- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.481
Canım emnis, o testlerin doğruluk oranı %40. Belirtilerin çok benziyor ama ben bir garip öğrenciyim, kesin bir şey söyleyemem.benn geldimm
selam kızlar herkes iyidir umarım teşekkür ederim herkese dün ailecek uçtuk sonucu görünce
ancak benim rahatsızlıklarım devam ediyor üstelik ekleniyor sürüntü olmasa tomografi flaan olmasa test yanlış diyeceğim hatta hâlâ evde bile maske mesafe devam ediyorm sadece 7 24 odamda değilm artık
belirtilerime ishalde eklendiyani belliki bir enfeksiyon var ama tabi ne ben anlamadım ama varsada kullandığım antibiyotik ona etki eder diye antibiyotiği kullanmaya devam ediyorum umarım düzelirim neyseki maskelide olsa oğlumla oyun oynuyorum onu uyutuyorm o kısımdaki sıkıntı bitti şükür ☺☺
Ayy pacman kuşummm cidden mi yaa kandan alınanlar yanlış çıkıyor onu biliyordum ama sürüntüde mi yanılabilir diyorsunCanım emnis, o testlerin doğruluk oranı %40. Belirtilerin çok benziyor ama ben bir garip öğrenciyim, kesin bir şey söyleyemem.Şu kadarını söyleyebilirim. Benim kuzenimde hiçbir belirti yoktu. İş yerinde çıktığı için test yaptırdı ve pozitif çıktı. Şimdi o da sıtma için olan ilaçtan kullanıyor. O da ishal falan. İlacını aksatma ve hemen iyileş. Sen bize baya lazımsın burada. Baksana çil yavrusu gibi dağıldık.
antibiyotik doktor mu yazdı cnm balgam çıkıyorsa bakteri eklenmiş olabilir ona fayda edebilir :)benn geldimm
selam kızlar herkes iyidir umarım teşekkür ederim herkese dün ailecek uçtuk sonucu görünce
ancak benim rahatsızlıklarım devam ediyor üstelik ekleniyor sürüntü olmasa tomografi flaan olmasa test yanlış diyeceğim hatta hâlâ evde bile maske mesafe devam ediyorm sadece 7 24 odamda değilm artık
belirtilerime ishalde eklendiyani belliki bir enfeksiyon var ama tabi ne ben anlamadım ama varsada kullandığım antibiyotik ona etki eder diye antibiyotiği kullanmaya devam ediyorum umarım düzelirim neyseki maskelide olsa oğlumla oyun oynuyorum onu uyutuyorm o kısımdaki sıkıntı bitti şükür ☺☺
ah kuzu oyle olmuyor pek dedim ya ozel durumlari var benim esimin ailesinin evlat edinme durumlari 2 anne 2 baba filan... oyle herseyi diyemiosun hemen olay baska algilaniyo buyuyo cirkinlesebiliyo... o yuzden mecburen idare ediyoruz2 günde çektiğim bana kalsın seninde küçük çocuğun var ayıbı mayını düşünmeyin kabul etmeyin derim canım
Evet canım doktor yazmıştı hastaneden çıkmadan o akşam başladım antibiyotiğe devam ediyorum.antibiyotik doktor mu yazdı cnm balgam çıkıyorsa bakteri eklenmiş olabilir ona fayda edebilir :)
önlemini alman en güzeli canım oğluna kavuşmana da çok sevindik senin sıcaklığına en çok ihtiyaç duyduğu zamanlar tabii
31 i bitiriyorum normaldir neler yapmıyorlar kiYas kaç?
Ya kızın pek eziyeti yok ama oyun istiyor birde nereye gitsem peşimde minnoş
Tam da su an defterimi yırtmaya çalışıyor
Kalkam da bi kahve yapam
Doğru hatırladım..ah kuzu oyle olmuyor pek dedim ya ozel durumlari var benim esimin ailesinin evlat edinme durumlari 2 anne 2 baba filan... oyle herseyi diyemiosun hemen olay baska algilaniyo buyuyo cirkinlesebiliyo... o yuzden mecburen idare ediyoruz
Azcik yandı çaydanlık kalaya gidecekAmanın, bi şey olmadı inşallah?Vallahi bir rehavet çöktü herkese. Hemen havalara adapte oluruz inşallah.
