- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.881
Ya evet belkide biraz yarış kısmına odaklanmak lazım daha zevkli olabilir grupca birşey yapıyoruz sonucunda 1. 2.oluyoruz vs .. güzel şeyler bunlarNeden olmasın oluruz inşallah böyle yarış yapa yapa kiloların nasıl gittiğini anlamıyor insan ☺
Çok iyi ama cidden hayret ediyorum hâlâ sıcak olmasınaAksam bir yuruyus yapayim hazir havalarda azcik serinlemisken dedim. Yarim saat ancak yuruyebildim cok sicak bunaldim ne mumkun yurumek. Neyse buna sukur en azindan bu kadar bari yurudum sakin yuruyus yeri belirledim artik oradan yururum.
Benden de güzel bir spor geliyorrr beypazarı hakkıÇok iyi ama cidden hayret ediyorum hâlâ sıcak olmasınaşuan evdeyim hırka giydim üşüyorummmm
Challenge var bugün yarım saat mi toplam yürüyüş ekleyeyim listeye ? Fazlası varsa özelden yaz ama:))
Benim giden 6 kilom aynen böyle oldu anlamadim 1.5 aydaYa evet belkide biraz yarış kısmına odaklanmak lazım daha zevkli olabilir grupca birşey yapıyoruz sonucunda 1. 2.oluyoruz vs .. güzel şeyler bunlar ☺ ve aynen dediğin gibi bu arada bir bakmışsın güle oynaya kilolar gitmiş strese girmeden :)
Oyyy kaptancim sen cumayı mi düşünüyorsunKafamdaki tilkiler
1 kilo senden
1 kilomavimli den
Yarımşar kg @kirmizigitarHedef60kgolmak den
SaskinAnne ve @ayvacicegi ndende -300 geldi mi 1.bile oluruz
6 kilo oldu mu yaaaa bravoooBenim giden 6 kilom aynen böyle oldu anlamadim 1.5 aydahem yarış hem dayanışma guzel oluyor arada kacamaklarin cazibesine kapilsak fa
Oooo ben bunu latife olarak değil bir söz olarak algılıyorum o haldeOyyy kaptancim sen cumayı mi düşünüyorsun
300 değil 500 feda olsun
Bizim üst liste az değil mi bana mi az geldi
Bu arada cumayı düşünmeyen bizden değildirOyyy kaptancim sen cumayı mi düşünüyorsun
300 değil 500 feda olsun
Bizim üst liste az değil mi bana mi az geldi
Benim elimde olsa her hafta 1 kilo ile 3 ayda biter benim işimahhh ahhOooo ben bunu latife olarak değil bir söz olarak algılıyorum o halde ☺☺
Üst liste 6 kişi kaldık canım
İnşallah inşallah sen yeterki hamurdan uzak dur kilo gidecek zaten izin ver ona :)))Benim elimde olsa her hafta 1 kilo ile 3 ayda biter benim işimahhh ahh
Neyse inşaallah gayret ediyorum midemin sisi indi benimde işime gelir ne güzel olur
Dünkü pankek unsuzdu içinde 2yk un vardı tarifte ama bende yoktuİnşallah inşallah sen yeterki hamurdan uzak dur kilo gidecek zaten izin ver ona :)))
Aynen kesinlikle senin olayın şişkinlik işte o olmazsa vermiş oluyorsunn az yiyorsun çünkü umarım bu haftada ekibe güzel bir destek gelir sendennDünkü pankek unsuzdu içinde 2yk un vardı tarifte ama bende yoktu
Biraz kıvamsız ve şekilsiz oldu
Ama dolma ici bitirdi beni pişman değilim ama
Bu arada bu hafta iyi Kilo verdim darısı ovmbur haftaya
ayy gec mi kaldim
03.10. Walk Challenge sonuçları
1.Hedef60kgolmak 10.000 adım
2.seyrekyagmur 7420 adım
3.SaskinAnne 6900 adım
4.mavimli 5300 adım
tebrikler kızlar +puan Hedef60kgolmak ye gitti
Ekledim canımayy gec mi kaldimneyse cok bisey degildi.
tesekkürlerEkledim canım
Rica ederim sen Leslie ye başlamışsın eklemem miii :))) Leslie ablaya ayıp olurtesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?