- 14 Nisan 2007
- 5.629
- 3.807
- 373
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.281
canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap böyle iyisen böyle olsun tamam seni izinli göstereyim ama unutma ne zaman sıkılırsan gel canım dertleşiriz biz burdayız arkadaşımMerhaba arkadaşlar nasılsınız?
Bikaç gündür gelemedim. Bu dönem çok yorucu geçiyo malesef. Üstüne bir de pek iyi günler geçirmedim. Üzücü bikaç olay yaşadım. bunlar da çok etkiledi beni. Her ne kadar etkilemedi gibi gelse de malesef öyle değil. Diyetle pek bir alakam kalmadı bunu üzülerek söylüyorum. Bir süreliğine izin almak istiyorum. Zaten kilomda da herhangi bir azalma olması için birşey yapamıyorum. Biraz toparlanmak istiyorum. Bu arada yürüyüş yapabilirsem yapmaya çalışıcam. Belki az da olsa kilo vermiş olarak dönerim birkaç hafta sonra. Gülsümcüm ve arkadaşlar cevabınızı bekliyorum.
afiyet olsun canımbugunkı menum
12 NİSAN 2011 SALI
8:00
1 muz -1m-
1 sb süt -1s-
9:00
1 yeşil çay
12:30
3 köfteli ekmek -4t +1e-
Yarım elma -1/2 m-
17:30
1 cay bardağı kefir -1s-
19:30
4 yk pilav -2t-
2 yk et sote -1e-
2 kanat -1e-
2 yk yogurt -1s-
Toplam: 6 t+3e +3s +2m
70 dk yuruyus
heyytt maşaAllah çok fena gaza gelmişsin hadi bakem kim tutar seni :)))dün akşam bir çorba kasesi makarna salatası gibi bişey(karşı komşum getirdi)bir de portakal yedim..
bu sabah da çeyrek kepek ekmeğine bir büyük ince dilim kaşar 1 kalın dilim salam koyarak sandviç yaptım yanında meyvesuyu içtim..
bugün hiç kaçamak yapmayacağım ve 1 saat de yürüyüş yapacağım göreceksiniz
öğle yemeğim 1 kase mercimek çorbası iki dilim kepek ekmeği yoğurt veya ayran.
ara: küçük kepekli sandviç (kaşar,salam ve marullu)
akşam: 1 elma 1 portakal
bugünü planladımhatta yarını da planladım
afiyet olsun arkadaşımgünaydınlarrr
bugünkü menüm
sabah
1 tane kepekli sandviç ( pınar beyaz light, light zeytin ezmesi, salam, marul, mısır )
ara
4 tane altın çilek
öğlen
1 tane kepekli sandviç ( pınar beyaz light, light zeytin ezmesi, salam, marul, mısır )
ara
1 tane etimek
akşam
light ton balıklı salata ( marul domates taze sogan nar eksisi sirke )
bugünkü menüm....
bugün canım cok sıkkın.. dün akşam hep ağladım evde.. birazdan anlatıcam size
bakalım ne çıkacak şansına artık canım :) afiyet olsunben dün burda 1 tane cantık yediğim için akşam yemeği yemedim
ama 2 tane susamlı çubukla,1 tane halley tarzı bişey vardı evde 2 ısırık aldım ondan o kadar
bu sabahta:1 kupa tarhana çorbası,çeyrek simitle kahvaltı yaptım
öğlen için yanımda bişey getiremedim bakalım ne yicem ??
belki biliyosunuzdur ben bankada çalışıyorum.. çalıştığım bir ekip var 5 kişilik hepsi erkek..
bitanesi 1.5 ay önce işe başladı.. seviyesiz, saygısız ve lakayt bi tip.. olabildiğince muhattap olmamaya çalışıodum ben ama sürekli olarak rahatsız oluyordum konuşmalarından..
dün akşam mesai bitimine doğru bir arkadaş şu gofretolardan ikram etti bana bende teşekkür ettim almadım ve o bahsettiğim hayvan herkesin içinde bana sana diyet büsküvi almak lazım, o cüsseyle bunları yeme zaten, fln tarzı konuşarak beni rencide etti.
bende muhattap olmak istemediğimi söyledim, seninle bir samimiyetim yok benimle ilgili böyle yorumlar yapamazsın diyince ayaga kalkıp kendinle barışık olsana, yok işte ne kompleksliymişsin, biraz az yeseydin bu duruma düşmezdin gibi aşağılayıcı şeyler söyledi.
o anda neler hissettiğimi anlatamam size, cok kötü oldum.. resmen yerin dibine girdim.. ve cok da ağırıma gitti, sinirlendim.. ne kadar konuyu uzatmamaya çalışsam da beni tahrik etti ve bende ona hakaret ettim
sen ne yavsak insanmışsın dedim herkesin içinde :26::26:
tabi olay müdürlere gitti, bilmiyorum nolucak.. su an cok dik duruyorum, süslenip püslenip en güzel halimle geldim işe, kendimi de güzel hissediyorum ama böyle onursuz insanlar herşeyi cok kolay yerle bir edebiliyorlar..
cok incindim. gururuma dokundu.. ama daha cok azmedicem
aaaaaaa manyakmı bu gerizekalı afedersiniz