- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #37.241
eve gelince anneme de gösterdim. o da baştakiyle sondaki arasında kaldı. bana sorarsanız baştaki güzel ama çok da içime sinmedi, sondakinden bir değişik hoşlandım. normalde ben rengarenk şeyleri severim. ama misafirlik tabaklarda en sporu bile ağır olmak zorunda gibi bir izlenim var. o nedenle az önce sondaki takımı sipariş ettim. şimdi renkli örtüler bardaklar peçeteler içinde beyaz takımları hayal ediyorum, ya da beyaz ötü üstünde değişik renklerde suplalar üstündenapıyım renkli kişiliğimden vazgeçemiyorumm
günaydınlaaaarrr, öpsün sizi tavşanlarrr :)
bugünkü menümmü yazıyorumm :)
sabah
uno kepekli sandviç ekmeği
1 tane pınar light ücgen peynir
1 çay bardağı şekersiz lipton earl grey
ara
çilekli activia
öğle
uno kepekli sandviç
arasında pınar beyaz light, az tuzlu az yağlı zeytin ezmesi, marul , mısır
ara
1 tane eti form limonlu bisküvi
100ml süt
akşam
3 yemek kaşığı körili sebzeli tavuk
1 yemek kaşığı light yogurt
1 kase salata ( marul domates narekşisi elma sirkesi )
mönüm nasıll
tabi bu yaptığım konuşmadan akşam kaçamak yaptığım gelmesin akıllaraakşam 1,5-2 ince dilim beyaz ekmek-salçalı- biraz kek biraz süt, iki çatal da ton balığı yedim.. başka hiçbişey yemedim ama yürüyüş yapamadım uyudum.. çok acaiptim akşam hasta olacak gibiydim ama çok şükür olmadım..
burada-iş yerimde yani- hiçbişey yapmamama sadece oturmama rağmen akşam o kadar yorgun oluyorum ki sanki yürüyüş yapmiyim diye uğraşıyo bişey benimle ama ben onunla uğraşamıyorum.. 1 aydır yarın yürüyüşe başlıyorum modundayım tam 1 ay oldu..
sinirim biraz bundan ileri geliyo.. bi de dün geceden beri düşünüp öğlen ne yiyeceğime karar veremememden.. en son patlıcanlı omlet ve patlıcanlı menemen gibi iki birbirinden saçma fikir geldi aklıma.. bunlar için de patlıcan olsun kabak olsun kızartmam gerekiyo.. aslında akşamdan hazırlamama lazım benim öğle yemeğimi.. o zaman da akşam karnım acıkıyo.. en iyisi ben menemen falan yiyim öğlen..
aslında hep master chef yüzünden.. et istiyorum kardeşim ben et yemek istiyorumette pişmez ki öğle arasında.. dışarda yesem dünyanın parası valla batıda kebap daha ucuz..
sonuç olarak sinirliyim vesselam
mönün gayet güzel maşallah canım
. :129:
ne iyim ben şimdi öğlen
ton balıklı yada ızgara tavuklu salata ye..
