baslamadan once hicbidey yemiyprum ama kilo aliyprum diye cildiriuodum hakikaten de yemiypdum cok az yiyprdum ama fark ettim ki yasakli seyleri yedigim.icin aliyprmusum. sana daha once bahsetmistim bundan. suan listemde cok ciddi degisikliklere gittim yani soyle solim eve patates havuc dahi almiyorum. zaten un mamullerini hayatimdan tamamen cikstttim yaptigim corbaya terbiye yaparken bile un kullanmiyorum mesela. salatada misir cok severdim tamamen ciksrttim enginar dahi yapmiyprum ki difriximde enginar var bir suru garnitur kullanmam gerekecek diye... ispanak pisirirken bile pirinc yerine bulgur atiyorum bir kasik. ve meger ben kilo verebiliyprmusum onu gordum. cok az yiyordum ama vucudumda su tutan kilo yapan seyler yiyordum demekki... miktar onemli degil benim anladigim tamamen secilen gidayla alakali. senin dikkst etmen gerekenler yasakli listesindekiler. sen cok yedigin icin sorun yasamiyorsun yoksa...Bugün sabah biraz eksildim inşaallah sabit bari gelirim. Çok mahcup oldum bir daha orti olmasam mi kimseyle dünden beri canım sıkkınyemede içmeden değil benimki işte
Ya değil mi beşikte yatan bebek bile virüsü kapınca Esra hiç kendini korumaya çalışma kızım diyorumoha, bu virus nasi bisi ya, adam seciyo resmen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?