Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Vallaa gözler sende
Çok sağol kuzum darısı herkese
Dün içtin mi cnm karışımdan? Faydası oldu mu tabi erken ama
kuzu ictim ictim henuz farkli bi etki gormedim ama gorurum insallah
Bütün arkadaşlarım harikalar sonuçlar çok iyiii herkes az çok vermiş Bakalım bu hafta 2 hafta önce dediğim birincilik geliyor mu

kirmizigitar naptın orticim tamam mı işlem
bam bam bam kizlar sabah uyaninca tartildim 62.1

1 saat gecti tuvalete ciktim (afedersiniz) heh dedim simdi 61 leri gorurum 62.3 cikti

simdi kaptanim hangisini istersen kabul edelim. 62.1 ya da 62.3

gecen hafta 63 tum. eh fena degil hadi....

Çokk çok iyii bak durdu demiştin
62.1 bence

Çokk çok iyii bak durdu demiştin
62.1 bence
son 3 gundur vala epey zorladi ne yalan solim.... neyse yarin oglumun dogum gunu acisini cikaririm

bu arada senin tarti da efsane gelmis, agzimin suyu akti gozum yok allah daha cok versin

bu arada simdiden soyluyom, vala baska cocuk niyetim yok hepi topu bo tane dogurmusum, senede bir gun dogum gunu kutlucam cocuga hic diyet miyet kastiramam menu filan da yazmicam yarin sonra cezalari kitler durur kaptanim kesin simdiden soyluyorum ben yarin bi haltlar yicem

Ne değişik bir bünyen varrr yaaaaa
Tabikii sabah kalkınca olanııı 62,1 i kabul ediyorum :)) dün konuştuğumuz gibi senin bünyen böyle demek sonrasında birşey ödem yapıyor sana

Tebriklerr

Harika gayet iyi daha nolsun

Ne değişik bir bünyen varrr yaaaaa
Tabikii sabah kalkınca olanııı 62,1 i kabul ediyorum :)) dün konuştuğumuz gibi senin bünyen böyle demek sonrasında birşey ödem yapıyor sana

Tebriklerr
aynen oyle kuzu, mictigimin bunyesi herseyi yokusa suruyo. neyse cok sukur 62.1 kabul ettiysek haftaya cuma hedefimi az daha kucuk tutucam, 61.7 filan. muhtemelen daha cok veririm ama tutturamazsam kotu hissediyorum biliyosun, ufak hedeflerle cikayim yola malum arada dogum gunu de var

Sevinci kursağında kalan bir kaptan

Arkdaş hepiniizin çocuğu bu ay mı dogdu demek takıma alırken bunlarada dikkat etmek lazım :))

Öncelikle hoş geldin caroline.Geçmiş olsun ben de haşimato hastasıyım ama daha troid tamamen bitmiş değil yavaş çalışıyor gerçek modüllerde var. Maalesef kilo etkileniyor tabi ben de otunu çok tüketmeye çalışıyorum ama tamamen bitmiş hormon da faydası olur mu bilmiyorum ama normal kişilere gore daha çok metabolik sorunlarımız ve yağlanmamiz oluyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…