- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.641
HArika harika seni daha çok tebrik ederim benden çok efor sarfettin çünkü çok alıştığın beslenmeni değiştirmek artı spor başlamak müthiş bi değişim ortim
kirmizigitar seyrekyagmur haydin kızlar bu hafta da *siz alın
* Bu hafta da ortiler aynı di mi
Benim dolapta eksi mayam var kiCnm ah bi evde yapmaya başlasan mis gibi ekşi mayalı
Ya da şöyle büyük bi köy ekmeği alıp küçük dilimler halinde dondurabilirsin canın istediğinde arada ısıt mis gibi ye
kiz 34 yolun yarisi mi o eskidendi simdi artik 40 yolun yarisi34yolun yarısı ama gerçekten eskiden daha az sporla kısa sürede kilo verirdim bu sefer motivasyonum çok iyi olmasına rağmen zorladı pes etmedim ama şimdi korkuyorum 11 ayda 22 kg verdim burada almamak için uğraşıyorum önce biraz oturması lazım kilonun bakalım
Gece yatmadanı bırak 19.00 dan sonra yememek lazım
aman kaptan 100 gram icin kocaman carpi koymussun askolsunSONUÇ
CUMA HEDEF TABLOMUZ
02-09 EKİM
5. TAKIM GÜNCEL KİLO CUMA HEDEFİ SONUÇ SaskinAnne 81,2 81 ❤ kirmizigitar 63 62,5 ❤ mavimli 82 81 ayvacicegi 53.3 ??? seyrekyagmur 72,7 72 ❤ A AKREPcg 75,5 75 ❤ Hedef60kgolmak 69.9 69,3 ❤ Amor-a 52.2 51,9 pacman 66 65,3 ortabahar 57.5 57 B bluuee 68,4 68.5 Mahi57 75 74.5 ❤
Günaydın kuzumm eline sağlık ortabahar ı çıkarabilir misin sana zahmet9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi
SaskinAnne ❤
Amor-a ✖
mavimli ❤
kirmizigitar ❤
ayvacicegi ✖
seyrekyagmur ❤
A AKREPcg ✖
Hedef60kgolmak ❤
pacman ❤
B bluuee ✖
ortabahar ✖
Mahi57 ❤
belmayne ❤
Pain Killer ❤
G gamzem23 ❤
T tulperde ❤
caroline84 ❤
Elim titrediaman kaptan 100 gram icin kocaman carpi koymussun askolsun
O güncelleme mi geldi iyikiz 34 yolun yarisi mi o eskidendi simdi artik 40 yolun yarisi
günaydinlar efendimGünaydın kızlar ☀☀☀
iyi hafta sonları
Ona göre bana aldanıp yemeyinn diyorkizlar bilginiz olsun diye söylüyorum ben kek falan yaparken beyaz un yerine yulaf unu, seker yerine bal, pekmez falan kullaniyorum. cok iyi tarifler var internette.
Çok teşekkürler cnmTebrik ederim canım.
Maasallah nazar değmesin
Rica ederim canımm. Hallettim tamam
valla öyle diyorumOna göre bana aldanıp yemeyinn diyor
yag olarak da hindistancevizi yagi kullaniyorumvalla öyle diyorumsimdi menüde gören sadece kek görüyor sonucta
Hı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?