- 23 Mart 2016
- 30.373
- 91.165
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.241
Maşallah maşallah süper başlamışsın canımEki Görüntüle 2696553
Ofiste not aldım yediklerimi
Akşam yemeği kabak sote ve 1 kaseden daha az cacık idi
Şimdi sade kahve içicem
Spor 2 bin zıp
Su 2,5 litreyi geçmiştir
HobaaÇok hoş
Bende giremedim sabahtan bu yana eşim isten geldi çok hastaydım sınav olumsuz sonuçlandı artik kesin covid dedim çünkü çok kötüyüm ama doktorumu aradım durumu anlattım ikimizin de ortak kararı izole olup grip ilaci alıp birkac gun gözlemlemek çok sık faranjit olduğum için faranjit olabilir olmazsa pazar günü yaptırırım dedim
Bir diğer ihtimal de hamile olabilirim
Test alacağım yarın
Çünkü çok uyku halim var
Inşaallah faranjittir
:)) Yok canım öyle acımasızlık yapmazsınız adil olacağınıza inanıyorum hepimizin bakacağı şeyler hemen hemen aynı olacak sonuçtaaman Allah'ım yandı alt listedekiler ki ben alt listede olsam gecemezdim o menulerle ay dur sen ne tatlı kaptansin öyle ya bızi de dusunuyo
Maşallah diyelimBen müneccim gibi hatunum gün sayısını karistirirmis olsam da1. Lik 2 hafta sonra haftaya da 2.yiz gibi görünüyor bu arada tebrik ederim kaptanim superiz
Tamam bebeğim bak 17 ekime kadar bana en az 5 kilo verdiriceksiniz yoksa sizi yerim.Maşallah maşallah süper başlamışsın canım
Yarın sabah kilonu + cuma günü hedefini bekliyorm yemeden içmeden tartıl unutma
Zıpları 500 yapsaydın keşke hamlık olacak bacaklarını iyice esnet canım
tat koku kaybi yoksa faranjittir o bak benim faranjit 3 hafta surdu kulagima kadar vuruyodu ama toparladim hemen... hamilelik olur mu olur bak bakalim testten ne cikacakÇok hoş
Bende giremedim sabahtan bu yana eşim isten geldi çok hastaydım sınav olumsuz sonuçlandı artik kesin covid dedim çünkü çok kötüyüm ama doktorumu aradım durumu anlattım ikimizin de ortak kararı izole olup grip ilaci alıp birkac gun gözlemlemek çok sık faranjit olduğum için faranjit olabilir olmazsa pazar günü yaptırırım dedim
Bir diğer ihtimal de hamile olabilirim
Test alacağım yarın
Çünkü çok uyku halim var
Inşaallah faranjittir
Bizi niye yiyon gıııTamam bebeğim bak 17 ekime kadar bana en az 5 kilo verdiriceksiniz yoksa sizi yerim.
Zıpları sabah yaptım işe gitmedenGün içinde paytak paytak yürümüş olabilirim Ama çok özlemişim
Ofis değişikliği hiç iyi gelmedi bana, sürekli bişeyler ikram ediyorlar. Çok reddediyorum aslında ama nefsimin önüne geçemiyorum bazenBugün mesela İzmir bombası almışlar, yemedim çocuklarıma getirdim Aferin bana aferin..
Ay yok bu ekip yiyiciTek başına diyet asla olmuyor. Bu takımın enerjisi mutlaka serüvenime dahil olmalı.
Benim gibi açlık çeken insanların var olduğunu bilmek bile yetiyor
ikinci mi olmusuzCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 693. ETAP TAKIM DERECELERİ
1. (4.TAKIM) === % 0,816
2. (5.TAKIM) === % 0,783
3. (9.TAKIM) === % 0.706
BİREYSEL DERECELER
1. Natsume === % 3.78 === 10. TAKIM
2.kirmizigitar === % 2,94 === 5. TAKIM
3. Namaria=== % 2.18 === 9.TAKIM
ETAP SONUNCUSU
busefit === % -1.07 === 10.TAKIM
Hayır hayırBizi niye yiyon gıııelimizden gelen sopayı öhööm pardon desteği veririz
17 Ekim hayırdır
Takım arkadaşı açken tok yatan bizden değildirAy yok bu ekip yiyicipasta börek krep kek havalarda uçuyor kimse aç değil
Valla mıııı söz mü nişan mı evlilik mi saana mı bana mı ona mı ayyHayır hayır
Söz nişan mixValla mıııı söz mü nişan mı evlilik mi saana mı bana mı ona mı ayy10 u 15 yaparım bu gazla
Gelin olmuş gidiyorsun muuuSöz nişan mixNe kadar verirsem o kadar iyi
Yok gitmiyorum bi yere merak etmeGelin olmuş gidiyorsun muuu
Bak şimdii fena meraklandımYok gitmiyorum bi yere merak etmebaya şeyler değişti bu ara görüşemedik
Hayırlı olsun canım çok sevindim adınaSöz nişan mixNe kadar verirsem o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?