Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap böyle iyisen böyle olsun tamam seni izinli göstereyim ama unutma ne zaman sıkılırsan gel canım dertleşiriz biz burdayız arkadaşım
afiyet olsun canım
heyytt maşaAllah çok fena gaza gelmişsin hadi bakem kim tutar seni :)))
afiyet olsun arkadaşım
bakalım ne çıkacak şansına artık canım :) afiyet olsun

aaaaaaa manyakmı bu gerizekalı afedersiniz iyi etmişsin bencede iyi demişsin kesinlikle haketmiş :) ama takma kafana bi şekilde yıldırmaya çalışıyor aklınca boşver iyi etmişsin süslen püslen iyi bak kendine kilolarda gidecek arkadaşım az kaldı inşaAllah

günayydınnn kızlarrr :)
kahvaltım
3 bardak şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 k k peynir
yarım domates
yarım salatalık
3 lokma yumurta

öğlene bişi yemem herhalde yeni kalktım kahvaltıdan ve bide evdeyim zaten acıkmamm yinede bi portakal yerim bide yeşil çay içerim akşama kadar akşam da ne yediğimi yazarım :)

teşekkürler desteğin için
cok üzgünüm cok gururum incindi
inşallah cıptcıtır bi hatun olup vericem hepsine cewaplarını

sabah öğünü olmamış ama sevalcim,salam meyve suyu

meyve suyu yok listemde evet o fazla ama 1 dilim salam var benim kahvaltında et yemediğim günlerde ara öğünlerimle beraber günde toplam 4 dilim salam(veya kaşar,peynir,yumurta, vs) ım var.. et karşılığı olarak..

ben bu gerizekalıları hiç sevmiyorum.. bi de komik olduklarını espri yaptıklarını sanıyorlar.. sen bozulunca da üste çıkmaya çalışmış aptal.. benimde işyerimde var öyle biri.. ama o iyi niyetli yine de ağzından çıkanı pek duymuyor ben hiç cevap bile vermiyorum ona gülüp geçiyorum.. espri yapmış olmak için konuşan salak tipler.. onu orada söylesen neee söylemesen ne yani..

bence sen hiç muhatap olma bulunduğu ortamda bile bulunma.. çünkü ona laf anlatmak deveye hendek atlatmak yani..

en sevmediğim klişeyi de kullanmış.. sen dalganı geç geç sonra tepki görünce kompleksli de..

kompleksli değilim ama geniş de değilim yani.. sen söylicem ben yutucam yok ya

canım benim üzüldüm,aslında kafaya takılcak şey değil ama olayın müdüriyete gitmesi hoş olmamış.bundan sonra etrafında o yokmuş gibi davranırsın olur biter.güzel şeyler getir aklına o anı o olayı düşünme hiç canım.kendine bak daha çok en iyisi

afiyet olsun şekerim...

resmen sözlü tacize ugradım, iyi niyyetli olduğunu bilsem zaten bende güler gecerim cünkü gercekten öyle cok şişman durmuyorum ama cabam oldugunu biliyolar ya sırf heves kırmak, başkalarını rencide ederek kendilerini iyi hissetmek bu haysiyetsizlerin cabaları..

dünden beri kendime aynada bakıp duruyorum, okadar mı cirkinim diye
resim koymak istiyorum buraya ama bilmiyorum nası

keşke okdr kolay olsa masalarımız bile karsılıklı, her gün o igrenc suratını görmek zorundayım.. desteginiz için cok teşekkür ederimm..

dünden beri ben de çok çirkin hissediyorum kendimi

Eki Görüntüle 176383

işte bu benim.. son halim böyle.. bukdr aşağılancak kadar kötüyüm demi..
gidip gelip aynaya bakıyorum o aşağılığın yzünden

yok ya ben senin gibi olsam göbek atardım beni görse kimbilir neler söyler

dünden beri ben de çok çirkin hissediyorum kendimi

yok ya ben senin gibi olsam göbek atardım beni görse kimbilir neler söyler

imsevalim, canımmm, sorun bizde değil, sorun beyinleri kadar kalpleri de kücücük olan haysiyetsizlerde..
bizim bedenimizin geniş olduğu kdr yüreklerimizde büyük.. biz kilo veririz.. ama öyle insanların yapcak hiçbirşeyleri yok.. ruhları kirlenmiş..

özgürcüm, babana acil şifalar diliyorum. geçmiş olsun canım.

Eki Görüntüle 176383

işte bu benim.. son halim böyle.. bukdr aşağılancak kadar kötüyüm demi..
gidip gelip aynaya bakıyorum o aşağılığın yzünden

ya her yerde oluyor bu dengesizlerden. hiç de öyle görünmüyorsun. insan çok samimi olduğu birine bile aklına gelip de bu muhabbeti yapmaz. hakikaten seviyesiz biriymiş. bence hiç dert etme kendine. lüzumsuz birinin ettiği lüzumsuz bir laf olarak algıla. diğer çalışma arkadaşların da biliyordur zaten senin de onun da nasıl biri olduğunu

ben de bugün evdeyim. terleyip duruyorum. atamadım üzerimden hastalığı.
sabah annem börek yapmıştı hazır yufkadan. bir dilim yedim, ama gözleme gibiydi,yağlı değildi. yanında pynir yedim.
canım acılı tarhana istiyor. evde yoktu. ara tara buldu annecik. birazdan pişircek onu içicem. tarhana içmeden iyileşemiycem sanki.

taydincim öncelikle geçmiş olsun..
sizlerin destekleriyle kafama takmamaya çalışıyorum.. hepinize tekrar teşekkür ederim..
normalde bu kadar kırılgan bir insan değilim, ama tam da benim de kendimden rahatsız olmaya başlayıp azim göstermeye çabaladığım bir dönemde böyle bir olay olunca ister istemez cok etkilendim..

ben de hep öyle hissederim hastayken

:97:

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben yeni geldim işyerine sabah aç olarak giidip tahlil yaptırdım şeker kolestrol vs bakalım inşallah dengeli çıkar hepsi eve gelince klasik bir kahvaltı yaptım bir kaç lokma pekmezli ekmek yedim boğazım hala kötü kemiklerim ağrıyor öksürük hat safhada vs..sonrada E devlet şifresi almam gerekiyordu bana yakın postanede bitmiş eminönündeki büyük postaneye gittim oradan aldım annecimle birlikte öğle saatide aç değildim ama sokak simidi delisi olduğum için bir tane sokak simidiyle tazecik çay içtim orada daha bişey yemem akşama kadar akşam pırasa yerim büyük ihtimal. biraz geçmişi okuyayım gelirim tekrar . akşam öyle bir geçer zamankiyi izleyemedim izleyen varmı neler oldu, cuma akşamı internetten izlerimde çok merak ettim . Bu sene hiç hoşlanmadığım şeyleri yapıyorum resmen dizikolik oldum sinir bir durum hiç huyum değildi halbuki neyse öpüyorum hepinizi ...

geçmiş olsun özgür Allah acil şifalar versin babacığına canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…