Anaaaa kız direk söyleyin yuh 7 kişi bende tek kv gelmişti de çok sinirlenmistim7 kişi hiç mi düşünmediler şimdi de bu dönem gelecekler bı dene yazikki cok dusuncesizler hepsi bu yurtdisiba gitmeden once gelip bizde kalmalar cok emrivaki sekilde yioda bir kac defa oluyor hep te kotu zamanlara debk geliyor ama kirk yilda bir hadi diye olay ciksrtmiuorum da, cidden hep sinir harbi... 38 haftalik hamileyken 7 yetiskin 2 cocuk geldiler bana 4 gun kalmaya, udtelik hala calisiuordum sabah kahvalti hazirlayip evden cikip aksam grlince yemek yapip filan grcirdim ksc gunu artik yorgunluktan odemden agzim yuzuum ters donmustu zaten gittikten 3 gun sknra doguma girdim
Tamam aşkım hoşgeldin tekrar özlediEvet canım doktor yazmıştı hastaneden çıkmadan o akşam başladım antibiyotiğe devam ediyorum.
Teşekkür ederim evet minnoşum dedesiyle güzel oynadı durdu ama o da çok özlemiş
çok sevindim kaptancim çok daha iyi ol biran önce sen yine tedbirli davran tabi.. İstanbul'da iyi bı hosgeldin demedi sana ama bundan sonrası iyi olsun.benn geldimm
Kiiimmm töbeeeama siz ben yokken sayfayı boşlamışsınızo menüdeki çarpılar ne taş olursunuz taş
Sabah
1 şeftali
1 mandalina
3 ceviz
Öğle
6yk yogurt zencefil zerdeçal pul biber ve naneli
Akşam
2 tane biber dolma
6193 adim
sinitzel ve salata
bir de ogluma patatesli yumurta yapmistim iki gundur hicbisey yediremiyorum onun kalan bir iki parcasini yedim
1 litre su
evde icme suyu bitmis, esim 2 gundur eve gelmiyor sanirim 2 gun daha gelmeyecek, su damacanasini yikayip yerine koyamicam diye sipsris vermedim bende, cocuk uyusun sise su siparis ederim de icerim o zaman cok susadim
gecmis olsun c vitamini destegini de unutmabenn geldimm
Benim anneannem bugun covid yogun bakima alindi kendisi alzheimer hastasi 13 yildir son asamalarda pek iç açıcı konuşmadı doktorlar hepimiz cöktük şimdiden ortağımdan ve sizlerden özür diliyorum pek aktif olamayacağım.Kızlar ortilik sormuşsunuz aynı kalsın isteyenler olmuştu sormuştum herkes dönmemişti mesele yarım kaldı o yüzden eklemelerle listeyi aynen bırakıyorum 3 günlük orti olacaksınız en yüzde için elinizden geleni yapın bence bu hafta cumadan çok büyük konuşmuştukcuma günü güncel liste yapayım yine ❤
SaskinAnne kirmizigitar ayvacicegi seyrekyagmur mavimli A AKREPcg Hedef60kgolmak pacman Songaripyolcu Tempus Amor-a B bluuee
işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir
- en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir
yok kuzu bi litre kadar ictim gunduz de aksam uzeri bittiBöyle bi menüye dayanabiliyorsan ( ben dayanamam ) Öğlenle Akşam yer değiştirse çok daha iyi sonuç verir gibi.
İşin zormuş canım tek başına. Peki hiç su içmedinmi gerçekten ben mi yanlış anladımm
cok gecmis olsun, bende bugun bir tanidigin virus sebebiyle kotu bir haberini aldim cok etkilendim sizi dusunemiyorum allah yardimciniz olsun sifa versinBenim anneannem bugun covid yogun bakima alindi kendisi alzheimer hastasi 13 yildir son asamalarda pek iç açıcı konuşmadı doktorlar hepimiz cöktük şimdiden ortağımdan ve sizlerden özür diliyorum pek aktif olamayacağım.
Neden akşam ağır mi diyorsunBöyle bi menüye dayanabiliyorsan ( ben dayanamam ) Öğlenle Akşam yer değiştirse çok daha iyi sonuç verir gibi.
İşin zormuş canım tek başına. Peki hiç su içmedinmi gerçekten ben mi yanlış anladımm
Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versinBenim anneannem bugun covid yogun bakima alindi kendisi alzheimer hastasi 13 yildir son asamalarda pek iç açıcı konuşmadı doktorlar hepimiz cöktük şimdiden ortağımdan ve sizlerden özür diliyorum pek aktif olamayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?