- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.521
Bu şekilde yazmış bende böyle uyguluyorum canımAgir değil sadece şişkinlik verir bı de hafif geçmiş bı kahvaltı sonrası doyurucu olur gibi geldi. Akşam yenen yoğurt kürü de uykuda yağ yakımı hizlandiriyomus cnm
Eşimin iş arkadaşının kardeşinde halsizlik öksürük tat ve koku kaybı varken test negatif çıkmış canım sen yine de dikkat etOzmAn akşam unutmuyorsun tatlımmmyer yemez yaz :)
Çok çok iyi geliyor onu biliyorum kuzenim uygulamıştı direk kürü görünce de söyleyeyim dedim tabii diyetisyeninde vardır bir bildiğiBu şekilde yazmış bende böyle uyguluyorum canım
Ama bu akşam o şekilde tüketip deneyim bende
Tabi tabi sürüntü de yanıltıyor. Büyük ihtimal kimse aramayacak. Acayip bir yoğunluk var. Kendi kendine iyileşmeye çalış kaptancım. İlacını aksatma. Bol bol meyve ye ki vitamin olsun. C vitamini al, günde 2-3 lt su iç. Bunları da bana bi doktor ablam söylemişti. Vitamini ilaç olarak almıyorsan günde 2-3 tane limon ye dedi hatta.Ayy pacman kuşummm cidden mi yaa kandan alınanlar yanlış çıkıyor onu biliyordum ama sürüntüde mi yanılabilir diyorsunsağlık ocağı tekrar arayacaktı aramadıda olmadı ben arayayım karantinada durayım mı durmayayım mı belirti gidene kadar bende bilemedim kuzum
Ay aman dikkat et. Çaydanlığa mı yansam, çaya mı, az kalsın gidecek olan eve mi...Azcik yandı çaydanlık kalaya gidecek
Öyleymiş galiba. Ben o ne kadar kesin bilmiyorum. Ama doğrudur... Herkes kendine dikkat etsin. Başka yolu yok.Almanyaya Türkiyeden gelen 900 negatif burda yapilan testte positif cikti
OzmAn akşam unutmuyorsun tatlımmmyer yemez yaz :)
İmcir uyutması nedir?Cherry Mom çok geçmiş olsun tekrar. Cuma günkü hedefime ulaştım ödül olarak incir uyutmasi yapıyorum , ara öğün olarak yiyeceğim
Çok geçmiş olsun hiç belli olmaz bol şifalar onun ve diğer hastalıkların olsun inşaallahBenim anneannem bugun covid yogun bakima alindi kendisi alzheimer hastasi 13 yildir son asamalarda pek iç açıcı konuşmadı doktorlar hepimiz cöktük şimdiden ortağımdan ve sizlerden özür diliyorum pek aktif olamayacağım.
Hepsi olabilir canimmTabi tabi sürüntü de yanıltıyor. Büyük ihtimal kimse aramayacak. Acayip bir yoğunluk var. Kendi kendine iyileşmeye çalış kaptancım. İlacını aksatma. Bol bol meyve ye ki vitamin olsun. C vitamini al, günde 2-3 lt su iç. Bunları da bana bi doktor ablam söylemişti. Vitamini ilaç olarak almıyorsan günde 2-3 tane limon ye dedi hatta.
Bir de sıtma ilacı kullanıyorsan o ilacın en sık yan etkisi ishal. O yüzden korkma. ♥ Acil şifalar diliyorum sana.
Ay aman dikkat et. Çaydanlığa mı yansam, çaya mı, az kalsın gidecek olan eve mi...En önemlisi sensin tabii. ♥
Öyleymiş galiba. Ben o ne kadar kesin bilmiyorum. Ama doğrudur... Herkes kendine dikkat etsin. Başka yolu yok.
Hemen tarifini yazayımİmcir uyutması nedir?Kulağa güzel geliyor.
Yaa benim de b12’m çok düşük.Hepsi olabilir canimmya aylık B12 vurunuyorum yok arkadas beynim 80 e vurdu
Aa resmen diyet tatlı gibi.Hemen tarifini yazayımbenim evde beş kuru incirim varmış. Önce bunu sıcak suda bekletip yumusattim. Dogruyorsun küp küp. 2 bardak sütü biraz ısıtıyorsun yoğurt mayalama kıvamı gibi oluyor sıcaklığı. Sonra içine incirleri koyuyorsun. Ben tatlı olsun diye 1 tatlı kaşığı da bal koydum. Blederdan çektim. Sonra fırında bekletiyorum birkaç saat, ister ilk yarim saat 50 derece aç ya da hiç fırını açma sen bilirsin. mayalanıyor gibi oluyor. Sonra dolaba koyacağım . Bes tane bardak kaselerden çıktı. Bir tanesini yesem çok kalorili de değil, sağlıklı da
Cherry Mom çok geçmiş olsun tekrar. Cuma günkü hedefime ulaştım ödül olarak incir uyutmasi yapıyorum , ara öğün olarak yiyeceğim
Çok teşekkür ederim B bluuee canım ve tebrik ederim amaa ödüller cuma günü verilir Çarşamba hiç olmadı neyseki incir uyutmasıİmcir uyutması nedir?Kulağa güzel geliyor.
Dikkate alcam canım dediklerini çok sağolTabi tabi sürüntü de yanıltıyor. Büyük ihtimal kimse aramayacak. Acayip bir yoğunluk var. Kendi kendine iyileşmeye çalış kaptancım. İlacını aksatma. Bol bol meyve ye ki vitamin olsun. C vitamini al, günde 2-3 lt su iç. Bunları da bana bi doktor ablam söylemişti. Vitamini ilaç olarak almıyorsan günde 2-3 tane limon ye dedi hatta.
Bir de sıtma ilacı kullanıyorsan o ilacın en sık yan etkisi ishal. O
Ne oldu tatlım ?Hepsi olabilir canimmya aylık B12 vurunuyorum yok arkadas beynim 80 e vurdu
Unutkanlıktan kiraz saplarını yesilcayi da çaydanlıkla beraber yaktım da azcuk B12 iğneleri bile işe yaramadı diyorum Esra kaptanim bazen eşim bile şaşırıyor niye bu kadar unutkanlastin diyeNe oldu tatlım ?
Ah canım çok geçmiş olsun Allah korusun daha büyük bir şey olabilirdi yaUnutkanlıktan kiraz saplarını yesilcayi da çaydanlıkla beraber yaktım da azcuk B12 iğneleri bile işe yaramadı diyorum Esra kaptanim bazen eşim bile şaşırıyor niye bu kadar unutkanlastin diye
bütün gün sadece bir lahmacun mu yedinkizlar bugun disardaydim
bir lahmacun
bir ayran
13. bin adim (butun gun yuruduk butun gun
ben testlerden bayagi süpheleniyorum yaEşimin iş arkadaşının kardeşinde halsizlik öksürük tat ve koku kaybı varken test negatif çıkmış canım sen yine de dikkat et
Koku kaybın var mi
evet ama buyukmud biraz yemin ediyorum midem agzimda eve yeni girdim simdi soda icicembütün gün sadece bir lahmacun mu yedin
vay be ben amma cok yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?