- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.461
geldi geldi -900 geldim naberAçlık menüsü inşallah yarın hayal kırıklığı olmaz artık
Cıksss bu menüden -1 gelmez kiiiibulgur şişirir cupcake şişirir olmadı hiç böyle
Menü gayet dengeli afiyet olsun canım ✌
Kışın ürüyoz demekki ee soğukArkdaş hepiniizin çocuğu bu ay mı dogdudemek takıma alırken bunlarada dikkat etmek lazım :))
Aaaa -900 günümüz bugün vallaa
Benim antitpo yüksek ama tsh normal seyrindeCanım maasallah seninde benden yana kalır yanın yokmuş bende bide aconthosıs nıcrıcans diye bir hastalığım var ama o iyi durumda kormayın diye söylemedim.
Haşimoto için 150 mg levotran kullanıyorum.
Sen neden ilacını kullanmıyorsun?
Canım ya nerden başlasam bilemiyorum aslında çok basit saglıklı yiyecekler saglıksız yiyecekler ama nedense bi türlü adapte olamıyorum.
Al ver al ver bu döngüyü kıramadım bi türlü.
Bu hafta yani bugün dahil cumaya kadar 2 gün kop kop yapıcimmson 3 gundur vala epey zorladi ne yalan solim.... neyse yarin oglumun dogum gunu acisini cikaririm
bu arada senin tarti da efsane gelmis, agzimin suyu aktigozum yok allah daha cok versin
bu arada simdiden soyluyom, vala baska cocuk niyetim yok hepi topu bo tane dogurmusum, senede bir gun dogum gunu kutlucam cocuga hic diyet miyet kastiramam menu filan da yazmicam yarin sonra cezalari kitler durur kaptanim kesinsimdiden soyluyorum ben yarin bi haltlar yicem
Vallahi eğer o 500 gramı verseymisim ikimiz uçarmışız buradaGünaydıııın prensesler
Geçen cuma 69.9
Bugün 68.4
Fark -1.5 kg
% 2.1
Harika bence de tebrik ederim tekrarVallahi eğer o 500 gramı verseymisim ikimiz uçarmışız burada
Benimde -700 ama iyi oldu iyi
Super
Tebrikler canımGünaydın herkese
Pazartesi: 78.8
Cuma: 78.4
Fark: 0,4
Yüzde: 0,507
Hedefi de yazayım 77.5
Milföyler sağolsun
Sabahları uyanır uyanmaz 1 bardak su mutlaka içerim, sonra 1 saatlik yolculuk sonrası işte olurum o arada da kahvaltıdan önce 1 bardak 200ml herzaman mutlaka bazen 2 bardakta oluyor.Süper az kiloda kilo vermek daha zordur.
Ne yaptın canım bu hafta?
Merhaba. Ben yeni gördüm seni hoş geldin. Boyumuz ve kilomuz çok benziyor.merhaba ben aranıza dun katildim ama diyete başlayalı 1 ay oluyor. gecen cuma tartildigimda 67.1 idim. Ama hafta arasında tekrar tartildigimda 67.300 idim. bu yüzden baslangic 67.3 olarak alindi.
bu sabah tarildigimda 66.6 yi gordum.
baslangic = 67.3
bugun = 66.6
fark = 700
yuzde= 1,040
Sen direk yaz canım ben doldurcam listeyiBen mi göremedim listeyi? En boş halini bulabildim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?