- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.481
merhaba hos buldum, teşekkür ederim. çok sevindim. boylar kilolar bir de hedefler yakin olunca ayrı bir heyecan oluyor bende de.Merhaba. Ben yeni gördüm seni hoş geldin. Boyumuz ve kilomuz çok benziyor.
Hii o kısmı okumadım hiç.Sen direk yaz canım ben doldurcam listeyi ☺
Senin hedefin kaçtı?merhaba hos buldum, teşekkür ederim. çok sevindim. boylar kilolar bir de hedefler yakin olunca ayrı bir heyecan oluyor bende de.
Yaaa ne iyi oldu yazdığın bende diyete yeni başladı ondan iyi kilo verdi diye düşünmüştümSabahları uyanır uyanmaz 1 bardak su mutlaka içerim, sonra 1 saatlik yolculuk sonrası işte olurum o arada da kahvaltıdan önce 1 bardak 200ml herzaman mutlaka bazen 2 bardakta oluyor.
Sonra mutlaka kahvaltı yaparım saat 10 veya 10.30 da sade tarçınlı türk kahvesi içerim.
saat 12 ye kadar bazen 1lt bazen 1,5 lt suyu tüketirim.(suya 1 dilim limon nane ve salatalık, bazende sadece tarçın )
öğlen yemekte pilav makarna çorba (un kattıkları için ) börek yemem. Sadece ana yemeği alırım tabi sevdiğim bişeyse ve çok yğlı değilse, meyve alırım ama yemem, yediğim şey 150g yoğurt ve salata.
yemekten sonra mutlaka 30 dk tempolu yürürüm. odama gelice 2 bardak su 200er ml lik içerim. SONRA şekersiz 1 veya 2 kupa siyah çay eğer açlık hissediyorsam 1 veya 2 adet hurmayla içerim çayı
saat 14.30 - 15.00 gibi 1 kupa yeşilçay bazen her zaman değil :)
eve gitmeden saat 16 -16.20 gb 150g yoğurt ve 3 adet hurma yer günü kapatırım bu arada günlük su 2 den az olmaz ama fazla olur.
eve varınca biraz dinlenip saat 18.30 dan 19.30 veya 19.15e kadar 1 saat tempolu yürüyüş yaparım yürüyüşte sauna eşofmanımı giyip çıkarım bu esofman bir harika yürürken dahi o terler ayakkabıya akar çoraplar iç çamaşır sırılsıklam olur.resmini koyacam. tabi dediğim gb tempolu yürümek çok önemli. sonra eve gelince 15-20 dk egzersiz hareketler yapıp duşa girerim. sonra çay ve finish :)
bütün yaptığım bu biraz uzun oldu ama.
Bravo paccimm yaaaHii o kısmı okumadım hiç.Neyse onu da yazayım şuracıkta
Cuma: 66.0
Güncel: 65.6
Fark: 0.4
Yüzde: %0.60
Yeni Hedef: 65
Kaptancım yazarken utandım, ne bravosu.Bravo paccimm yaaa
benim ilk hedefim 55 canim. bu yarisma icin 55 yani ama 50 ye kadar gitmek istiyorum. çünkü 9 aylık hamileyken bile 67-68 idim ben, bu halim çok rahatsız ediyor.Senin hedefin kaçtı?Sordum ama sonraran gördüm. Benim hedefim ilk 60tı. Ama şimdi 60 bile çok geliyor
Olur mu kuzum -400 sporsuz verdin okulun falan var ne yapalımKaptancım yazarken utandım, ne bravosu.Bu hafta azmettim daha çok vericem
Teşekkür ederim. bende alırken pek ümitli değildim ama giyip tempolu yürüyünce gercekten işe yaradığını gördüm,tabi o tempolu yürüyüş sonrası ısınan vucudu egzersiz bırakma doğru olmaz 15 dk bile olsa karın ve bacak çalışırım, valla bu esofmanda böyle terleyince gaza gelip mümkün olduğunca akşam yürümeye çalışıyorum. çok yorgun olduğum veya dün hava kötüydü oyle günlerde malesef yürüyüş yapamıyorum.Yaaa ne iyi oldu yazdığın bende diyete yeni başladı ondan iyi kilo verdi diye düşünmüştümama bildiğin emek yatıyormuş arka planda ✌ bravooo
Eşofmana bayıldım genelde muşamba gibi kötü görünümlü şeyler var piyasadacidden rezil duruyor insan onla nasıl yürüyüş yaparki bu bildiğin tayt atlet gibi çok iyi düşünmüşler bol su içmeyi aman ihmal etme canım terler ayakkabıdan akıyor diyince tırstım
Benim bi ara normal halim 70 küsürdü. 67-68 kiloyla hamileyken bile fit duruyorsundur.benim ilk hedefim 55 canim. bu yarisma icin 55 yani ama 50 ye kadar gitmek istiyorum. çünkü 9 aylık hamileyken bile 67-68 idim ben, bu halim çok rahatsız ediyor.
