- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.421
Her regl sonrasi birden gidiyor oncesinde bi siskinlik oluyorNe güzel maşallah
Evet artık o kaçınılmaz bi durum. Şuan bende de aynı şişkinlik varHer regl sonrasi birden gidiyor oncesinde bi siskinlik oluyor
sahaneeeeeCuma : 53.3
Bugun: 52.6
Mehfam
Insallah Cuma'ya kadar kilo almam. Emin olmak icin bi kac kez tartildim.
Cuma : 53.3
Bugun: 52.6
Mehfam
Insallah Cuma'ya kadar kilo almam. Emin olmak icin bi kac kez tartildim.
Bugün Walk yarışı varunutmadınız değil mi
Ooo birinci belli şimdidenSüper canım inşallah cuma ya daha da düşürürsun ortalama harika çıkar ❤
Unutmadım aklımda ben yapicigiiiimm
İnşaallah henüz 15.000 gectigim görülmedi hayırlısı artıkOoo birinci belli şimdiden
Süper canım inşallah cuma ya daha da düşürürsun ortalama harika çıkar
oh cok sukur kuzu, hadi grcmis bitmis olsun. ogrencin test yaptirdi mi ondan mi bulasmiskizlar ben de iyilestim bayagibu hafta da karantinadayim ama haftaya sahalara dönüyorum
Aynen cnm milli ilacımızmış :)sonuca göre verilir cnm çok geçmiş olsunCanlarım alıntılayamadım özür dilerim ben iyiyim aslında girip yazmam lazımdı özür dilerim durumumda ciddi bir hal yok çok şükür iyiyim ama oğlumdan dolayı psikolojik olarak çok yıprandım bırakmadı ağladı hastanede 5 6 saat kaldım gece uyumadı uyku arasında ağladı beni istedi yan odadan duydum hep sesini
Belirtiler başlayalı bugün 3.gün ilk gün yorgunluk uyku 2.gün ateş bugünde öksürük başladı ama beni rahatsız edecek boyutta değil hiç biri şükür.Sonuç çıktı mı çıkmadı mı orası hâlâ muamma bakıyorum covid ilacı yazılmış tanı kısmında favicovir isimli ama sağlık ocağı sonuç çıkmadı bekleyeceğiz diyor başta görünce biraz moralim bozulduHedef60kgolmak belki senin bilgin vardır canım favicovir yazıldıysa covidmi oluyorum acaba
iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim şuan üst katta izoleyim sadece oğlum alışkanlıklarında sııkıntı yaratıyor büyük tuvalttinde popişini benim yıkamamı istiyor ağlıyoralışır inşallah kızlar şuan tek kafa yorgunluğum oğlum
acikcasi kovit cikmasa bile supheler o yonde oldugu icin temkinki davranmak adina bu sekilde mudehale ediyorlar genelde pozitif ciksa da cikmasa da cok takilma sen izolazyona dikkat et yeter, fiziksrl olarak iyiysen sorun yok zaten.Canlarım alıntılayamadım özür dilerim ben iyiyim aslında girip yazmam lazımdı özür dilerim durumumda ciddi bir hal yok çok şükür iyiyim ama oğlumdan dolayı psikolojik olarak çok yıprandım bırakmadı ağladı hastanede 5 6 saat kaldım gece uyumadı uyku arasında ağladı beni istedi yan odadan duydum hep sesini
Belirtiler başlayalı bugün 3.gün ilk gün yorgunluk uyku 2.gün ateş bugünde öksürük başladı ama beni rahatsız edecek boyutta değil hiç biri şükür.Sonuç çıktı mı çıkmadı mı orası hâlâ muamma bakıyorum covid ilacı yazılmış tanı kısmında favicovir isimli ama sağlık ocağı sonuç çıkmadı bekleyeceğiz diyor başta görünce biraz moralim bozulduHedef60kgolmak belki senin bilgin vardır canım favicovir yazıldıysa covidmi oluyorum acaba
iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ederim şuan üst katta izoleyim sadece oğlum alışkanlıklarında sııkıntı yaratıyor büyük tuvalttinde popişini benim yıkamamı istiyor ağlıyoralışır inşallah kızlar şuan tek kafa yorgunluğum oğlum
Üzülme, yarın hafif yersin. Böyle olduğu zaman ertesi gün dengeleyince bişey olmaz benceBen bugün pizza yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?