- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.801
Yarın ki kilonu görünce oklavamı kaldırcam nasılsa
Oldu olan artıkne vardı ki masada çok hamıırrr mı vardıı neyse evet atma canı çeker milletin
Çok güzel olmuş hem sana da değişiklik nefes aldirmistir ☺ eş dost a coşku vermiistir doğum gününe. Atsaydin bı bakaydik gözümüz gönlümüz açılırdı emnisi de artık kalpten kaybederdik benim Magnum senin ziyafet felan
Bugünkü menüm
13.00: ev yapımı ekmek, peynir zeytin, omlet, bir iki çatal reçel, ev yapımı domates sosu, bir iki çatal patates kızartması. (kahvaltı biraz pazar kaçamağı oldu maalesef yine de ölçülü olmaya çalıştım ama miktar olarak pek saymadım yediklerimi.
18.00: 1 kepçe tarhana, üç kaşık etli bulgur pilavı, biber buğulama, 3 kaşık bezelye yemeği, salata, iki kaşık yoğurt.
Su: 2.5 litre
Ortim seni de etiketleyeyim menülerimePain Killer
Canım olsun yarın pazartesi haftaya güzel bir başlangıç yaparsın.valla çok kaçırdım hafta sonu yazmim en iyisi
Nerde şuuu şikayet et butonupastasini ben yaptim:)
menude sarma, biber ve kuru patlican dolmasi (zeytinyagli) tahinli kurabiye, corekotlu kurabiye, su boregi, sariyer boregi, patates salatasi, mercimek koftesi vardi. amaaaan hicbiri guzel olmamis yani ayip olmasin diye yedik borekler yanmis kurabiyeler beton gibi olmus, sarmalar iyi pismemis pirincleri takir takir kalmis felanhic can cekmelik bisi yok yani ,
Eki Görüntüle 2703389 Eki Görüntüle 2703390
Evet o kısmı bizde anlamadık neyse o üye bayadır girmiyormuş zaten üstüne alınmaz herhaldeBu arada evet bu üye ben değilim. Benim ismimde arada boşluk var ve tekrar büyük harfle başlıyor.
şimdi farkettimde etiket doğru üye kişisi yanlış hımmmm
Evet o kısmı bizde anlamadık neyse o üye bayadır girmiyormuş zaten üstüne alınmaz herhalde
pastasini ben yaptim:)
menude sarma, biber ve kuru patlican dolmasi (zeytinyagli) tahinli kurabiye, corekotlu kurabiye, su boregi, sariyer boregi, patates salatasi, mercimek koftesi vardi. amaaaan hicbiri guzel olmamis yani ayip olmasin diye yedik borekler yanmis kurabiyeler beton gibi olmus, sarmalar iyi pismemis pirincleri takir takir kalmis felanhic can cekmelik bisi yok yani ,
Eki Görüntüle 2703389 Eki Görüntüle 2703390
Nerde şuuu şikayet et butonu
Zayıflama topiğinde bu foto tam bir komploooo
Ellerinize sağlık şahane olmuş yaaaa yemek gözüyle bakmayın tablo gibi şey edin onuuuu mizansennn
kizlar kahvalti:
peynir, domates, cok az menemen, 3_4 parmak patates 1/4 simit
ara: sade turk kahvesi
aksam: hamsi istavrit ve salata
2 litre kadar su
Sabah 100 gr yulaf/buğday ekmeği ile tereyağlı, domatesli peynirli sandviç
Öğle 1 avuç kaju, sütlü kahve
Akşam yok
Su 1 litre
Spor yok
ahahahhahahahhahahahEnfessçok açım şuan gurul gurulum zati o börekler ❤ ben.. yalnız o pastayı nasıl yaptın senn kız bayağı maharetliymişin Ortii emnisim en yakın ne zaman mezun olunuyorduuu
Nerde şuuu şikayet et butonu
Zayıflama topiğinde bu foto tam bir komploooo
Ellerinize sağlık şahane olmuş yaaaa yemek gözüyle bakmayın tablo gibi şey edin onuuuu mizansennn
[/QUOTE
ahahahhahahaha vala kaptanim sikayet edersen banlarim 1 ay suruyo biliyosun benden cok sen ugrasiyosun emin misin
sagol kuzum da yok ya cok geldi bak fena oldum baya.... acikmadan yeniden yiyorum hic benlik degilBu menü sana tek menüye göre daha yakışıyor orti
Eksik ayvacicegim kendini bu dönemde daha iyi besleyerek guclendirmelisin.
