- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.381
İp atlıyoruz ya onun gibi. Ama ipsiz atlıyoruz biz. İpli de atlayabilirsin. Nasıl kolayına gelirseBu zıp nedir nasil yapılır
Neyse gundemden duser her halde konu bekliyorumsilinmiyor sanirim ama sor istersen. ban yeme de
Sorma ya resmen rezillique
ayy cok üzüldüm gercektenSelam kızlar,Cherry Mom şuan ambulansla hastaneye gidiyor. Ateşi çok yükselmiş, 39a çıkmış. Ve aşırı yorgunluk, daralma varmış. Dua edelim. Covid diye düşünüyor. İnşaAllah değildir ama öyle ise de kolay atlatır inşallah. O yazınca tekrar yazarım, haber ederim sizede.
Geçmiş olsun. Umarım kötü birşey değildirSelam kızlar,Cherry Mom şuan ambulansla hastaneye gidiyor. Ateşi çok yükselmiş, 39a çıkmış. Ve aşırı yorgunluk, daralma varmış. Dua edelim. Covid diye düşünüyor. İnşaAllah değildir ama öyle ise de kolay atlatır inşallah. O yazınca tekrar yazarım, haber ederim sizede.
Sen hala bdv ye giriyo musuunn
Nasıl ya öyle bı rahatsizliklardan felan bahsetmemisti noldu ki birdenn umarım ufak bı enfeksiyondur. Covid se kolay geçsin inşaallahSelam kızlar,Cherry Mom şuan ambulansla hastaneye gidiyor. Ateşi çok yükselmiş, 39a çıkmış. Ve aşırı yorgunluk, daralma varmış. Dua edelim. Covid diye düşünüyor. İnşaAllah değildir ama öyle ise de kolay atlatır inşallah. O yazınca tekrar yazarım, haber ederim sizede.
Ben onu ip atlama diye yazıyordum arada yapıyorum zıp bendeİp atlıyoruz ya onun gibi. Ama ipsiz atlıyoruz biz. İpli de atlayabilirsin. Nasıl kolayına gelirse
Selam kızlar,Cherry Mom şuan ambulansla hastaneye gidiyor. Ateşi çok yükselmiş, 39a çıkmış. Ve aşırı yorgunluk, daralma varmış. Dua edelim. Covid diye düşünüyor. İnşaAllah değildir ama öyle ise de kolay atlatır inşallah. O yazınca tekrar yazarım, haber ederim sizede.
500 nasıl yapıyoruz ben 50 yapınca bitiyorumBende 500 zıp yaptım dün. Ama beni geçmişsin tabi yine
Bu tarz birşey şart bi de bi uzman lazım bana ama şu ara mümkün değil. Çocuk okula alışır be de işleri yoluna koyarsam istiyorum. Aslında planım bu sene bahardan sonbahara spor salonunda bu işi çözmekti ama covid patladıOrtim yapabiliyorsun reformere gitsen iyi mi.olur ki senin kilon fazla bile değil normalde bence sıkılaşmaya ihtiyacın var anlattığına göre
ben 10 tane yapabilir miyim acaba500 nasıl yapıyoruz ben 50 yapınca bitiyorum
Covid'den iştah mı yok? hastayken yemwk yapmak zordur ama böyle olmaz, biraz taze meyve, limon filan olsa?kahvalti 9 da birkac pisi ve az bal
öglen 3 te kurufasulye pilav
gün icinde bolca sivi
Cherry Mom
Mehfam
bol sivi kisminda zencefilli limonlu balli karisim iciyorumCovid'den iştah mı yok? hastayken yemwk yapmak zordur ama böyle olmaz, biraz taze meyve, limon filan olsa?
Güzel, c vitamini iyidirbol sivi kisminda zencefilli limonlu balli karisim iciyorumbir de demin bir mandalina yedim, hic meyve yemedigimi farkettim bende.
öyle maalesef bende öksürsem hapşırsam covid mi acaba diye düşünüyorumAy bende kafayı yicem kendimi dinlemekten yoruldum dün geldim 4 den 6.ya kadar uyudum sonra yemek yedim 9 gibi geri uyudum 7 de uyandım hâlâ yorgunum yoldan mıçok uyumaktan mı ne bu ay buraya virüs getirdiysem biterim bitse şu illet ne olsa covid sanıyoruz oluncada anlamayacağız
geçmiş olsun, öyleyse de hemen atlatır inşallahSelam kızlar,Cherry Mom şuan ambulansla hastaneye gidiyor. Ateşi çok yükselmiş, 39a çıkmış. Ve aşırı yorgunluk, daralma varmış. Dua edelim. Covid diye düşünüyor. İnşaAllah değildir ama öyle ise de kolay atlatır inşallah. O yazınca tekrar yazarım, haber ederim sizede.
Allah korusun yaSelam kızlar,Cherry Mom şuan ambulansla hastaneye gidiyor. Ateşi çok yükselmiş, 39a çıkmış. Ve aşırı yorgunluk, daralma varmış. Dua edelim. Covid diye düşünüyor. İnşaAllah değildir ama öyle ise de kolay atlatır inşallah. O yazınca tekrar yazarım, haber ederim sizede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?