Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugun cagirmadilar daha, fotograf geldi, oynarken yemek yerken. Biraz daha iyi galiba..

Hedef 49 oluyor mu o zaman, ya da 48, yada 47... (45ten buyuk bir sayi )
Eski orticim üzme kendini o süreçler hepimiz yaşadık geçen sene ben çalışırken o kadar çaresiz kaldığım zamanlar oldu ki işten gelip hastaneye ya da kreş bir sürü sıkıntı da uğraştık iş yerinden izin almam gerekti o kadar katılar ki izin yüküm ağırmis 2-3 saat izin aldım diye. Geldi mi üst üste gelir ama eminim bunun üstesinden geleceksiniz geçiyor illa

Hoşbuldum canım teşekkür ederim.
Elhamdülillah ne yapalım hastalıkta bizim için ama ne yalan söyleyeyim bazen cidden içimi bi umutsuzluk kalıyor.

Şöyleki lisede 96 dan 68 e düştüm
Tüp bebek tedavisi ile ilk cocugum hamilelik ohss geçirdim.
94 den 70 düştüm
İkiz gebelik yatarak geçirdim 110 oldum işe gitmedim büyüdüler artık işte bi başlıyorum sonra ne oluyor anlamıyorum 80 düştüm.
Bi düzene giremedim gitti.

Maasallah canım nazar değmesin
Liseden beri ugraşıyorum.
İkizlerim de 4 yıl evdeydim sonra okul açılacak diye zayıfladım.
Pandemide 14 takımda dikkat ettim.
Sonra annemlere gittim artık evde 3 çocukla çok yoruldum annem beni görünce senin ne kilon var dedi.
Su böregi sarma sıcacık annem babam verdigim bütün kiloları geri aldım.
Bide ben ekmek yiyince şişiyorum bi acayip oldum.
Şimdi online olarak devam ediyoruz egitime tartışılı hep evde bide sınıfı ve ögrencilerimi çok özledim normalde okula gidip geldigimde 7 bin atıyordum.
Şimdi inan evde kızımın dersi benim dersim iyice piskolojimiz bozuldu.
Ama yedikçede sorunlar bitmiyor.

İşte yoruldum sanki bu sefer farklı olsun istiyorum.

İşte yoruldum sanki bu sefer farklı olsun istiyorum.
Kafa yapımızı değiştirmemiz lazım
Bende son diyetimde çok zor kilo verdim şuan kilo koruma evresindeyim ve çok korkuyorum
Eski alışkanlıklarıma dönmedim ama hareketim azaldı bu bana yine kilo getirecek haftada en az 3 gün yürüyüş yapmam lazım öyle çok değil ama en azından düzenli 1 er saat yürümem lazım
Yaş alıyoruz maalesef ve böyle oldukça evde oturayım sadece yediğimden kısayımla gitmiyor bu kilolar

Doğrudur bu hareketlilik ve devamlı değişiklikler insanın psikolojisini yoruyor bu kadar istediklerine kavuşup sıra kendine geldiğinde istediğin kiloya düşmek de işin en mükafatı bence bu halde yaşamak için her şeye değer ama inan hiçbir şey için geç değil ve imkansız değil ben insülin direncini bitirdim haşimato bitmeyecek bu yüzden spor olmazsa olmaz onu eksik tutamayiz işte.

Yaaa koşu birde
Koşarım ahh su yüküm biraz azalsın nasıl koşuyorum
Çılgınlar gibi spor yaptım dün
Beni bilmeyen yeni gelenlerde diyordur bunun nesi çılgınca
Kendimce gurur duyduğum günün arkasında öğlen avuç ici kadar tostu gömdüm
AAkşam vicdan çorbası ile temizlemeyi düşünüyorum
Nasıl yaptım ben glüten almayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…