- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.441
Hakikaten yaa çok zekiceNokta da koyabilirdin kuzum
Aaa hiç de gözden kaçmazHakikaten yaa çok zekice@reyyanK öyle yapıyorr şimdi farkettimm
Hahaha
Vallaa gözler sende
kuzu ictim ictim henuz farkli bi etki gormedim ama gorurum insallahÇok sağol kuzum darısı herkese
Dün içtin mi cnm karışımdan? Faydası oldu mu tabi erken ama
bam bam bamBütün arkadaşlarım harikalar sonuçlar çok iyiii herkes az çok vermişBakalım bu hafta 2 hafta önce dediğim birincilik geliyor mu
kirmizigitar naptın orticim tamam mı işlem
OooHerkes günaydın ben takıma çarşamba katıldım ama ptesiden itibaren kilo verme kararı alıp dikkat etmeye başlamıştım
başlangıç kilom: 62.00
sabah tartıldım : 60.1
fark :1.9
yüzde :3.06
gelecek cuma hedef : 57Eki Görüntüle 2702132
Çokk çok iyii bak durdu demiştinkuzu ictim ictim henuz farkli bi etki gormedim ama gorurum insallah
bam bam bamkizlar sabah uyaninca tartildim 62.1
1 saat gecti tuvalete ciktim (afedersiniz) heh dedim simdi 61 leri gorurum62.3 cikti
simdi kaptanim hangisini istersen kabul edelim. 62.1 ya da 62.3
gecen hafta 63 tum. eh fena degil hadi....
son 3 gundur vala epey zorladi ne yalan solim.... neyse yarin oglumun dogum gunu acisini cikaririmÇokk çok iyii bak durdu demiştin
62.1 bence
yat bebisim yat uyu ya
Ne değişik bir bünyen varrr yaaaaakuzu ictim ictim henuz farkli bi etki gormedim ama gorurum insallah
1 saat gecti tuvalete ciktim (afedersiniz) heh dedim simdi 61 leri gorurum62.3 cikti
Kaça kadar kitap okudun
Harika gayet iyi daha nolsunkuzu ictim ictim henuz farkli bi etki gormedim ama gorurum insallah
aynen oyle kuzu, mictigimin bunyesi herseyi yokusa suruyo. neyse cok sukurNe değişik bir bünyen varrr yaaaaa
Tabikii sabah kalkınca olanııı 62,1 i kabul ediyorum :)) dün konuştuğumuz gibi senin bünyen böyle demek sonrasında birşey ödem yapıyor sana
Tebriklerr
son 3 gundur vala epey zorladi ne yalan solim.... neyse yarin oglumun dogum gunu acisini cikaririm
bu arada senin tarti da efsane gelmis, agzimin suyu aktigozum yok allah daha cok versin
bu arada simdiden soyluyom, vala baska cocuk niyetim yok hepi topu bo tane dogurmusum, senede bir gun dogum gunu kutlucam cocuga hic diyet miyet kastiramam menu filan da yazmicam yarin sonra cezalari kitler durur kaptanim kesinsimdiden soyluyorum ben yarin bi haltlar yicem
Hos buldum, tesekkur ederim
Sevinci kursağında kalan bir kaptan
Arkdaş hepiniizin çocuğu bu ay mı dogduaynen oyle kuzu, mictigimin bunyesi herseyi yokusa suruyo. neyse cok sukur62.1 kabul ettiysek haftaya cuma hedefimi az daha kucuk tutucam, 61.7 filan. muhtemelen daha cok veririm ama tutturamazsam kotu hissediyorum biliyosun, ufak hedeflerle cikayim yola malum arada dogum gunu de var
canim ben böyle yemezsem tümden bozuyorum helvalar falan cekiyor canim yani
Öncelikle hoş geldin caroline.Geçmiş olsun ben de haşimato hastasıyım ama daha troid tamamen bitmiş değil yavaş çalışıyor gerçek modüllerde var. Maalesef kilo etkileniyor tabi ben de otunu çok tüketmeye çalışıyorum ama tamamen bitmiş hormon da faydası olur mu bilmiyorum ama normal kişilere gore daha çok metabolik sorunlarımız ve yağlanmamiz oluyor malesefCanım maasallah seninde benden yana kalır yanın yokmuş bende bide aconthosıs nıcrıcans diye bir hastalığım var ama o iyi durumda kormayın diye söylemedim.
Haşimoto için 150 mg levotran kullanıyorum.
Sen neden ilacını kullanmıyorsun?
Canım ya nerden başlasam bilemiyorum aslında çok basit saglıklı yiyecekler saglıksız yiyecekler ama nedense bi türlü adapte olamıyorum.
Al ver al ver bu döngüyü kıramadım bi türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?