Ponçik bir kaptansın.Olur mu kuzum -400 sporsuz verdin okulun falan var ne yapalım
Tesekkur ederim canim her hafta bu kadar versem yeter banaOlsun yarım kilo gitmiş çok iyi tebriklerr
Çok iyi gidiyorsun canım tebrikler
harikasın yaa tebriklerr canım
Tebrikler canım 1 hafta için -800 gayet güzel
Ağır gelir tabi canım ama sen akıllı bir kızsın kendine program yap sınav senin olmazsa olmazın değil "olursa güzel olurun" :) o yüzden kendini yıpratma kuzumPonçik bir kaptansın.♥ Şu çalışmaları biraz oturtabilirsem leslie ve hatta dışarı yürüyüşleri yapmayı kendim de istiyorum. Hem okul hem sınav biraz ağır geliyor ama napalım. (Ha bir de kilo verme var ama o sizinle çok zevkli. )
Tabiki yeter çokta güzel olurTesekkur ederim canim her hafta bu kadar versem yeter bana
Bakalım, her şeyi sizinle yaşıyorum. Göreceğiz olacak mı, olmayacak mıAğır gelir tabi canım ama sen akıllı bir kızsın kendine program yap sınav senin olmazsa olmazın değil "olursa güzel olurun" :) o yüzden kendini yıpratma kuzum
Kilo kısmı dediğin gibi bizle az uz öyle böyle gidecek yeterki sağlıksız şeyler olmasın hayatımızda
Hayırlısı ne ise o olsun kuzumBakalım, her şeyi sizinle yaşıyorum. Göreceğiz olacak mı, olmayacak mı
Son 2-3 yıldır sürekli alma sürecindeyim, inşallsh henüz oturmamıştır da çabuk gider. Kesinlikle hep beraber verecez canım.Benim bi ara normal halim 70 küsürdü. 67-68 kiloyla hamileyken bile fit duruyorsundur.Motivasyonunu kaybetmezsen kesin verirsin. Veririz, hep birlikte.
Tabiki olur hoşgeldin
Merhaba şu an 56.5 kiloyum hedefim 50Hayırlısı ne ise o olsun kuzum
Bugun cagirmadilar daha, fotograf geldi, oynarken yemek yerken. Biraz daha iyi galiba..
Kilona sevinemedim çünkü açlıktan ve uykusuzluktan verdiğini tahmin ediyorum
Çocukların gerçekten garip bir psikolojisi var ve haliyle bizede yansıyor umarım bir şekilde alışır anlaşırsınız, gecici durumlar lütfen canını çok sıkma olur mu
Kilo revizesini unutmadım ama senin bu hafta bu kadar kilo vereceğini düşünmemiştimhedefle güncel kg arasında yüzde 5 olması gerekiyor demiştim ya şuan o kalmamış :/ o yüzden güncelleyemiyorum canım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?