Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yeni gelen kızlar her gün menülerinizi aksatmadan bekliyoruz başka bir sayfada yazıyoruz linki ayrıca sayfamızın üst kısmında etiketli

T tulperde caroline84

İştah açıcı bir menü olmuş

11.30
1 yumurta
1kk peynir
4 zeytin
Maydonoz-dereotu-nane
1 dilim tb çemenli ekmek
bol çay

18.00
5 kaşık sebzeli tavuk
2 kaşık yoğurt
Salata

1 kahve

su: 2 litre
Spor: 55 dk eliptik, 6 km bisiklet
Ay sporuna pek özendim. Tebrik ederim

Yess beee
Hedef60kgolmak tebrik ederim bireyselde tüm gruplarda ikinci olmuşsun
Grup olarakta birinci olmuşuz ❤❤
HArika harika seni daha çok tebrik ederim benden çok efor sarfettin çünkü çok alıştığın beslenmeni değiştirmek artı spor başlamak müthiş bi değişim ortim
kirmizigitar seyrekyagmur haydin kızlar bu hafta da *siz alın
* Bu hafta da ortiler aynı di mi

VEEEE SONUÇÇÇÇ

Hedef60kgolmak @SaskinAnne EN BAŞARILI ORTAK OLDULAR VEE +500 ER SPOR PUANI ALDILAR TEBRİKLERR

Eki Görüntüle 2702571
Ya çok profesyonelsiniz valla. Bayıldım. Ayrıca çok eğlenceli bir grup gerçekten. Güle güle okuyorum yazışmalarımızı gündüz pek yazamıyorum. Oğlum tepemde. Şu salgın döneminde organım gibi oldu valla kendisi Biraz da ders çalışmaya çalışıyorum. O sebeple pek yazamıyorum ama iyiki bu gruptan davet gelmiş diyorum

Bu hafta çok zor kuzum yarın nasipse Çanakkale deyim dikkat etsem de normal haftalar gibi olmayabilir bakalım

Teşekkür ederiz canım çok mutlu oldum umarım faydalı olabiliriz neler yapabiliriz diye devamlı evir çevir tablo yapıyoruz
Yeni ortak tablosunda senide ekliyor olacağım ve tüm yeni arkadaşları

iyi aksamlar kizlar
kahvalti bir adet balli pancake, kahve
öglen 2 de kabak sote
aksam 5te cay ve az kuruyemis

yarim saat yürüyüs
Cherry Mom
@reyyanK
Geldi benim pancake canavarım Allah'tan az ve öz yiyorsun canım yoksa bunlar bize yol su elektrik olurdu ama ölçüsünde olduğu için afiyet olsun diyelim :)

A canımmm kaç puan versek bu cimnastiğe
Menü güzel kuzum
11.30
1 yumurta
1kk peynir
4 zeytin
Maydonoz-dereotu-nane
1 dilim tb çemenli ekmek
bol çay

18.00
5 kaşık sebzeli tavuk
2 kaşık yoğurt
Salata

1 kahve

su: 2 litre
Spor: 55 dk eliptik, 6 km bisiklet
Güzel menülerimize sporda eklenmiş şahanesin bende şimdi ailemin yanındayım seni görünce bisikletimi özledimmm :))
Ağlanacak kadar kötü değil bence canım önceki güne göre fazla o yüzden moralin bozulmasın ama normal yani
yarin icin hazirladigim corekotlu tam bugdayli kurabiyeden (findik kadar) bi tane tuzuna tadina bakmak icin

bir tane kuru patlican dolmasi (o da tadina bakmak icin)

bir bardak sutlu muzlu cilekli smoothie

1 litre su
Afiyet olsun bence zararsız atlatmışsın asıl Zarar yarın sanırım ne yapsam habire telden taciz mi etsem ne durrr dokunmaaa ona yeme onuuu 300 kaloriii
Amin Çok iyi canım afiyet olsun sporda süper

Simit kötü olmuş canım onun dışında sıkıntı yok umarım kvde de sıkıntısız geçer stresten yiyip yiyip durma oralarda

Sahur:
1 kasik helva.

Iftar:
1 kase pilinc corbasi
2 yumurta
3 kasik pilav.
1 kasik helva.
Bundan sonrada en fazla meyve yer sade kahve icerim.
Su: 1 litre (icerim daha)
Spor: 4000 adim
Ölçülü bir menü afiyet olsun canım
Sadece adımları biraz arttırmaya çalışırsan harika olur
Hadi buna ödül menüsü diyelim ceza vermeyelim bence zaten yeteri kadar spor yapmışsın afiyet olsun

Veee geleelim spor tablomuza

Bireyselde 1. Bu hafta yıldızı parlayan Hedef60kgolmak 1560 puan tebriklerr
veee NO KİLO kızları tebrikler ♥

Eki Görüntüle 2702600
Ayyy ödül puanlar gerçekten çokk etkiliyor yaa teşekkür ederiiim
Bugün bayağı ödüllerim oldu yaaa :)))))
Yeni gelen kızlarımız da destek olucak gruplarına artık eminimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…