Olmadı mı kepekli ekmekte sandviç ye
olmadı mı corba iç yanında bir dilim ekmek ye ve 1 kase diyet togurt ye :)
günaydınlaaaarrr, öpsün sizi tavşanlarrr :)
bugünkü menümmü yazıyorumm :)
sabah
uno kepekli sandviç ekmeği
1 tane pınar light ücgen peynir
1 çay bardağı şekersiz lipton earl grey
ara
çilekli activia
öğle
uno kepekli sandviç
arasında pınar beyaz light, az tuzlu az yağlı zeytin ezmesi, marul , mısır
ara
1 tane eti form limonlu bisküvi
100ml süt
akşam
3 yemek kaşığı körili sebzeli tavuk
1 yemek kaşığı light yogurt
1 kase salata ( marul domates narekşisi elma sirkesi )
mönüm nasıll
herkese günaydınnnn kızlar ben çok hafif hissediyorum kendimi kilo veriyorum çok mutluyum bu gidşler 2 haftaya mezun olurum bende inşaAllahhhhhhh :))) herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım şu sağlık işleri bitmiyorki 5 dakka oturamıyorum popo üstübide kızlar bu sabah ömer çelakıldan bişi duydum ekmek diyetiymiş 3 gün boyunca sabah öğlen akşam 3 dilim kızarmış ekmek yiyorsunuz sadece sonra 1 hafta ara veriyorsunuz sadece çay ve kahve içebilirsiniz yanında oda şekersiz olacak ekmeğe tereyağı sürebilirsiniz diyor bu şekilde 3 günde birbuçuk 2 kilo vrenler varmış şaşırdım
Karar verdim tazecik kepekli çeyrek ekmek domates peynir maydanoz yicem
herkese günaydınnnn kızlar ben çok hafif hissediyorum kendimi kilo veriyorum çok mutluyum bu gidşler 2 haftaya mezun olurum bende inşaAllahhhhhhh :))) herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım şu sağlık işleri bitmiyorki 5 dakka oturamıyorum popo üstübide kızlar bu sabah ömer çelakıldan bişi duydum ekmek diyetiymiş 3 gün boyunca sabah öğlen akşam 3 dilim kızarmış ekmek yiyorsunuz sadece sonra 1 hafta ara veriyorsunuz sadece çay ve kahve içebilirsiniz yanında oda şekersiz olacak ekmeğe tereyağı sürebilirsiniz diyor bu şekilde 3 günde birbuçuk 2 kilo vrenler varmış şaşırdım
afiyet olsun canım ve çook eçmiş olsun inşaAllah bi an önce toparlanırsın dikkat et kendineslm herkese,
sabah
1 kepekli ekmekten tost yedim
canım hiçbirşey istemiyor. çenem de tutuldu. kimseye laf da yetiştiremiyorum. iyileşene kadar idare edin beni. birazdan çorba içerim. offf. hastalık çok kötü çok
3 günde 10 kilo bile olsa ben yapamam sanırım
yahu pınar herşeyi anladımda bu kadın 24 sat yemekmi yapıyor sadece maşaAllah ne bu çeşitler her gün hergünmerhaba takımcım kilo veremiyorum patlayacak gibi şişim nedendir bilmiyorum öğle arası çok sevdiiğim ablam yine zorla misafir etti ısrarları sonucu 4 mercimek köftesi 2 küçük poğaça yedim ama çok küçüklerdi bir tanesi en çok 2 ceviz büyüklüğü diyelim . diğer çeşitleri reddettim börek ve kekte vardı midem kötü dedim ve reddettim başarımı bilemicem benim için deiil bence midem çokkötü tabi zaten hastalık iyice mahvetti . şimdi bir light nescafe içeceğim sabahtan beri 1,5 lt su içtim sürekli sıvı tüketmeye çalışıyorum . öyle işte takımcığım öpüyorum hepinizi ...
haklısın canım bende dinlemiyorum zaten çok garip bişey ya olurmu öyle 3 gün boyunca sadece ekmek aaa
peynir yerine yağsız tavada pişirdiğim 4 adet köfte vardı ama kepek ekmeği daha gelmediği için beyaz ekmek aldım tek eksiğim o oldu yani ha bi de bi bardak kola
Ömer Çelakıl hiçbirşeyden anlamadığı gibi bundan da anlamıyor galiba gülsümcüm boşver dinleme onu
:122:
merhaba kızlar;
ben bugün sabah kahvaltısı olarak yarım simit,domates,biber ve peynir yedim
ara:yapmadım
öğlen:14,30 gibi 5 ç.k. kadar zeytinyağlı kapıska yedim
az öncede 1 tane cantık yedim malesef(
öğlen arasıda 45 dk yürüdüm
akşamı salatayla kapamayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?