- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.521
Eski orticim üzme kendini o süreçler hepimiz yaşadık geçen sene ben çalışırken o kadar çaresiz kaldığım zamanlar oldu ki işten gelip hastaneye ya da kreş bir sürü sıkıntı da uğraştık iş yerinden izin almam gerekti o kadar katılar ki izin yüküm ağırmis 2-3 saat izin aldım diye. Geldi mi üst üste gelir ama eminim bunun üstesinden geleceksiniz geçiyor illaBugun cagirmadilar daha, fotograf geldi, oynarken yemek yerken. Biraz daha iyi galiba..
Hedef 49 oluyor mu o zaman, ya da 48, yada 47... (45ten buyuk bir sayi)
Yo yo s de gözüm yok :) l ile m arasında kalmıştım :)) tamam canım sağolbende ordan aldım canım. aldığımda ben 63 kiloydum M beden aldım çok guzel kavrıyor vucudu 60 kiloysan sana da M OLUR S alma sakın
Hoşbuldum canım teşekkür ederim.Öncelikle hoş geldin caroline.Geçmiş olsun ben de haşimato hastasıyım ama daha troid tamamen bitmiş değil yavaş çalışıyor gerçek modüllerde var. Maalesef kilo etkileniyor tabi ben de otunu çok tüketmeye çalışıyorum ama tamamen bitmiş hormon da faydası olur mu bilmiyorum ama normal kişilere gore daha çok metabolik sorunlarımız ve yağlanmamiz oluyor malesef
Ah o milfoyler yakti beniMilföyler sağolsunneyse yakmışsın en azından canım
Maasallah canım nazar değmesinSabahları uyanır uyanmaz 1 bardak su mutlaka içerim, sonra 1 saatlik yolculuk sonrası işte olurum o arada da kahvaltıdan önce 1 bardak 200ml herzaman mutlaka bazen 2 bardakta oluyor.
Sonra mutlaka kahvaltı yaparım saat 10 veya 10.30 da sade tarçınlı türk kahvesi içerim.
saat 12 ye kadar bazen 1lt bazen 1,5 lt suyu tüketirim.(suya 1 dilim limon nane ve salatalık, bazende sadece tarçın )
öğlen yemekte pilav makarna çorba (un kattıkları için ) börek yemem. Sadece ana yemeği alırım tabi sevdiğim bişeyse ve çok yğlı değilse, meyve alırım ama yemem, yediğim şey 150g yoğurt ve salata.
yemekten sonra mutlaka 30 dk tempolu yürürüm. odama gelice 2 bardak su 200er ml lik içerim. SONRA şekersiz 1 veya 2 kupa siyah çay eğer açlık hissediyorsam 1 veya 2 adet hurmayla içerim çayı
saat 14.30 - 15.00 gibi 1 kupa yeşilçay bazen her zaman değil :)
eve gitmeden saat 16 -16.20 gb 150g yoğurt ve 3 adet hurma yer günü kapatırım bu arada günlük su 2 den az olmaz ama fazla olur.
eve varınca biraz dinlenip saat 18.30 dan 19.30 veya 19.15e kadar 1 saat tempolu yürüyüş yaparım yürüyüşte sauna eşofmanımı giyip çıkarım bu esofman bir harika yürürken dahi o terler ayakkabıya akar çoraplar iç çamaşır sırılsıklam olur.resmini koyacam. tabi dediğim gb tempolu yürümek çok önemli. sonra eve gelince 15-20 dk egzersiz hareketler yapıp duşa girerim. sonra çay ve finish :)
bütün yaptığım bu biraz uzun oldu ama.
Kabul ediyorum.:) Teşekkürler
1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğinide dönersen sevinirim
Daha önce herhangi bir takımda yarışmış mıydın ?
İşte yoruldum sanki bu sefer farklı olsun istiyorum.Benim antitpo yüksek ama tsh normal seyrinde
O yüzden ilaç kullanmıyorum kontrollü gidiyoruz
Beni de biliyor gruptakiler bende çok kilo alıp verdim 40 kilo vermişligim var ama diyetisyenin bana söylediği sürekli kilo alıp verme metabolizmayi kötü etkiliyor
bende menuye milfoy de eklesem mi diyodum siz boyle deyince suclu hissettim su boregi siparisi verdim o sulu sulu bari haslama felan daha masumAh o milfoyler yakti beni
Su böreği mi masum tabi zaten onu sudan yapıyorlarbende menuye milfoy de eklesem mi diyodum siz boyle deyince suclu hissettim su boregi siparisi verdim o sulu sulu bari haslama felan daha masum
Kafa yapımızı değiştirmemiz lazımİşte yoruldum sanki bu sefer farklı olsun istiyorum.
Doğrudur bu hareketlilik ve devamlı değişiklikler insanın psikolojisini yoruyor bu kadar istediklerine kavuşup sıra kendine geldiğinde istediğin kiloya düşmek de işin en mükafatı bence bu halde yaşamak için her şeye değerHoşbuldum canım teşekkür ederim.
Elhamdülillah ne yapalım hastalıkta bizim için ama ne yalan söyleyeyim bazen cidden içimi bi umutsuzluk kalıyor.
Şöyleki lisede 96 dan 68 e düştüm
Tüp bebek tedavisi ile ilk cocugum hamilelik ohss geçirdim.
94 den 70 düştüm
İkiz gebelik yatarak geçirdim 110 oldum işe gitmedim büyüdüler artık işte bi başlıyorum sonra ne oluyor anlamıyorum 80 düştüm.
Bi düzene giremedim gitti.
Evet canım kızlar bu hafta iyi iş çıkardılar
Hay maşallahEvet canım kızlar bu hafta iyi iş çıkardılar
Senle konuştuktan sonra yaptım ❤Ayyy spor da var canım benimm nasıl sevindimm
KoşarımYaaa koşu birde
hic merak etme kaptanim haftasonj menu paylasmicam kizlari yoldan ciksrtmamis olurum doner donmez de kabak detoksu bitti gittiSu böreği mi masum tabi zaten onu sudan yapıyorlarAllah'ım hazır sürem varken bu hafta seni izinli mi yazsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?