- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.041
Geçmiş olsun.hemen iyilesirsiniz insallahcanim sagolasin, aradilar beni. yarin eve gelip esime ve cocuklarima da test yapilacak. ilaci yarin soracagim. ailecek yatiyoruz, dinleniyoruz. iyi olacagiz yakinda insallah.
Sormayın kaptanım. Patronlar çıldırdı. Hafta sonu tekrar yapalım diyorlar. Bu sefer de biber salçası.Sevindim okulunun açılacağına senin için iyi olur evde sıkılmışsındır nereye kadar salça yapcançoğu üni uzaktan eğitime devam ediyor ama siz tıp olduğunuz için mi farklı yyoksa bütün üniler mi başlıyor acaba üniler açılınca şehirlrarası yolculuk sirkülasyonu başlıyor ya tırsıyorum bir yandan da Allah korusun bilmiyorum daha ne kadar batabiliriz
Çok geçmiş olsun.canim sagolasin, aradilar beni. yarin eve gelip esime ve cocuklarima da test yapilacak. ilaci yarin soracagim. ailecek yatiyoruz, dinleniyoruz. iyi olacagiz yakinda insallah.
Uygulamalı dersleri nasip yapıyorsunuz hep merak ediyordum siZin dersleri hepsi uygulamalıdır zatenSormayın kaptanım. Patronlar çıldırdı. Hafta sonu tekrar yapalım diyorlar. Bu sefer de biber salçası.Hoşlarına gitti. Meşgale oldu herhalde. Okula çağıran üniversiteler var ama bizimki bu dönem de uzaktan olacakmış. Ne kadar verimli olacak hiçbir fikrim yok ama mecburuz tabii.
İkiside olabilir benceBiraz hastalık sitesi gibi oldu ama birşey soracağımKarnimda bir şişlik var, yumurtlama dönemi olabilir ondan mi diyorum ya da antibiyotik kullanıyorum şuan o yapar mi acaba
Ay hâlâ mı sıcak yahu ben şişme yelekleri çıkardımInsallah biter. Spor salonu olmasa da parkta spor aleti olmasi iyi. Spor iyi bakalim. Tek kotu yan sehir yazin musait degil yuruyuse cikacaktim sicaktan gozum kesmedi :)
Doktorun nasıl maskesi olmaz yahu pesBende de halsizlik vardı bugünde öksürük başladı. Sadece pazar günü doktora gittim maskesi yoktu hepsi bu ama 3 gün de belirti vermez başka da kimseyle görüşmedim ama umarım covid değildir
VallahiDoktorun nasıl maskesi olmaz yahu pes
Cok hafif bir serinlik var ama yok fena sicaklar. Az bi yuruyunce üstüm basim terden sirilsiklam oluyor.Ay hâlâ mı sıcak yahu ben şişme yelekleri çıkardım
24.09 walk Challenge sonuçları
1. A AKREPcg 9505 adımm yenilmez oldu
2.Mehfam 8300 listelere uzun süre sonra merhaba
3.ayvacicegi 7175 gönlü katılımsız kalmaya razı olmadı teşekkür ederiz
Yazmayı unutmuşm ben de yürüdm :) şimdi attm24.09 walk Challenge sonuçları
1. A AKREPcg 9505 adımm yenilmez oldu
2.Mehfam 8300 listelere uzun süre sonra merhaba
3.ayvacicegi 7175 gönlü katılımsız kalmaya razı olmadı teşekkür ederiz
Menü süper suyu da güzelSabah 9.00
1 yumurta haşlanmis, 4 zeytin,yarim paket etiform,yeşillik
Ara türk kahvesi
Öğle 13.30
tavuk sote,salata,yogurt
Ara yesil çay
Aksam 19.30
Kurufasulye yemegi,salata
3 litre su
Hiç protein yoksabah
1,5 dilim ekmek
1 seftali
Ara
Cips
1 bardak yesilcay
Aksam
6 kasik taze fasulye
1 dilim ekmek
Su : 2 lt
Mehfam
Diyetisyenle mi kilo veriyorsunuz? Liste güzelnKahvalti: 2 haşlanmış yumurta, 1dilim peynir, 4 zeytin, 1 salatalık, çay
Öğle : 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak sütlü kahve
Akşam : 1 dilim ekmek,3 köfte, 1 tabak taze fasulye,4 kaşık yoğurt
Ara: 2 küçük mandalina, 10 tane kadar antep fıstığı
Spor bugün yapamadım ama yarın yapacağımen az 2 litre su
antibiyotik kullanırken probiyotik de almak gerek, yoksa faydalı bakteriler de ölüyor, eczaneye sorun verirler.Biraz hastalık sitesi gibi oldu ama birşey soracağımKarnimda bir şişlik var, yumurtlama dönemi olabilir ondan mi diyorum ya da antibiyotik kullanıyorum şuan o yapar mi acaba
Züber bar herhalde paketli gıda protein bar mı?Menüm
Sabah kepek ekmek tost domates salatalık
Ara elma
Öğlen taze fasülye yemeği yoğurt
Ara züber bar
Akşam balık salata
Spor 9300 adım
Mehfam
Evet baktım ki tek başıma istikrarlı olamıyorum diyetisyene başladım. probiyotik iyi olabilir, teşekkür ederimMenü süper suyu da güzel
Hiç protein yok
Diyetisyenle mi kilo veriyorsunuz? Liste güzeln
antibiyotik kullanırken probiyotik de almak gerek, yoksa faydalı bakteriler de ölüyor, eczaneye sorun verirler.
Züber bar herhalde paketli gıda protein bar mı?
Doktorun nasıl maskesi olmaz yahu pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?