Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neden olmasın oluruz inşallah böyle yarış yapa yapa kiloların nasıl gittiğini anlamıyor insan ☺
Ya evet belkide biraz yarış kısmına odaklanmak lazım daha zevkli olabilir grupca birşey yapıyoruz sonucunda 1. 2.oluyoruz vs .. güzel şeyler bunlar ve aynen dediğin gibi bu arada bir bakmışsın güle oynaya kilolar gitmiş strese girmeden :)

Aksam bir yuruyus yapayim hazir havalarda azcik serinlemisken dedim. Yarim saat ancak yuruyebildim cok sicak bunaldim ne mumkun yurumek. Neyse buna sukur en azindan bu kadar bari yurudum sakin yuruyus yeri belirledim artik oradan yururum.
Çok iyi ama cidden hayret ediyorum hâlâ sıcak olmasına şuan evdeyim hırka giydim üşüyorummmm
Challenge var bugün yarım saat mi toplam yürüyüş ekleyeyim listeye ? Fazlası varsa özelden yaz ama :))

Benim giden 6 kilom aynen böyle oldu anlamadim 1.5 ayda hem yarış hem dayanışma guzel oluyor arada kacamaklarin cazibesine kapilsak fa

ohhhh kızlarrr yinee hamurdan geçilmiyor menüler bugün hadi oldu olan yarın itibariyle ceza vermelere başlıyorum ve istinasız herkese ona göre yiyin lütfen temiz menülere hasreet kaldık

Oooo ben bunu latife olarak değil bir söz olarak algılıyorum o halde ☺☺
Üst liste 6 kişi kaldık canım
Benim elimde olsa her hafta 1 kilo ile 3 ayda biter benim işimahhh ahh
Neyse inşaallah gayret ediyorum midemin sisi indi benimde işime gelir ne güzel olur

İnşallah inşallah sen yeterki hamurdan uzak dur kilo gidecek zaten izin ver ona :)))
Dünkü pankek unsuzdu içinde 2yk un vardı tarifte ama bende yoktu
Biraz kıvamsız ve şekilsiz oldu
Ama dolma ici bitirdi beni pişman değilim ama
Bu arada bu hafta iyi Kilo verdim darısı ovmbur haftaya

Dünkü pankek unsuzdu içinde 2yk un vardı tarifte ama bende yoktu
Biraz kıvamsız ve şekilsiz oldu
Ama dolma ici bitirdi beni pişman değilim ama
Bu arada bu hafta iyi Kilo verdim darısı ovmbur haftaya
Aynen kesinlikle senin olayın şişkinlik işte o olmazsa vermiş oluyorsunn az yiyorsun çünkü umarım bu haftada ekibe güzel bir destek gelir sendenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…