Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba. Günaydın herkese. Kızlar dün sabah tartıldım 78.0 idim. Bu sabah henüz tartılmadım ama kendimi çok şiş hissediyorum. Parmaklarım dolma gibiYaklaşık 3 gün sonra da adet olacağım. Bu hafta fazla çıkabilirim tartılırsam canım sıkılacak gibi geliyor

bu hafta birinci olduk ya:) haftasonu o gazla herkes abandi anlasilan

bu hafta birinci olduk ya:) haftasonu o gazla herkes abandi anlasilan
Aslında hafta sonu çok güzel geçti. Sadece pazar sabah kahvaltı da biraz kaçırdım. Normalde kaçar biraz hafta sonu ama bu hafta sonu çok dikkat ettim. Yalnız benim vücut bi tuhaftır. Hemen ödem yapar. Adet öncesi de olunca of of

Tamam cnm , bi de salyangoz kremi duymuştum mecitefendide var
Duşta böyle başını eğip ensensenden öne mi aktırsan o kısmı yıkarken,basıncı azalır belki
Çok geçmiş olsun tekrardan canım
Baloncuk olup patladığı için birçok cilt tabakası gitti,o yüzden biraz uzun sürebilir sabır

evet surpriz degil bekliyodum zaten. salyangoz kremini biloyorum, ama bu domuz yagindan fayda gormezsem ilk is senin su kremi almak olacak...

bu arada bugun tartimin masallahi var

cuma:62.1
pazartesi :63.3

hey massallah

gercu fatstreet ten yediklerimj hesapladim, gunluk 1400 kaloriyi gecmemem gerekiyo kilo vermek icin, o gun yediklerimin toplami 1390 kalori gorunuyo uygulamada, ama tabi sagliksiz cogu hamurlar sekerler filan.... neyse bu hafta detox filan hallederiz bakalim

Aynen cnm ben de cmts normal diyet yaptm ama dün kilom aynıydı, yoğurt hurmayla 600gr gitti deneyebilirsin şekerim

Aman Allahım takip ett mutlaka canım düşmese acil detoks

O zamn hiç dert etme canım boşuna motivasyonunu bozma iyi gidiyorsun ödem regli sonrası bir anda gidecek nasılsa

G gamzem23 canım daha öncede yazdığım gibi çok kaçırdım yazmayayım gibi bir lüksümüz burada yok aslında pek tabi bu senin tercihin olabilir ama gelir gelmez deneme sürecinde olunca listeye girme ihtimalin pek olmaz bilgin olsun canım biz burada bunlara dikkat ediyoruz zaten başka dikkat edeceğimiz pek birşey yok :) menü yazdı mı ? istikrarlı mı ? Şuan sen ikisindede pek iyi gitmiyorsun hemen silkelen biz seni sevdik takımla devam etmeni isteriz ✌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…