- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.261
eveett bende gecikmeli mönümü yazayım :)
sabah
1 dilim ekmek
yarım domates
yarım salatalık
1 k k peynir
2 bardak şekersiz çay
1 tane yumurta
öğlen
gofret yedim 6 tane hemde uzun gfretler varya büyük pakette sade olalardan 6 adet yedim
maşaAllah ya kadındaki sabra bak ben hayatta hergün hergün yapamamgülsümcüm evet canım hergün bişeyler yapıyor ve herkeze yediriyor malesef 2 haftadır beni görmüyordu ama bu hafta yakalandık yine ama yemedim o kadarla kurtuldum bugün dün gönderdikleirnide yemedim eve götürdüm evdekiler yesin diye offf offf yok yok yemeyeceğim pantalonum patlayacak artık o kadar şiştimki bu hastalıkta şişirdi beni herhalde birkaç gündür çok şişim hayırdır inşallah ...
aynı takımdayızya begümcüm kan çekiyor birimiz yapınca öbürümüzde yapıyor otomatikmanbacım ikimizde bugün kaçak yapmışız malesef(
iyi akşamlar canımIyi akşamlar arkadaşlar,yarın görüşmek üzere
Selam kızlar .Geçen cumadan beri kayınvalide,kayınpeder derken vakit bulup yazamıyordum.Dünden ber ide babam çapa tıp fakültesinde yatıyor.Refakatçı kalıyorum.Buraya yazmayıncada içim rahat etmiyor.Bu hafta beni izinli sayın isterseniz.Sanırım ara ara uğrarım.Kesin dönüş tarihim pazartesi olsun.Bu arada yediklerime dikkat ediyorum.
Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Bikaç gündür gelemedim. Bu dönem çok yorucu geçiyo malesef. Üstüne bir de pek iyi günler geçirmedim. Üzücü bikaç olay yaşadım. bunlar da çok etkiledi beni. Her ne kadar etkilemedi gibi gelse de malesef öyle değil. Diyetle pek bir alakam kalmadı bunu üzülerek söylüyorum. Bir süreliğine izin almak istiyorum. Zaten kilomda da herhangi bir azalma olması için birşey yapamıyorum. Biraz toparlanmak istiyorum. Bu arada yürüyüş yapabilirsem yapmaya çalışıcam. Belki az da olsa kilo vermiş olarak dönerim birkaç hafta sonra. Gülsümcüm ve arkadaşlar cevabınızı bekliyorum.
Selam kızlar .Geçen cumadan beri kayınvalide,kayınpeder derken vakit bulup yazamıyordum.Dünden ber ide babam çapa tıp fakültesinde yatıyor.Refakatçı kalıyorum.Buraya yazmayıncada içim rahat etmiyor.Bu hafta beni izinli sayın isterseniz.Sanırım ara ara uğrarım.Kesin dönüş tarihim pazartesi olsun.Bu arada yediklerime dikkat ediyorum.
herkese günaydınnnn kızlar ben çok hafif hissediyorum kendimi kilo veriyorum çok mutluyum bu gidşler 2 haftaya mezun olurum bende inşaAllahhhhhhh :))) herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım şu sağlık işleri bitmiyorki 5 dakka oturamıyorum popo üstübide kızlar bu sabah ömer çelakıldan bişi duydum ekmek diyetiymiş 3 gün boyunca sabah öğlen akşam 3 dilim kızarmış ekmek yiyorsunuz sadece sonra 1 hafta ara veriyorsunuz sadece çay ve kahve içebilirsiniz yanında oda şekersiz olacak ekmeğe tereyağı sürebilirsiniz diyor bu şekilde 3 günde birbuçuk 2 kilo vrenler varmış şaşırdım
oy oy oy bugün doyumsuz bi insanım ben
öğle yemeğimi de yedim... activiamın tadı bi garip geldi yarısından azını yedim onun yerine 1 tane limonlu bisküvi yedim..
