Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım
Tabiki tam tersi eskisinden daha çok yaz inşallah bende gönül rahatlığıyla alayım listeye hemde o arada arkadaşlar tanımış olur seni karşılıklı daha iyi olur :))
Çok sık yazamayabilirim, ama düzenli bildirim yapacağım, buradan da yazarim inşallah. Ama şişliğim geçmiyor. Hamilelik değildir umarım

Çok sık yazamayabilirim, ama düzenli bildirim yapacağım, buradan da yazarim inşallah. Ama şişliğim geçmiyor. Hamilelik değildir umarım
Amanın bizim takıma birşey oluyor ekipte aklıma glen en az 4 5 kiişi gecikmede şuan patliciizzz
O şüpheyle yaşanır mı test yapsan ya canım

canim daha iyiyim. cocuklar negatif neyseki cok sükür ama esim pozitif maalesef. toparlanmaya basladim.
Ya eşinde hafif atlatır umarım çocuklara geçmemesine sevindim onlarda hafif atlatıyorlar ama 1 2 gece ateşlenseler bile zor olurdu size çok sevindim inşallah böylede tamamlanır biter gider bu süreç

Kızlar bundan sonra karar aldım listeye girecek her üye asıl listedeki ihtiyar heyetinin tamamdır oyunu aldıktan sonra listeye girebilecek bu bir takım yarışması ise neden sadece takım kaptanı karar veriyor ki dedim kendime hemde böylece alt liste asıl listeden bir nevi oy toplamaya çalışacak bence tam bir takım ruhu için iyi olur gibi geliyor listedeki her üye herkesin içine sinmeli değil mi

aman Allah'ım yandı alt listedekiler ki ben alt listede olsam gecemezdim o menulerle ay dur sen ne tatlı kaptansin öyle ya bızi de dusunuyo

Çok hoş
Bende giremedim sabahtan bu yana eşim isten geldi çok hastaydım sınav olumsuz sonuçlandı artik kesin covid dedim çünkü çok kötüyüm ama doktorumu aradım durumu anlattım ikimizin de ortak kararı izole olup grip ilaci alıp birkac gun gözlemlemek çok sık faranjit olduğum için faranjit olabilir olmazsa pazar günü yaptırırım dedim
Bir diğer ihtimal de hamile olabilirim
Test alacağım yarın
Çünkü çok uyku halim var
Inşaallah faranjittir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…