Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım emnis, o testlerin doğruluk oranı %40. Belirtilerin çok benziyor ama ben bir garip öğrenciyim, kesin bir şey söyleyemem. Şu kadarını söyleyebilirim. Benim kuzenimde hiçbir belirti yoktu. İş yerinde çıktığı için test yaptırdı ve pozitif çıktı. Şimdi o da sıtma için olan ilaçtan kullanıyor. O da ishal falan. İlacını aksatma ve hemen iyileş. Sen bize baya lazımsın burada. Baksana çil yavrusu gibi dağıldık.

Ayy pacman kuşummm cidden mi yaa kandan alınanlar yanlış çıkıyor onu biliyordum ama sürüntüde mi yanılabilir diyorsun sağlık ocağı tekrar arayacaktı aramadıda olmadı ben arayayım karantinada durayım mı durmayayım mı belirti gidene kadar bende bilemedim kuzum

antibiyotik doktor mu yazdı cnm balgam çıkıyorsa bakteri eklenmiş olabilir ona fayda edebilir :)
önlemini alman en güzeli canım oğluna kavuşmana da çok sevindik senin sıcaklığına en çok ihtiyaç duyduğu zamanlar tabii

2 günde çektiğim bana kalsın seninde küçük çocuğun var ayıbı mayını düşünmeyin kabul etmeyin derim canım
ah kuzu oyle olmuyor pek dedim ya ozel durumlari var benim esimin ailesinin evlat edinme durumlari 2 anne 2 baba filan... oyle herseyi diyemiosun hemen olay baska algilaniyo buyuyo cirkinlesebiliyo... o yuzden mecburen idare ediyoruz

Evet canım doktor yazmıştı hastaneden çıkmadan o akşam başladım antibiyotiğe devam ediyorum.
Teşekkür ederim evet minnoşum dedesiyle güzel oynadı durdu ama o da çok özlemiş

ah kuzu oyle olmuyor pek dedim ya ozel durumlari var benim esimin ailesinin evlat edinme durumlari 2 anne 2 baba filan... oyle herseyi diyemiosun hemen olay baska algilaniyo buyuyo cirkinlesebiliyo... o yuzden mecburen idare ediyoruz
Doğru hatırladım..
Keşke akıl etseler biraz düşünseler ah ah

Anaaaa kız direk söyleyin yuh 7 kişi bende tek kv gelmişti de çok sinirlenmistim7 kişi hiç mi düşünmediler şimdi de bu dönem gelecekler bı de

çok sevindim kaptancim çok daha iyi ol biran önce sen yine tedbirli davran tabi.. İstanbul'da iyi bı hosgeldin demedi sana ama bundan sonrası iyi olsun.
ama siz ben yokken sayfayı boşlamışsınız o menüdeki çarpılar ne taş olursunuz taş
Kiiimmm töbeee

Sabah
1 şeftali
1 mandalina
3 ceviz

Öğle
6yk yogurt zencefil zerdeçal pul biber ve naneli

Akşam
2 tane biber dolma

6193 adim

Böyle bi menüye dayanabiliyorsan ( ben dayanamam ) Öğlenle Akşam yer değiştirse çok daha iyi sonuç verir gibi.

İşin zormuş canım tek başına. Peki hiç su içmedinmi gerçekten ben mi yanlış anladımm

gecmis olsun c vitamini destegini de unutma

ben bu saatte hala calisiyorum, az ara verdim geldim menu yazdim. cok kosturmacayla geciyor, spor yok yazacaktim sonra hatirladim ki ise bisikletle gelip gidiyorum sirtimda cantayla (ama yakin, toplamda 5.5 km binmis oluyorum) ve 8bin adim olmus o da kosturmacayla.
oglum ise gidiyorum diye sorun cikarmiyor (zaten en fazla 4 saat oluyor) ama gelince cok daha fazla ilgi istiyor yavrucak :)

Benim anneannem bugun covid yogun bakima alindi kendisi alzheimer hastasi 13 yildir son asamalarda pek iç açıcı konuşmadı doktorlar hepimiz cöktük şimdiden ortağımdan ve sizlerden özür diliyorum pek aktif olamayacağım.

cok gecmis olsun, bende bugun bir tanidigin virus sebebiyle kotu bir haberini aldim cok etkilendim sizi dusunemiyorum allah yardimciniz olsun sifa versin

Neden akşam ağır mi diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…