şu anda yeşil çayımı içiyorum ama ben doymadım
merhaba takımcım kilo veremiyorum patlayacak gibi şişim nedendir bilmiyorum öğle arası çok sevdiiğim ablam yine zorla misafir etti ısrarları sonucu 4 mercimek köftesi 2 küçük poğaça yedim ama çok küçüklerdi bir tanesi en çok 2 ceviz büyüklüğü diyelim . diğer çeşitleri reddettim börek ve kekte vardı midem kötü dedim ve reddettim başarımı bilemicem benim için deiil bence midem çokkötü tabi zaten hastalık iyice mahvetti . şimdi bir light nescafe içeceğim sabahtan beri 1,5 lt su içtim sürekli sıvı tüketmeye çalışıyorum . öyle işte takımcığım öpüyorum hepinizi ...
merhaba kızlar;
ben bugün sabah kahvaltısı olarak yarım simit,domates,biber ve peynir yedim
ara:yapmadım
öğlen:14,30 gibi 5 ç.k. kadar zeytinyağlı kapıska yedim
az öncede 1 tane cantık yedim malesef(
öğlen arasıda 45 dk yürüdüm
akşamı salatayla kapamayı düşünüyorum
Bikaç gündür gelemedim. Bu dönem çok yorucu geçiyo malesef. Üstüne bir de pek iyi günler geçirmedim. Üzücü bikaç olay yaşadım. bunlar da çok etkiledi beni. Her ne kadar etkilemedi gibi gelse de malesef öyle değil. Diyetle pek bir alakam kalmadı bunu üzülerek söylüyorum. Bir süreliğine izin almak istiyorum. Zaten kilomda da herhangi bir azalma olması için birşey yapamıyorum. Biraz toparlanmak istiyorum. Bu arada yürüyüş yapabilirsem yapmaya çalışıcam. Belki az da olsa kilo vermiş olarak dönerim birkaç hafta sonra. Gülsümcüm ve arkadaşlar cevabınızı bekliyorum.
canım cok uzuldugecmıs olsun neler oldu hasta felanmısın rejımı bosver kılo boyle donemlerde en son dusunecegın sey paylasmak ıstersen burdayım kendıne ıyı bak
ne olduğunu bilsem ona göre yazacağım ama bu durumda en iyisini sen bilirsin.. yürüyüş insana iyi geliyor bence havalar güzel olursa dışarda yürüyüşünü yap.. yediklerine dikkat etmen çok da mühim değil ama kendine de midene de işkence yapmamanı öneririm.. seni mutlu eden şeyleri çevrenden uuzaklaştırma.. eğer izne ayrılırsan da dönüşün muhteşem olsun inşallah
günaydınlarrr
bugünkü menüm
sabah
1 tane kepekli sandviç ( pınar beyaz light, light zeytin ezmesi, salam, marul, mısır )
ara
4 tane altın çilek
öğlen
1 tane kepekli sandviç ( pınar beyaz light, light zeytin ezmesi, salam, marul, mısır )
ara
1 tane etimek
akşam
light ton balıklı salata ( marul domates taze sogan nar eksisi sirke )
bugünkü menüm....
Bugün canım cok sıkkın.. Dün akşam hep ağladım evde.. Birazdan anlatıcam size
dün akşam bir çorba kasesi makarna salatası gibi bişey(karşı komşum getirdi)bir de portakal yedim..
bu sabah da çeyrek kepek ekmeğine bir büyük ince dilim kaşar 1 kalın dilim salam koyarak sandviç yaptım yanında meyvesuyu içtim..
bugün hiç kaçamak yapmayacağım ve 1 saat de yürüyüş yapacağım göreceksiniz
öğle yemeğim 1 kase mercimek çorbası iki dilim kepek ekmeği yoğurt veya ayran.
ara: küçük kepekli sandviç (kaşar,salam ve marullu)
akşam: 1 elma 1 portakal
bugünü planladımhatta yarını da planladım
günaydınlarrr
bugünkü menüm
sabah
ara
4 tane altın çilek
öğlen
ara
1 tane etimek
akşam
light ton balıklı salata ( marul domates taze sogan nar eksisi sirke )
bugünkü menüm....
bugün canım cok sıkkın.. dün akşam hep ağladım evde.. birazdan anlatıcam size
ay noldu canım ya bugünlerde de tüm takımın canı sıkkın
Benim de kocacım dün wipeout ta dimitrayı görüp tv ye kilitlenince benimde canım çok sıkıldı bütün akşam keyifle dizimi bile izleyemedim.. Ağladım ben de kızdım çok.. Ona söylemedim ama..
Tabi bugünkü kararlarımı çok etkiledi bu.. Iyi de oldu aslında ama.. Aslında kıza ben bile kilitlenip kaldım.. Bence insan formunda başka bişeydi o.. öyle güzel manken bile görmedim ben..
Ben de zayıflayıp güzel olacam işte hedef kilomu değiştiriyorum şimdi
:122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?