Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bizim frekanslar tuttu bence Hedef60kgolmak
BU arada canım jinekologumu aradım dün ben gelsem mi benim düzen bozuldu 60 gün oldu regl yok dedim
Şimdi tarlusal üç dedi sonraki 3 ay progestan takviyesi verdi
Menapozdan korkuyorum dedim değil dedi. Insulin yüksekliği kilo progesteron üretememe sorunun var dedi 3 ay içinde düzelmez ise gideceğim bakalım
Umarım kilo almadan kapatırım hormon tedavisini

kaptanim neden oldugunu bilmedigim sekilde kilom sabitlendi benim yok yani ne aliyorum ne veriyorum bugun hicbosey yememeyi dusunuyorum yarinki tarti icin sen ne onerirsin ne yesem iyi gelir menulerimde sikinti yok ama tartida sikinti var

Aç kalma tabiki canım
Evde ne var tüketebileceğin kabak varsa yoğurt kabak detoksu gibi birşey yapabilirsin hem hazmı kolay şişlik vs yapmaz açta kalmamış olursun
Bugün mutlaka 2 fincan yeşil çay tüket
Yulaf varsa yulaf yoğurt / salata çorba gibide günü geçirebilirsin

Hadi hayırlısı ama bencede artık bir tedaviye ihtiyaç var canım yazık sanada sıkıntı yapar ya

YARIN CUMA
bugünün tüm öğünlerine dikkat edelim lütfen kızlar şişlik yapacak şeylerden uzak duralım herkes az çok kendini biliyor ve günü erken kapatmaya çalışalım
dün lesli yaptım yatmadan. sabah kalktım tekrar bir saat lesli .şimdide yeşil çayımı içiyorum. akşam çorba salata yemeyi düşünüyorum. akşam listeyi atarım. akşam tekrar evde spor yapıp artık listeye girmeyi planlıyorum.

kaptanim neden oldugunu bilmedigim sekilde kilom sabitlendi benim yok yani ne aliyorum ne veriyorum bugun hicbosey yememeyi dusunuyorum yarinki tarti icin sen ne onerirsin ne yesem iyi gelir menulerimde sikinti yok ama tartida sikinti var
Tartinin kendisinde sorun olmasın kırmızı.. akşam engec 5 tr kabak sote ye üstü maydonozlu ikisi de ödem savar bak bakalım sabah olmadı tartıyı değiştir

Tartinin kendisinde sorun olmasın kırmızı.. akşam engec 5 tr kabak sote ye üstü maydonozlu ikisi de ödem savar bak bakalım sabah olmadı tartıyı değiştir
tarti yeni ya 1 sene olmadi daha, benden baska herkesi de normal tartiyo.... pilini filan degistirdim... fark ettigim bir odem yok vucudumda ama bugun kabak dusundum brnde zaten yogurtla kabak filan.... ama bir suredir boyle kilom anlamadim neden

kabak var kabak yogurt yaparim bugun, sabah yesil cay ictim zaten az once bolgesel de calistim biraz, aksam icin de kabak deneyeyim bakalim

kabak var kabak yogurt yaparim bugun, sabah yesil cay ictim zaten az once bolgesel de calistim biraz, aksam icin de kabak deneyeyim bakalim
Tmm canım afiyet olsun elinden geleni yap bakalım ama dediğin gibi bunun sebebi ne acaba çok ilginç
Tuzu flan kaçırmıyorsun değil mi

Süpersin haydi bakalım liste hakkındır artık bencede

Tmm canım afiyet olsun elinden geleni yap bakalım ama dediğin gibi bunun sebebi ne acaba çok ilginç
Tuzu flan kaçırmıyorsun değil mi
yok kaptanim ya tuz evde bitse ben bir ay fark etmem bile.... ama iki haftadir bi sikintiki tartida hep ayni araligi goruyorum, kilo duraklamasi diye hisey varya 7 kilo verdikten sonra duraklamaya mi girdi anlamadim. bakalim gorucez

Merhabalar

Benim bu aralar durumum cok karisik, oglumun hastaligi gecti ama okul konusunda sikinti yasiyoruz. Evde surekli durum degerlendirmesi yapiyoruz, okumaya calisiyoruz, ne yapmaliyiz diye... Iki gundur ise ugrayamamistim, simdi geldim biraz calismak icin. Ben de sanrim etkileniyorum, psikolojik olarak ama esimle oncelikle dogru seyde karar kilip hem fikir olarak uygulamamiz gerek.

O nedenle buraya da vakit ayiramiyom, en son dun 3 gibi yemek yemistim, simdi ise gelirken hazir salata aldim, calisirken yerim diye.

yok kaptanim ya tuz evde bitse ben bir ay fark etmem bile.... ama iki haftadir bi sikintiki tartida hep ayni araligi goruyorum, kilo duraklamasi diye hisey varya 7 kilo verdikten sonra duraklamaya mi girdi anlamadim. bakalim gorucez
Vay sendende 7 mi gitti hiç 7 verdin gibi gelmemişti olabilir tabi olmadı 2 3 günlük kendine göre sevebileceğin bir detoks yap canım alışkanlık değişirse gider ya öyle yapman lazım yada sağlam bir egzersiz programı o direnç ancak öyle gider eğer mesele oysa

Çok üst üste geldi bir anda iş hayatı okul adaptasyon süreci hastalık vs .ama eşinle en doğru kararlı vereceğinizden eminim canım sonunda her şey rutine oturacak inşallah :)
Burası için kafanda sıkıntı olmasın biz seni anlıyoruz kolay zamanlar değil yeterki diyetin devam etsin ve kilo bildirimlerini aksatma sonrasında yine aktif olursun mezuniyete pek birşey kalmadı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…