Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün benim sirf karb oldu gercekten. bu haftalik kapadim karbonhidrati. yarin brokoli köfte yiyecegim. menüleri önceden belirlemek önemli.

Aynen kesinlikle senin olayın şişkinlik işte o olmazsa vermiş oluyorsunn az yiyorsun çünkü umarım bu haftada ekibe güzel bir destek gelir sendenn ✌
Activia shot aldım probiyotik iyi geliyor bana ama üstüne de suyu devirdimbakalım nolcak

Yarim saatcik ancak fazlasi yok :) burasi sicak bi gece sabaha karsi serin. Nemli sicak bunaltiyor. Tabii onceye gore iyi yine de.

Günaydınnnnn

Cidden ayvacicegi cumadan beri yok değil mi iyidir umarım
Selamlar
Ben iyiyim de ufaklık biraz hasta, geçen gece geniz akıntısı olunca pek uyuyamadı dün gece de devam etti, biz de uyuyamadık pek. Bugün burun akıntısına çevirdi rahatlayacak artık umuyoruz. Eşim uyuyor uyansa da ben yatsam diye bekliyorum.

Okula başlayınca bekliyorduk ama çabuk oldu toplam 5 saat kaldı sadece orada ama tanımadık mikropla karşılaştı herhalde.

Diyete devam ediyorum, spor yok, yarın toplantı var ona hazırlanmam gerek ama vakit bulursam bugün yürümeye çalışırım.

kizlar dun gece basima gelen

benim cocugumun yemek yemesi ve uykulari cok sikintili genel olarak, her ikisini de reddediyor ama, acliktan ve uykusuzluktan da huysuzlaniyor, boyoe sacma sapan bi dobgumuz var.

dun 3 saat ugrasip gunduz uykusunu uyutamadim, aksam yemekte de bisey yediremedim, 9 gibi uyudu... bende tabi oyle erken uyumasina alisik degilim ohooooo mutluluktan ucuyorum dizi film izledik esimle yatto o da spor yaptim filan 2.5 gibi tam yaticaktim oglum uyandi, karni acikmis, ruyasinsa da pasta gormus, tam bir terorist seklinde butun apartmani ayaga kaldiriyor.

blof yaptim hadi gel lan pasta yapcam.diyr, mutfaga gidince isiktan gozleri acir yatcam ben der diye dusunerek ama yemedi adam bildigin delirdi baya baya pismesini filan bekledi ahanda ekte goruyorsunuz

ona limonlu kek yapip pasta diye kaktirdim yattigimda 5.5 tu ve o mis gibi limonlu kekten bir dilim bile yemedim agir tahrik var sikayetciyim hakim bey

Eklentiler

• Screenshot_20201004-101903~2.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…