Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1.gelirse +500 varmı kaptanım iki hafta önce dememi istemistin öbür hafta dediydim de

HARİKASIN TEBRİK EDİYORUM.

gelmez ya digerleri de ucurmus ortaligi....

heveslenme bence benimle ortisin ben bireyselde ikinci oodugum.hafta bile kismet olmadi benim ortim olma talihsizliginden sende nasibini alirsin bu hafta

Hiç öyle düşünme gayet şanslısın kuzum sende olur mu öyle senle oolumlamalara da mı çalışsak napsak

Son düzenleme:
Hiç öyle düşünme gayet şanslısın kuzum sende olur mu öyle senle örtü olarak olumlamalara da mı çalışsak napsak
vala kuzu calisarak olacaksa calisalim da gorunen koy misali 2 aydir burdayim 2 ayda 7 kilo verdim daha bir kerecik spor puani kismet olmadi nasi olduysa

vala kuzu calisarak olacaksa calisalim da gorunen koy misali 2 aydir burdayim 2 ayda 7 kilo verdim daha bir kerecik spor puani kismet olmadi nasi olduysa
Yapamayınca olmuyor olabilir evde Leslie tek çözümün kanımca neyse ortinde çok şanslı sayılmaz o yüzden senin şanssızlık sırıtmıyo

Merhaba öncelikle hoş geldin. Çok güzel vermişsin tebrik ederim.
Bütün yaptığım bu demişsin ama baya gestapo diyeti olmuş seninki
Baya az yiyorsun sen.

Merhaba öncelikle hoş geldin. Çok güzel vermişsin tebrik ederim.
Bütün yaptığım bu demişsin ama baya gestapo diyeti olmuş seninki
Baya az yiyorsun sen.
Teşekkür ederim. ama hafta sonu çalışmadığımdan normal besleniyorum bu şekilde değil kahvaltıda kızartma dahil hersey mevcut, akşam yemeğinde de ne yaptıysak yeriz öyle yoğurt ve hurma değil ama şuna dikkat ederim akşam 7 den sonra yememeye. Bİde haftasonu yürümekte yok ne yapıyorsam hafta içi yapıyorum.az yemeye alışınca çokta yiyemiyorsun oda ayrı. o yüzden az yiyip mideyi küçültmek lazım

Canım şu senin sauna taytına bakıyorumda Trendyol da var oradan mı almıştın? Bedenleri nasıl büyük mü alsam acaba sanki sıkar gibi geliyor :))
Boyum 163 boy 60 kiloyum hangi bedeni alsam

Canım şu senin sauna taytına bakıyorumda Trendyol da var oradan mı almıştın? Bedenleri nasıl büyük mü alsam acaba sanki sıkar gibi geliyor :))
Boyum 163 boy 60 kiloyum hangi bedeni alsam
bende ordan aldım canım. aldığımda ben 63 kiloydum M beden aldım çok guzel kavrıyor vucudu 60 kiloysan sana da M OLUR S alma sakın

G gamzem23 merhaba canım sauna eşofmandan bende alacağımda. kilo vermede etkili olduğunu düşünüyormusun. bilgi verebilirmisin
Merhaba canım kesinlikle etkili ama öyle alıp evde oturmak olmaz onu giyince spor yapmalısın. yürüyüş yapıyorsan da tempolu yürüyeceksin zaten düzenli giyip yaparsan fark edersin 2 - 3 gün içinde ama bol su içmeyi ihmal etmemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…