- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.301
Bizim frekanslar tuttu benceTabisiiii
kaptanim neden oldugunu bilmedigim sekilde kilom sabitlendi benim yok yani ne aliyorum ne veriyorum bugun hicbosey yememeyi dusunuyorum yarinki tarti icin sen ne onerirsin ne yesem iyi gelir menulerimde sikinti yok ama tartida sikinti var
Hadi hayırlısıBizim frekanslar tuttu benceHedef60kgolmak
BU arada canım jinekologumu aradım dün ben gelsem mi benim düzen bozuldu 60 gün oldu regl yok dedim
Şimdi tarlusal üç dedi sonraki 3 ay progestan takviyesi verdi
Menapozdan korkuyorum dedim değil dedi. Insulin yüksekliği kilo progesteron üretememe sorunun var dedi 3 ay içinde düzelmez ise gideceğim bakalım
Umarım kilo almadan kapatırım hormon tedavisini
dün lesli yaptım yatmadan. sabah kalktım tekrar bir saat lesli .şimdide yeşil çayımı içiyorum. akşam çorba salata yemeyi düşünüyorum. akşam listeyi atarım. akşam tekrar evde spor yapıp artık listeye girmeyi planlıyorum.YARIN CUMA
bugünün tüm öğünlerine dikkat edelim lütfen kızlar şişlik yapacak şeylerden uzak duralım herkes az çok kendini biliyorve günü erken kapatmaya çalışalım
Teşekkür ederim canım, hoş buldukHoş geldin aramıza. Umarım gönlüne göre olur bu süreç ❤
Geçmiş olsun su icimin normal mi ondan kaynaklanabiliyor kaptanmgünaydın kızlar ❤
sabah baş ağrısıyla uyandım ilaç aldım geri yattım uyumuşum bu saate kadarneyseki ağrı gitmiş ☺
Tartinin kendisinde sorun olmasın kırmızı.. akşam engec 5 tr kabak sote ye üstü maydonozlu ikisi de ödem savar bak bakalım sabah olmadı tartıyı değiştirkaptanim neden oldugunu bilmedigim sekilde kilom sabitlendi benim yok yani ne aliyorum ne veriyorum bugun hicbosey yememeyi dusunuyorum yarinki tarti icin sen ne onerirsin ne yesem iyi gelir menulerimde sikinti yok ama tartida sikinti var
tarti yeni ya 1 sene olmadi daha, benden baska herkesi de normal tartiyo.... pilini filan degistirdim... fark ettigim bir odem yok vucudumda ama bugun kabak dusundum brnde zaten yogurtla kabak filan.... ama bir suredir boyle kilom anlamadim nedenTartinin kendisinde sorun olmasın kırmızı.. akşam engec 5 tr kabak sote ye üstü maydonozlu ikisi de ödem savar bak bakalım sabah olmadı tartıyı değiştir
kabak var kabak yogurt yaparim bugun, sabah yesil cay ictim zaten az once bolgesel de calistim biraz, aksam icin de kabak deneyeyim bakalim
Aç kalma tabiki canım
Evde ne var tüketebileceğin kabak varsa yoğurt kabak detoksu gibi birşey yapabilirsin hem hazmı kolay şişlik vs yapmaz açta kalmamış olursun
Bugün mutlaka 2 fincan yeşil çay tüket
Yulaf varsa yulaf yoğurt / salata çorba gibide günü geçirebilirsin
Tmm canım afiyet olsun elinden geleni yap bakalım ama dediğin gibi bunun sebebi ne acaba çok ilginçkabak var kabak yogurt yaparim bugun, sabah yesil cay ictim zaten az once bolgesel de calistim biraz, aksam icin de kabak deneyeyim bakalim
Normal canım 1 TL lik şişem hep yanı başımda habire dolduruyorum neyseki geçtiGeçmiş olsun su icimin normal mi ondan kaynaklanabiliyor kaptanm
Süpersin haydi bakalımdün lesli yaptım yatmadan. sabah kalktım tekrar bir saat lesli .şimdide yeşil çayımı içiyorum. akşam çorba salata yemeyi düşünüyorum. akşam listeyi atarım. akşam tekrar evde spor yapıp artık listeye girmeyi planlıyorum.
yok kaptanim ya tuz evde bitse ben bir ay fark etmem bile.... ama iki haftadir bi sikintiki tartida hep ayni araligi goruyorum, kilo duraklamasi diye hisey varya 7 kilo verdikten sonra duraklamaya mi girdi anlamadim. bakalim gorucezTmm canım afiyet olsun elinden geleni yap bakalım ama dediğin gibi bunun sebebi ne acaba çok ilginç
Tuzu flan kaçırmıyorsun değil mi
Vay sendende 7 mi gittiyok kaptanim ya tuz evde bitse ben bir ay fark etmem bile.... ama iki haftadir bi sikintiki tartida hep ayni araligi goruyorum, kilo duraklamasi diye hisey varya 7 kilo verdikten sonra duraklamaya mi girdi anlamadim. bakalim gorucez
Merhabalar
Benim bu aralar durumum cok karisik, oglumun hastaligi gecti ama okul konusunda sikinti yasiyoruz. Evde surekli durum degerlendirmesi yapiyoruz, okumaya calisiyoruz, ne yapmaliyiz diye... Iki gundur ise ugrayamamistim, simdi geldim biraz calismak icin. Ben de sanrim etkileniyorum, psikolojik olarak ama esimle oncelikle dogru seyde karar kilip hem fikir olarak uygulamamiz gerek.
O nedenle buraya da vakit ayiramiyom, en son dun 3 gibi yemek yemistim, simdi ise gelirken hazir salata aldim, calisirken yerim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?