- Konu Sahibi Cherry Mom
- #372.821
Ortilerin zaferive ortileri sonuçları :))
B bluueeAmor-a tebrikler kızlar
yeni ortaklar az sonraaaaa
Eki Görüntüle 2699424

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortilerin zaferive ortileri sonuçları :))
B bluueeAmor-a tebrikler kızlar
yeni ortaklar az sonraaaaa
Eki Görüntüle 2699424
bende az once 2 tane taze incir yedim menuye eklemedim yazdiktan sonra yedigim.icin ama, yatmadan 4 saat once yeme icmeyi kesmen gerekiyo, been gec yattigim icin o marji gordum kendimdeDizi izlerken canım birsey yemek istiyor. Mandalina yedim kahve içiyorum ama alışkanlık işte. Şeytan diyor mısır patlatalım![]()
Hoş geldin canim. A101 internetinden alıs veris yapmiştim. 14 günü bulmustu. Umarim hizlanmışlardırTartiyi A101 den aldım internetten inşallah gelir
Hayırlı olsun cnm güzel günlerdeTartiyi A101 den aldım internetten inşallah gelir
Basardik ortii insallah haftaya da devam ederOrtilerin zaferi![]()
Bende geç yatıcam gündüz uyudum çünkü. Yarım avuc kadar mısır patlattım yine de içimde kalmasın dedimbende az once 2 tane taze incir yedim menuye eklemedim yazdiktan sonra yedigim.icin ama, yatmadan 4 saat once yeme icmeyi kesmen gerekiyo, been gec yattigim icin o marji gordum kendimde![]()
Evet başardık, inşallah . Gittikçe eriyen ortiler oluruzBasardik ortii insallah haftaya da devam eder
Mısır yiye yiyeEvet başardık, inşallah . Gittikçe eriyen ortiler oluruz![]()
Geç yatmak iyi birşey değil ki ne yiyin nede geç yatın hanımlar 23 ve 04 arası uykuda olmak biizm için faydalı o ara hormonlar çalışıyormuşBende geç yatıcam gündüz uyudum çünkü. Yarım avuc kadar mısır patlattım yine de içimde kalmasın dedim![]()
bugün Leslie yaptim ömrümde ilk defa.Verirsin cnmm biraz da spor yaparsan daha az versen de giyebilirsin oh![]()
![]()
ben de 2 saattir uyanigimGeç yatmak iyi birşey değil ki ne yiyin nede geç yatın hanımlar 23 ve 04 arası uykuda olmak biizm için faydalı o ara hormonlar çalışıyormuşgeç kaldık koşun yatağa
![]()
74.5kgCUMA HEDEF TABLOMUZ
02-09 EKİM
B bebeqimyoldamrc senide ekleyeyim cumadan cumaya kendimize hedef verip onu yakalamaya çalışıyoruz kilon net değil ama cuma için hedefini alabilirim istersen baskül geldikten sonrada alabilirim farketmez
5. TAKIM GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne
81,2 81 kirmizigitar
63 62,5 mavimli
82 81 ayvacicegi
53.3 ??? seyrekyagmur
72,7 72 A AKREPcg 75,5 75 Hedef60kgolmak
69.9 69,3 Amor-a
52.2 51,9 pacman
66 65,3 ortabahar
57.5 57 B bluuee 68,4 68.5 Mahi57
75 ???
Hedefi boş olanlardan dönüş rica ederim![]()
Dun aksam bende oyle oldum, meyve ve kahve ile gecistirdim cok sukur.Dizi izlerken canım birsey yemek istiyor. Mandalina yedim kahve içiyorum ama alışkanlık işte. Şeytan diyor mısır patlatalım![]()
Hoş geldin canim. A101 internetinden alıs veris yapmiştim. 14 günü bulmustu. Umarim hizlanmışlardır
Geçmiş olsun. Menü listesine ekledim şimdi senide canım. Sabah 8.45 veya en geç 9 gibi paylaşmış oluyorum listeyi. Sen ona göre ya akşam ya da bu vakitten önce paylaşırsın tamamMerhaba kizlar, bugun yorgan dosek yatiyorum daha dun basladim diyete ve bugün hasta olduğum icin spor yapamiycam sanirim.
Zaten cok fazla spor yapamiyorum bide hastalik cikti.
Ilk menumu paylastim ama diger menulerin yaninda hic olmadigini fark etim bu gun telafi etmeye calisicam.
Takima dahil olup listeye girmek cok istiyorum.
Gercekten bu seferlik beni af edin lutfen.