- 5 Ekim 2020
- 2.816
- 11.042
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.841
bu hafta birinci olduk ya:) haftasonu o gazla herkes abandi anlasilanMerhaba. Günaydın herkese. Kızlar dün sabah tartıldım 78.0 idim. Bu sabah henüz tartılmadım ama kendimi çok şiş hissediyorum. Parmaklarım dolma gibiYaklaşık 3 gün sonra da adet olacağım. Bu hafta fazla çıkabilirim ☹ tartılırsam canım sıkılacak gibi geliyor
Aslında hafta sonu çok güzel geçti. Sadece pazar sabah kahvaltı da biraz kaçırdım. Normalde kaçar biraz hafta sonu ama bu hafta sonu çok dikkat ettim. Yalnız benim vücut bi tuhaftır. Hemen ödem yapar. Adet öncesi de olunca of ofbu hafta birinci olduk ya:) haftasonu o gazla herkes abandi anlasilan
Tamam cnm , bi de salyangoz kremi duymuştum mecitefendide varkuzu deri olusmadi sanieim uani uzerinde bi tabaka oluyo ama krem surerken dus alieken kalkiyo kaniyo hala ozellikle 2-3nokta epey derin hala kaniyo ara aracenemdeki baya toparladi da... kremlerden degil ya, kremler iyi geldi gayet sagolasin. ama derin olanlarin biraz daha vakti var sanirim.
domuz yagi hucre yenileyici olarak cok mucizel deniliyor da turkiyede malum pek bulunabilir ve kullanmasi tercih edilir bir krem olmadigi icin bilinmiyor pek. cay agaci kremi aklimda da bu kremden cok umutluyum ise yaramazsa bi de onu denicem.
evet surpriz degil bekliyodum zaten. salyangoz kremini biloyorum, ama bu domuz yagindan fayda gormezsem ilk is senin su kremi almak olacak...Tamam cnm , bi de salyangoz kremi duymuştum mecitefendide var
Duşta böyle başını eğip ensensenden öne mi aktırsan o kısmı yıkarken,basıncı azalır belki
Çok geçmiş olsun tekrardan canım
Baloncuk olup patladığı için birçok cilt tabakası gitti,o yüzden biraz uzun sürebilir sabır
Tamam canımevet surpriz degil bekliyodum zaten. salyangoz kremini biloyorum, ama bu domuz yagindan fayda gormezsem ilk is senin su kremi almak olacak...
Aynen cnm ben de cmts normal diyet yaptm ama dün kilom aynıydı, yoğurt hurmayla 600gr gitti deneyebilirsin şekerimbu arada bugun tartimin masallahi var
cuma:62.1
pazartesi :63.3
hey massallah
gercu fatstreet ten yediklerimj hesapladim, gunluk 1400 kaloriyi gecmemem gerekiyo kilo vermek icin, o gun yediklerimin toplami 1390 kalori gorunuyo uygulamada, ama tabi sagliksiz cogu hamurlar sekerler filan.... neyse bu hafta detox filan hallederiz bakalim
Aman Allahım takip ett mutlaka canım düşmese acil detoksbu arada bugun tartimin masallahi var
cuma:62.1
pazartesi :63.3
hey massallah
gercu fatstreet ten yediklerimj hesapladim, gunluk 1400 kaloriyi gecmemem gerekiyo kilo vermek icin, o gun yediklerimin toplami 1390 kalori gorunuyo uygulamada, ama tabi sagliksiz cogu hamurlar sekerler filan.... neyse bu hafta detox filan hallederiz bakalim
Sabit olmak şu aşamada iyiBenim aynı cumayla malum
Cuma 68.4
Bugün de 68.4
Tebrikler canım cumaya kadar bozmuyoruz üstüne katıyoruzGünaydin hatunlar
Şimdi merkeze kahvaltıya gideriken tartindim giysi pantolon ayakkabı dahil 71.85-72 gösterdi sanırım vermişim genecuma: 71.8 di.
Cherry Mom
O zamn hiç dert etme canım boşuna motivasyonunu bozma iyi gidiyorsun ödem regli sonrası bir anda gidecek nasılsaAslında hafta sonu çok güzel geçti. Sadece pazar sabah kahvaltı da biraz kaçırdım. Normalde kaçar biraz hafta sonu ama bu hafta sonu çok dikkat ettim. Yalnız benim vücut bi tuhaftır. Hemen ödem yapar. Adet öncesi de olunca of of☹
Günaydınnnngünaydin kizlar
ben bu sabah artidayim yarim kilo ama normal haftasonu kurufasulye pilav yedim. veririm hafta ici.
Cherry Mom
Aman Allahım takip ett mutlaka canım düşmese acil detoks
G gamzem23 canım daha öncede yazdığım gibi çok kaçırdım yazmayayım gibi bir lüksümüz burada yok aslında pek tabi bu senin tercihin olabilir ama gelir gelmez deneme sürecinde olunca listeye girme ihtimalin pek olmaz bilgin olsun canım9 - 16 Ekim Menü Paylaşım Listesi
@SaskinAnne ❤✖ ❤
@Amor-a ✖✖ ❤
@mavimli ❤ ❤ ❤
kirmizigitar ❤ ✖ ❤
@ayvacicegi ✖✖ ❤
seyrekyagmur ❤✖ ❤
@AKREPcg ❤ ❤ ❤
Hedef60kgolmak ❤ ❤ ❤
pacman ❤ ❤ ✖
@bluuee ✖ ❤ ❤
@Mahi57 ❤ ❤ ❤
belmayne ❤ ❤ ❤
@Pain Killer ❤ ❤ ❤
G gamzem23 ❤ ✖✖
@tulperde ❤✖✖
@caroline84 ❤ ❤ ❤
Yok yookk. Bozmak yok. Böyle devam. 65 i görene kadar inşallahO zamn hiç dert etme canım boşuna motivasyonunu bozma iyi gidiyorsun ödem regli sonrası bir anda gidecek nasılsa ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?