- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #372.921
Çok geçmiş olsun çocuğa cnmSelamlar
Ben iyiyim de ufaklık biraz hasta, geçen gece geniz akıntısı olunca pek uyuyamadı dün gece de devam etti, biz de uyuyamadık pek. Bugün burun akıntısına çevirdi rahatlayacak artık umuyoruz. Eşim uyuyor uyansa da ben yatsam diye bekliyorum.
Okula başlayınca bekliyorduk ama çabuk oldu toplam 5 saat kaldı sadece orada ama tanımadık mikropla karşılaştı herhalde.
Diyete devam ediyorum, spor yok, yarın toplantı var ona hazırlanmam gerek ama vakit bulursam bugün yürümeye çalışırım.
cok gecmis olsun bu arada gecem gunduzum kaymis karismisimSelamlar
Ben iyiyim de ufaklık biraz hasta, geçen gece geniz akıntısı olunca pek uyuyamadı dün gece de devam etti, biz de uyuyamadık pek. Bugün burun akıntısına çevirdi rahatlayacak artık umuyoruz. Eşim uyuyor uyansa da ben yatsam diye bekliyorum.
Okula başlayınca bekliyorduk ama çabuk oldu toplam 5 saat kaldı sadece orada ama tanımadık mikropla karşılaştı herhalde.
Diyete devam ediyorum, spor yok, yarın toplantı var ona hazırlanmam gerek ama vakit bulursam bugün yürümeye çalışırım.
Yaaaa pasta mı yiceyn seyn yakışıklıkizlar dun gece basima gelen
benim cocugumun yemek yemesi ve uykulari cok sikintili genel olarak, her ikisini de reddediyor ama, acliktan ve uykusuzluktan da huysuzlaniyor, boyoe sacma sapan bi dobgumuz var.
dun 3 saat ugrasip gunduz uykusunu uyutamadim, aksam yemekte de bisey yediremedim, 9 gibi uyudu... bende tabi oyle erken uyumasina alisik degilim ohooooo mutluluktan ucuyorum dizi film izledik esimle yatto o da spor yaptim filan 2.5 gibi tam yaticaktim oglum uyandi, karni acikmis, ruyasinsa da pasta gormus, tam bir terorist seklinde butun apartmani ayaga kaldiriyor.
blof yaptim hadi gel lan pasta yapcam.diyr, mutfaga gidince isiktan gozleri acir yatcam ben der diye dusunerek ama yemediadam bildigin delirdi baya baya pismesini filan bekledi ahanda ekte goruyorsunuz
ona limonlu kek yapip pasta diye kaktirdim yattigimda 5.5 tu ve o mis gibi limonlu kekten bir dilim bile yemedim agir tahrik var sikayetciyim hakim bey
ya sorma canima okudu canima, acliktan gozu donmus... ben menulerimj bile ona gore ayaeliyorum ne yazikki...Yaaaa pasta mı yiceyn seyn yakışıklı
ay inanmıorm yaaçocuğum bekle bi anan uyusun sabah yersin di mi
Yaaaa yerim seni ömür törpülerii ama ne güzel şeyler onlar Allah aratmasınkizlar dun gece basima gelen
benim cocugumun yemek yemesi ve uykulari cok sikintili genel olarak, her ikisini de reddediyor ama, acliktan ve uykusuzluktan da huysuzlaniyor, boyoe sacma sapan bi dobgumuz var.
dun 3 saat ugrasip gunduz uykusunu uyutamadim, aksam yemekte de bisey yediremedim, 9 gibi uyudu... bende tabi oyle erken uyumasina alisik degilim ohooooo mutluluktan ucuyorum dizi film izledik esimle yatto o da spor yaptim filan 2.5 gibi tam yaticaktim oglum uyandi, karni acikmis, ruyasinsa da pasta gormus, tam bir terorist seklinde butun apartmani ayaga kaldiriyor.
blof yaptim hadi gel lan pasta yapcam.diyr, mutfaga gidince isiktan gozleri acir yatcam ben der diye dusunerek ama yemediadam bildigin delirdi baya baya pismesini filan bekledi ahanda ekte goruyorsunuz
ona limonlu kek yapip pasta diye kaktirdim yattigimda 5.5 tu ve o mis gibi limonlu kekten bir dilim bile yemedim agir tahrik var sikayetciyim hakim bey
Çok geçmiş olsunSelamlar
Minik mi bunaltiyor iş mi yoğun ortimcim bugün seçmeli spor yapalım mı vaktin varsa ben kendimde zumba mekik düşünüyorumİyiyim tuvalette bakıyorum mesajlara sonra çorba yaparım, ılık banyo yaptırıp çotba içeriden biraz rahatlasa öğlen uyur diye umuyorum.
