- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.081
Çıktı mı kesin sonuç çok geçmiş olsunnSaskinAnne benim corona sali bulasti bana persembe ilk belirtileri verdi. almanyada 2 ile 5 gün arasinda belirtiler basliyor deniyor. sen dikkat et kendine ilerlerse doktora gözük. ayrica maskesiz doktor nasil oluyor burda müthis cezasi var orda yok mu?
oooo o zaman isler degisirAma yarış 2 haftalık hesaplanacak şaşkınanne gecen hafta -400 verdi :) o zamanda sen artıdaydın :)))) artı eksi sizi götürecek ortilikte anlaşıldı :)) tam orti oldunuz siz
Ben yapmıştım ama cezama saydım beyaKızlar başka walk yapan yok mu sadece 2 kişi
Orti olmadın diyelim takım içinde de hepimiz ortağız sonuçta canım 5.takımın ortak paydaları değil miyiz hepimiz o yüzden sorumluluk hep var ama bu seni olumlu yönde teşvik etsin lütfen takım gücü burda zatennBugün sabah biraz eksildim inşaallah sabit bari gelirim. Çok mahcup oldum bir daha orti olmasam mi kimseyle dünden beri canım sıkkınyemede içmeden değil benimki işte
ÇARPILAR AZALMIŞ18-25 Eylül Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne
@Amor-a
mavimli
kirmizigitar
@ayvacicegi
seyrekyagmur
A AKREPcg
@amatordiyetci
@pacman
@arvenberen15
@Nefesimmmsin
Songaripyolcu
@bluuee
Selamm canımmGünaaaydınnnnnn çıtır hatunlar takımı
Dün çok giremedim sülale de sıkıntılar var uğraş dur. menüyü gorduyseniz zaten azcik deüşük ama sporla düzeltmeler yaptım yapacağım daha da bu hafta takımı 2. yapmaya ne dersiniz neden olmasın kihazır iki gün varken aç karnina limonlu sular ve günde 2 bardak limonlu yeşil caylar ile enfes olur.. @ayvacicegi ortim çalışıyorsun ve dün güzel yurumussun ama bugünde beraber yürüyebilir mıyız kii
konu orti olmak degil ki yanlis anlama orti olsak ta olmasak ta birbirimizle burda hrpimiz grubun tamamina karsi sorumluyuz diger takimlara karsi. ben ayni senin gibiydim diyete baslamadan once hicbidey yemiyprum ama kilo aliyprum diye cildiriuodum hakikaten de yemiypdum cok az yiyprdum ama fark ettim ki yasakli seyleri yedigim.icin aliyprmusum. sana daha once bahsetmistim bundan. suan listemde cok ciddi degisikliklere gittim yani soyle solim eve patates havuc dahi almiyorum. zaten un mamullerini hayatimdan tamamen cikstttim yaptigim corbaya terbiye yaparken bile un kullanmiyorum mesela. salatada misir cok severdim tamamen ciksrttim enginar dahi yapmiyprum ki difriximde enginar var bir suru garnitur kullanmam gerekecek diye... ispanak pisirirken bile pirinc yerine bulgur atiyorum bir kasik. ve meger ben kilo verebiliyprmusum onu gordum. cok az yiyordum ama vucudumda su tutan kilo yapan seyler yiyordum demekki... miktar onemli degil benim anladigim tamamen secilen gidayla alakali. senin dikkst etmen gerekenler yasakli listesindekiler. sen cok yedigin icin sorun yasamiyorsun yoksa...
Ben aslında gıda intoleransı yaptırmak istiyorum ama test fiyatı TL ile yanlış hatırlamıyorsam 2000 lira üstü o parayı da vermemOrti olmadın diyelim takım içinde de hepimiz ortağız sonuçta canım 5.takımın ortak paydaları değil miyiz hepimiz o yüzden sorumluluk hep var ama bu seni olumlu yönde teşvik etsin lütfen takım gücü burda zatenn❤
Ben çok az yediğim dönemde diyetisyene gidip onun verdiği listeyle daha çok kilo almıştım çok az yemekte metabolizmamızı çok yavaşlatıyor bu arada eğer kansızlık veya vücudunuzda vitamin eksikliği varsa bunlarda kilo vermeyi güçleştiriyormuşBen aslında gıda intoleransı yaptırmak istiyorum ama test fiyatı TL ile yanlış hatırlamıyorsam 2000 lira üstü o parayı da vermem
Diyetisyencigim sağolsun ekmeksiz diyet verdi
Sabahtan beri basım ağrıyor sanırım karbonhidrata bağımlılık var bende vücut onu istiyor yani
Dönem dönem bıkkınlık oluyor bende herkeste oluyordur
Amam neyse işte yine başladım yeniden karbonhidratsız yaşama
1 hafta bakacakmış bakalım neden kilo veremiyormusum
Ben Çarşamba da kalmışımSelamm canımm ♥
2 gün var diyemeyiz yahu yarın cumaama yeşil çay bugün herkes içerse süper olur gitsin ödemler
Tuzdan, karbonhidrattan ve bakliyattan uzak durup günü sebze salata çorba ile kapatırsak şahane olur
Dvit eksikliği var ama onun takviyesini alıyorumBen çok az yediğim dönemde diyetisyene gidip onun verdiği listeyle daha çok kilo almıştım çok az yemekte metabolizmamızı çok yavaşlatıyor bu arada eğer kansızlık veya vücudunuzda vitamin eksikliği varsa bunlarda kilo vermeyi güçleştiriyormuş
Ben seninn kilondaydim çok değil Haziran da 2 kilo verip bıraktım sonra Ağustos da burayla başladım ve en çok yiyen benimdir ama kilo da veriyorum. Tahminim metabolizma benim gibi yavaş çalışmaya müsait. Mesela ben öyle yesem ben gram verememDvit eksikliği var ama onun takviyesini alıyorum
Dur şimdi beynime kilo alacağım yerleşmesin
Yok yok almazsınız sadece daha zor kilo vermemize sebep olabilir diye söyledim yani diyetisyenim öyle demiştiDvit eksikliği var ama onun takviyesini alıyorum
En güzeli aslında iyi ki tartılmamışsın sonra arada ödemli haline denk geliyor insan moral bozuyor tartı en iyisi haftada 1Merhabalar yarın için çok heyecanlıyım bir haftadır tartılmadım normalde sürekli gözümün önüne koyup tartılırım psikolojik baskı olsun diyeGenel de iki hafta sonra veridğim kilolar belli oluyor akşam kereviz salatasıyla günü kapatmayı planlıyorum hadi inşallah ☺
Haahaha ama bende diyetisyenimin menüsünü görünce ben bunla kilo alırım demiştimDvit eksikliği var ama onun takviyesini alıyorum
cikti evet corona olmusum karantinadayiz ailecek. sagolasin.Çıktı mı kesin sonuç çok geçmiş olsunn
Çok geçmiş olsun tekrardan hepinizde var.mi bulgular. Almanya da daha mı kolay test burda.amuda kalksan yapmıyorlar kolay kolaycikti evet corona olmusum karantinadayiz ailecek. sagolasin.
esim ve cocuklar test oldular bu sabah eve geldi doktorlar. bakalim herhalde onlarda pozitifdir. ben de tat koku yoktu oksuruk agri yorgunluk vardi hemen yaptilar.Çok geçmiş olsun tekrardan hepinizde var.mi bulgular. Almanya da daha mı kolay test burda.amuda kalksan yapmıyorlar kolay kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?