- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.681
Ahh Hakkaten nerdekiAh ahh nerde o eskii seeeenn
Görüştük yakında gelecek inşallah
Dün yediklern seni 1 ay götürürNabersiniiiiz canlarrr benim yürüyüş 5600 oldu bi daha çıkıcam saç kremi filan bakıcam
Bugün +600 gr geldim ama bugün gitcek o söz
dışarda yedik ailecek kebapçı gibi bi yerde, ben kahvaltı tabağı aldım reçel bal kaymağı annemler yedi tatlı niyetine
dün depoyu fulledik nasılsa
Gelcem gelcem diyor gelmiyorGörüştük yakında gelecek inşallah
Okulları bekledi hep e okullarda açılıyor artık el mecbur gelecekGelcem gelcem diyor gelmiyor
Fıstık ezmesi ve suzme yoğurtlu smoothie nasıl oluyorBugün menüm:
kahvaltı : süzme yoğurtlu fıstık ezmeli whey smoothie
öğlen: az bamya çorbası etli
biraz patates kızartması,1 küçük sigara böreği, 1er ince dilim beyaz ve kaşar peynir,az örgü peynir,domates salatalık yeşillik 5 zeytin siyah çay
ara türk kahvesi ve fındık
akşam palamut buğulama ve bol yeşil salata
yürüyüş kaptanda :)
cnm süzme yoğurtta daha çok protein oluyor ondan 1/2 su bardağı kadar koydum, 2 dolu tatlı kaşığı fıstık ezmesi koydum, bir de whey protein tozu var evde ondan koydum tatlandırıcı da olduğu için tatlı isteğimi bastırıyor amasen tarçın ve çilek de koyabilirsin cnm fresh bir tadı olurFıstık ezmesi ve suzme yoğurtlu smoothie nasıl oluyor
Tan protein deposu
muz koyacaksin ona asil bomba öyle oluyorcnm süzme yoğurtta daha çok protein oluyor ondan 1/2 su bardağı kadar koydum, 2 dolu tatlı kaşığı fıstık ezmesi koydum, bir de whey protein tozu var evde ondan koydum tatlandırıcı da olduğu için tatlı isteğimi bastırıyor amasen tarçın ve çilek de koyabilirsin cnm fresh bir tadı olur
Aynen cnm kızarmış ekmek üstüne de harka di mii yanında da kahve sen de seviyosunmuz koyacaksin ona asil bomba öyle oluyormuz ve fistik ezmesi muhtesem ikili
Ne oliii yineAynen cnm kızarmış ekmek üstüne de harka di mii yanında da kahve sen de seviyosun
AleykümselaamÇok yorgunummmmmm a dostlar selamlar
Yooo ne olduğunu bile anlamadımAleykümselaamkaptanım niçün korkuyorsun 2 dilim ekmekten anlamıyorum kötü bişi konuşmadık kii
Yarın yoğurt hurma yapıcam zaten incitme beni
Yooo ne olduğunu bile anlamadımpek iştahınızı kabarmış gördüm laf attım
Menüyede sporada bayıldım bayıldımmmBugün
12:00
1 sütlü kahve
1 wasa (üzerine doğal fıstık ezmesi)
15:00
10 tane çiğ badem
16:30
5 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık mantarlı tavuk ( mantar yoğunlukta )
16 tane tombul küçük acı biber
su:2 litre üstü
Spor: 70 dk eliptik ( walk challenge icin uygun ortamim yoktu)
bundan sonra kahve veya cay olur. ( ya da her ikisi de)
Cherry Mom Mehfam
Öğlene gözümü kapadımBugün menüm:
kahvaltı : süzme yoğurtlu fıstık ezmeli whey smoothie
öğlen: az bamya çorbası etli
biraz patates kızartması,1 küçük sigara böreği, 1er ince dilim beyaz ve kaşar peynir,az örgü peynir,domates salatalık yeşillik 5 zeytin siyah çay
ara türk kahvesi ve fındık
akşam palamut buğulama ve bol yeşil salata
yürüyüş kaptanda :)
:) Ekmek bulamadıysan pasta ye misali akşam yemeği bulamadıysan sütlaç yeiyi aksamlar kizlar
kahvalti 9 da yogurtlu müsli, kahve
öglen 2de etli kuru fasulye
aksam 6 da bir kase sütlac
Cherry Mom
Mehfam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?