- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.101
Bütün belirtiler de varmis ateş dışı. Aile de biri oldu mu yüksek ihtimal diğerleri de öyle çıkıyor. inşaallah biran önce atlatrirsinizesim ve cocuklar test oldular bu sabah eve geldi doktorlar. bakalim herhalde onlarda pozitifdir. ben de tat koku yoktu oksuruk agri yorgunluk vardi hemen yaptilar.
Sanırım bende de var. Boğazım baya kötü grip gibiyim de burada da test yaptırmak zulüm nasıl gideceğim diye düşünüyorum sağlamsam bile hasta çıkabilirimbakalim yarin tarti ne diyecek bana. her ögün yemege calistim bu hafta hasta olunca. kilo vermeye calismadim acikcasi, zaten diyet düsünecek halim de yoktu pek.ama ivir zivir atistirmalik gibi seyler yemedim hic. normal ögün yedim.
gida intoleransi benim idarecim yaptirmisti, ama orda yazan hicbiseye dikkat edemedi sonra cunku domates bile yasakli listesindeydi.Ben aslında gıda intoleransı yaptırmak istiyorum ama test fiyatı TL ile yanlış hatırlamıyorsam 2000 lira üstü o parayı da vermem
Diyetisyencigim sağolsun ekmeksiz diyet verdi
Sabahtan beri basım ağrıyor sanırım karbonhidrata bağımlılık var bende vücut onu istiyor yani
Dönem dönem bıkkınlık oluyor bende herkeste oluyordur
Amam neyse işte yine başladım yeniden karbonhidratsız yaşama
1 hafta bakacakmış bakalım neden kilo veremiyormusum
benim 3 hafta surdu bogazim oyle ama gecti kovit olsaydim bence fark edilirdi cunku ben nornalde bile nefes darligi yasiyorum koviti kolay atlatacahima ihtimal vermem....Sanırım bende de var. Boğazım baya kötü grip gibiyim de burada da test yaptırmak zulüm nasıl gideceğim diye düşünüyorum sağlamsam bile hasta çıkabilirim
Marmarada deprem olmuş sanırım geçmiş olsunbenim 3 hafta surdu bogazim oyle ama gecti kovit olsaydim bence fark edilirdi cunku ben nornalde bile nefes darligi yasiyorum koviti kolay atlatacahima ihtimal vermem....
bu arada istanbul az once sallandikovitten mi olecez depremden mi merakla beklouorum
umarim degilsindir. ates var mi? tat koku kaybi?Sanırım bende de var. Boğazım baya kötü grip gibiyim de burada da test yaptırmak zulüm nasıl gideceğim diye düşünüyorum sağlamsam bile hasta çıkabilirim
yahu illa ates mi sart? benim sadece bir gece ates oldu yüksek. bir daha olmadi. gayet de coronayimMarmarada deprem olmuş sanırım geçmiş olsun
Uyku halimde var aslında
Az önce sordum hastaneye ateşiniz yoksa yapmayız test dediler
aaa sallandi mibenim 3 hafta surdu bogazim oyle ama gecti kovit olsaydim bence fark edilirdi cunku ben nornalde bile nefes darligi yasiyorum koviti kolay atlatacahima ihtimal vermem....
bu arada istanbul az once sallandikovitten mi olecez depremden mi merakla beklouorum
Yok sadece halsizimumarim degilsindir. ates var mi? tat koku kaybi?
aaa benim de 4 gün sonra cikti. esin evde miydi, izole olmadiysa sana gecmis olabilir.Yok sadece halsizim
Ve grip gibiyim birde kuru öksürük
Eşimin koku kaybı belirtilerden 4 gün sonra çıkmıştı
Ben bu ara kimseyle gorusmeyim ama çocuk dibimde geziyor
Canım eşim covid olup geçirdi 2 ay oldu yaklaşıkaaa benim de 4 gün sonra cikti. esin evde miydi, izole olmadiysa sana gecmis olabilir.
cok olmus gecmis gitmis.Canım eşim covid olup geçirdi 2 ay oldu yaklaşık
riskli bir durum.yasadin mi? girdigin ortam ya da kovitli biriype temas filanMarmarada deprem olmuş sanırım geçmiş olsun
Uyku halimde var aslında
Az önce sordum hastaneye ateşiniz yoksa yapmayız test dediler
sallandik canim ya 4.3 mus ama ilginctir gecen yilsa tam bu gunlerde sallanmistik 4.5 ve 5.8 seklinde.artik istanbul depremi geliyor muhtemelen zaten bekliypru, yani... ben deprem cantami guncelleyeyim bir konservelerin tarihlerine filan bakayim ne olacagimiz belli degilaaa sallandi mi
Geçmiş olsun canımsallandik canim ya 4.3 mus ama ilginctir gecen yilsa tam bu gunlerde sallanmistik 4.5 ve 5.8 seklinde.artik istanbul depremi geliyor muhtemelen zaten bekliypru, yani... ben deprem cantami guncelleyeyim bir konservelerin tarihlerine filan bakayim ne olacagimiz belli degil
Sizinde gececek inşallah eşi hafif atlatmıştı umarım seninde öyle olurcok olmus gecmis gitmis.
Deme canım ya umarım yoktur öyle bir durumYok sadece halsizim
Ve grip gibiyim birde kuru öksürük
Eşimin koku kaybı belirtilerden 4 gün sonra çıkmıştı
Ben bu ara kimseyle gorusmeyim ama çocuk dibimde geziyor
Eşine niye yapıyorlar canım teması mı var ?esime de pazartesi gunu kovit testi yapilacakmis, bizde varsa onda cikar kesinogrenicez bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?