Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Agir değil sadece şişkinlik verir bı de hafif geçmiş bı kahvaltı sonrası doyurucu olur gibi geldi. Akşam yenen yoğurt kürü de uykuda yağ yakımı hizlandiriyomus cnm
Bu şekilde yazmış bende böyle uyguluyorum canım
Ama bu akşam o şekilde tüketip deneyim bende

Tabi tabi sürüntü de yanıltıyor. Büyük ihtimal kimse aramayacak. Acayip bir yoğunluk var. Kendi kendine iyileşmeye çalış kaptancım. İlacını aksatma. Bol bol meyve ye ki vitamin olsun. C vitamini al, günde 2-3 lt su iç. Bunları da bana bi doktor ablam söylemişti. Vitamini ilaç olarak almıyorsan günde 2-3 tane limon ye dedi hatta.

Bir de sıtma ilacı kullanıyorsan o ilacın en sık yan etkisi ishal. O yüzden korkma. Acil şifalar diliyorum sana.
Azcik yandı çaydanlık kalaya gidecek
Ay aman dikkat et. Çaydanlığa mı yansam, çaya mı, az kalsın gidecek olan eve mi... En önemlisi sensin tabii.
Almanyaya Türkiyeden gelen 900 negatif burda yapilan testte positif cikti
Öyleymiş galiba. Ben o ne kadar kesin bilmiyorum. Ama doğrudur... Herkes kendine dikkat etsin. Başka yolu yok.

Çok geçmiş olsun hiç belli olmaz bol şifalar onun ve diğer hastalıkların olsun inşaallah

Hepsi olabilir canimm ya aylık B12 vurunuyorum yok arkadas beynim 80 e vurdu

İmcir uyutması nedir? Kulağa güzel geliyor.
Hemen tarifini yazayım benim evde beş kuru incirim varmış. Önce bunu sıcak suda bekletip yumusattim. Dogruyorsun küp küp. 2 bardak sütü biraz ısıtıyorsun yoğurt mayalama kıvamı gibi oluyor sıcaklığı. Sonra içine incirleri koyuyorsun. Ben tatlı olsun diye 1 tatlı kaşığı da bal koydum. Blederdan çektim. Sonra fırında bekletiyorum birkaç saat, ister ilk yarim saat 50 derece aç ya da hiç fırını açma sen bilirsin. mayalanıyor gibi oluyor. Sonra dolaba koyacağım . Bes tane bardak kaselerden çıktı. Bir tanesini yesem çok kalorili de değil, sağlıklı da

Hepsi olabilir canimm ya aylık B12 vurunuyorum yok arkadas beynim 80 e vurdu
Yaa benim de b12’m çok düşük. Her şeyi unutuyorum her şeyi...
Aa resmen diyet tatlı gibi. Çok iyi olmuş. Yine de iyi kaçamaklar.

Dikkate alcam canım dediklerini çok sağol

bugü
Unutkanlıktan kiraz saplarını yesilcayi da çaydanlıkla beraber yaktım da azcuk B12 iğneleri bile işe yaramadı diyorum Esra kaptanim bazen eşim bile şaşırıyor niye bu kadar unutkanlastin diye
Ah canım çok geçmiş olsun Allah korusun daha büyük bir şey olabilirdi ya

bütün gün sadece bir lahmacun mu yedin
vay be ben amma cok yiyorum
evet ama buyukmud biraz yemin ediyorum midem agzimda eve yeni girdim simdi soda icicem
ya aslinda lahmacun filan unku bisi yemek istemiyorum ama oglumun yemek olayi cok sikinti hadi evdeyken ona ozel pisiriyorum filan ama disardayken mecburen ona yedirebilecegimiz seyler yiyoruz... beni mahvediyo o da,,,

siz cok yemiyosunuz ben az yiyorum sadece, midem almiyo cok fazla sey benim. bosuna vicdan yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…