Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

10 bin adım hedeflemiştim ama yorgun hissettim evde yürüdüm yine
Herkes aynı gerçekten kirmizigitar da 5 bindi
tebrik ederim kuzu seni:)

yok be bende adim yoktu geyik yaptim 50 bin diye benim icin cok zor bir ay olacak bu, esim evde yok sabah 4-5 gibi geliyor sabah 9 gibi geri gidiyor oglum gece 12 gibi uyuyup sabah ta babayi gormek icin 5-6 gibi uyaniyor adam calisacak birazcik uyuyabilsin diye erkenden kalkiyorum (esim eve gelmeden uyuyamam ne yazikki oyle bi durum var) gumlerdir 1 saat uyku ya uyuyorum ya uyumuyorum o yuzden acikcasi evde bile hareketim kisitlandi butun enerjimi cocuga veriyorum.

Merhaba 55 olur tabiki, hdef ne kadar büyük olursa azim o kadar çok olur.

Günaydın
Menü yazmayı unutmuşum akşam kızla uyudum gece uyandı sonra uyudu bende sabah kalkıp ders kaydı yapayım demiştim ama kalkamadım uyumuşum
Çokta yorgundum iyi oldu
Cherry Mom dün sabah artı görmedim ama bu sabah şişkinlik var dun tuvalet sorunum oldu kendi diyetisyenim ile tartı günüm perşembe bu sabah artı geldim artu dediğim de geçen cuma ki kiloya göre değil dünkü kiloya gore

Canım kolayca verirsin onu bugün
yoğurt hurma yapmak ister misin 1 günlük?

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katılıyorum. Birbirimize bu yolda motivasyon kaynağı olabileceğimize inanıyorum. Hepimize İstikrar ve başarı diliyorum.

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 34
BOYUNUZ: 158 ile 159 arası
KİLONUZ: 67.3 ( yarın sabah tartılıp en güncel halini yazarım)
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: şuan çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet oldum.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Uzun süren stres dönemi ve hareketsizlik, tabi bunun yanında sağlıksız beslenme.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski halime dönüp rahat hareket edebilmek, sağlıklı ve görüntümden memnun olmak istiyorum.

Hoşgeldin canım umarım birlikte hedeflerimize kolayca ulaşırız
Bugünden itibaren menülerinide bekliyoruz sen kuralları biliyorsundur zaten :)
Menü sayfamız üst kısımda etiketli :)

Bugün yeşil çay bol su sebze gibi hafif beslenirsen şişlik kalmaz sanıyorum canım

Hoşgeldin canım umarım birlikte hedeflerimize kolayca ulaşırız ✌
Bugünden itibaren menülerinide bekliyoruz sen kuralları biliyorsundur zaten :)
Menü sayfamız üst kısımda etiketli :)
Çok Teşekkür ederim
Menü sayfasını da takipteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…