Artık orti değilsiniz kiiiiii :))) açıklayayım mı yeni ortileri :)Minik mi bunaltiyor iş mi yoğun ortimcim bugün seçmeli spor yapalım mı vaktin varsa ben kendimde zumba mekik düşünüyorum
Ay canım şimdi anladım hiç sorun değil Cook geçmiş olsun ağustosta biz de ağır atlattık artık mevsim tanımıyor. sen dinlenmeye çalış o kadar iyi anlıyorum ki şu an seni geçen kış çalışırken hastanelerden çıkamamıştim cok zor katı bir diyet yapma bol bol meyve tüket vitaminlerine dikkat etSelamlar
Zumba videodan mı yapıosun cnmMinik mi bunaltiyor iş mi yoğun ortimcim bugün seçmeli spor yapalım mı vaktin varsa ben kendimde zumba mekik düşünüyorum
Canım ya ❤kizlar dun gece basima gelen
Çok geçmiş olsunSelamlar
bekliyomArtık orti değilsiniz kiiiiii :))) açıklayayım mı yeni ortileri :)
buladik makinasi arcelik leydi olamadiktan sonra hepsi ayni bence:) ben 2 farkli marka deneyimledim ariston ve vestel ikisi de ayniydi.Merhabalar dün yemekli misafirim vardi. 15 kisi idik o nedenle menuyü yazamadim. Sabahta geç kalktim. Birde dün bulaşık makinesi bozuldu. Esim bugün bakti. 17 yıllik gitmiş bu yenisini alalim dedi. Önereceğiniz bir marka varmı
Gayet iyi canım sende akşam menülerini kaldırdın ? :))Sabah
1 dilim peynir
6-7 zeytin
1 elma
2,5 dilim ekmek
Ögle
3 ceviz
1 bardak yesilcay
4 biskuvi
Spor : Yarim saat yuruyus
Su : 2 lt
@reyyanK
slm herkese
kahvalti 10 da bir pancake, kasar peyniri
öglen pizza yedik bugün feci kacamak yaptim
aksam yok (bi de olsaydi)
disarda yürüdüm yarim saat.
Cherry Mom
@reyyanK
Nugget tercih etme canım çok yağ çeker sağlıksız birdeSelamm
2 ılık su
Yarım haslama yumurta,
Az peynir, 1 zeytin,
domates salatalık
Bı isirimlik börek ( serçe parmağı )
1 denge ekmeği
Öğle: 3 minnacık yağda ısıtılmış nugget,
1 dl denge ekmek uzeri süzme peynir salça
Ara: az kuruyemiş, eti lifalif, yeşil çay
Akşam 19:00: 1 porsiyon türlü,
4 yk yoğurt,
1 denge ekmeği
Şu:1.5 lt
Spor
@reyyanK
Menüm kahvaltı: hurmalı ballı hindistan cevizli kakaolu yulaf lapası ve üstünde vişne reçeli, fıstık ezmesi yanında damla sakızlı türk kahvesi *-*
Ara leblebi
Öğlen ızgara köfte pide pilav ızgara sebze çoban salata
Ara dukan birası, sütlü cevizli çörek ve 4 top dondurma eheheh
Akşam whey proteinli smoothie
Ara dukan birası
Spor 45 dk leslie,10 bin adım, 20 dk bölgesel tüm vücut
3 lt limonlu su ayrıca
Akşam yemeği yerine sütlaç mı yedin :)) neyse bu da bir tercih :)))sabah 1 porsiyon turşu kavurma, 1 dlim tb ekmeği, siyah çay
öğlen 1 porsiyon yeşil fasulye, 2 tane dolma, 3 yk yoğurt
akşam 1 kase sütlaç
su 1,5 lt
spor 4 bin adım
Dun iftar dan sonra yediklerim:
19:00 yarim kase corba.
5 kofye.
1 dilim peynir.
Salata.
21:00
1 elma
1 bardak cay, 1 bardak kahve.
Su: 1.75 litre
Spor: dun butun gun hasta oldugum icin uyuysrak gecirdim. Yani yox.
sabah
1 meyve
Oğle
yok
ikindi
1 mandalina
aksam
ızgara köfte
(bugün şişkinliğim vardı yiyemedim)
Güzel menü canımkahvalti normalde etmiyorum ama kahvaltiya misafirim olumca yemej zorunda kaldim
kahvalti: 3 burgu peynir
2 hindi salam
dereotu
2 bardak cay
aksam: firinda yagsiz pismis
3 kofte
3 elma dilim patates
bol salata
dun aksam menu yazdikran sonra 2-3 incir yemistim. bu aksam da yerim muhtemelen 2_3 incir
henuz icmedim ama bir sise soda icicem
2 litre su
Annemin leydi si var. Herhalde benim ortaokul zamanimdan rahat 22 yılı vardır taş gibibuladik makinasi arcelik leydi olamadiktan sonra hepsi ayni bence:) ben 2 farkli marka deneyimledim ariston ve vestel ikisi de ayniydi.
Evet ya annemin leydide duruyorAnnemin leydi si var. Herhalde benim ortaokul zamanimdan rahat 22 yılı vardır taş gibi
Ben 10 yılda ikincisini aldım
Aman dün öyle olduGayet iyi canım sende akşam menülerini kaldırdın ? :))
bu hafta artık böyle bir menü görmemek dileğiyle
Nugget tercih etme canım çok yağ çeker sağlıksız birde
Neyseki sporlar iyi yakmışsındır :)) diğer günlerde de menüler iyi gelirse cuma yine güzel bir eksimiz olur herhalde
Akşam yemeği yerine sütlaç mı yedin :)) neyse bu da bir tercih :)))
Nasılsın ?? Meyve ve su iç canım bol bol
Allah'ım menü nirde
Güzel menü canım ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?