Ben de okeyim ☺A doğru canım cuma günü ekibe katılmanın avantajı deneme süren tamamlanmış oluyor bu cuma ❤
Şöyle bir baktım genel olarak benim için okeysinn zaten ama ekip kuralımız asıl listedeki arkadaşlarında genel bir onayını alalım
- Ekibe gelişin 02.10
- Geldiğin günden beri sadece 1 kere menü paylaşımını aksatmışsın onu da sonradan yazmışsın teşekkür ederiz ✌
- Spor katılımı şuan için az ama artacağını düşünüyoruz
- Cuma günü güzelde bir eksi ile gelirsen bence şahane olur
- Listede olmak + sorumluluk gerektiriyor hem kendimize hem ekibe karşı sorumlu oluyoruz o yüzden her yediğimiz içtimiz bu kapsamda artık dahada önemli hale geliyor :)
- Kilo bildirimlerini aksatmamak her cuma öğleden önce muhakkak yapmak yine çok önemli ☺
Ekip içi ilişkilerindede sıkıntı yok dediğim gibi benim için tamamsın ☺ siz ne diyorsunuz ihtiyar heyeti :))
@SaskinAnnekirmizigitar @ayvacicegi seyrekyagmur Hedef60kgolmak mavimli A AKREPcg ve tabiki kaptan yardımcımız @reyyanK
Allah Allah niye öyle oldu kibu aradaHedef60kgolmak benim yaniklar baya oyuk oyuk bir hal aldi, sonra elime domuz yagi gecti.yanik ve yara izleri icin mucizevi oldugu idda ediliyor duydun mu bilmiyorum. bugun onu kullanmaya basladim. cuzzamlilar gibi geziuorum bir haftadir
Teşekkür ederim ama önemli birşey değil.Çok geçmiş olsun ne operasyonu geçirdin?
Bende onaylıyorumA doğru canım cuma günü ekibe katılmanın avantajı deneme süren tamamlanmış oluyor bu cuma ❤
Şöyle bir baktım genel olarak benim için okeysinn zaten ama ekip kuralımız asıl listedeki arkadaşlarında genel bir onayını alalım
- Ekibe gelişin 02.10
- Geldiğin günden beri sadece 1 kere menü paylaşımını aksatmışsın onu da sonradan yazmışsın teşekkür ederiz ✌
- Spor katılımı şuan için az ama artacağını düşünüyoruz
- Cuma günü güzelde bir eksi ile gelirsen bence şahane olur
- Listede olmak + sorumluluk gerektiriyor hem kendimize hem ekibe karşı sorumlu oluyoruz o yüzden her yediğimiz içtimiz bu kapsamda artık dahada önemli hale geliyor :)
- Kilo bildirimlerini aksatmamak her cuma öğleden önce muhakkak yapmak yine çok önemli ☺
Ekip içi ilişkilerindede sıkıntı yok dediğim gibi benim için tamamsın ☺ siz ne diyorsunuz ihtiyar heyeti :))
@SaskinAnnekirmizigitar @ayvacicegi seyrekyagmur Hedef60kgolmak mavimli A AKREPcg ve tabiki kaptan yardımcımız @reyyanK
kuzu deri olusmadi sanieim uani uzerinde bi tabaka oluyo ama krem surerken dus alieken kalkiyo kaniyo hala ozellikle 2-3nokta epey derin hala kaniyo ara araAllah Allah niye öyle oldu kiyakıcı bişey sürmedik aksine cilt yenileyici kremler
Domuz yağı hiç duymadım böyle bi krem cnm
Çay ağacı merhemini önerebilirim başka bişey aklıma gelmior şu an
Peki rengi nasıl kuzum? Deri oluştu mu?
Ya ben unutuyorum. Yemek yeme işini erken bitiriyorum 5 den sonraya çok nadirdir. İşte ne olur ne olmaz geceyi bekliyorum ondan sonra da unutuyorum.Hafta sonu güzel geçmiş
@SaskinAnneAmor-a kirmizigitar @ayvacicegi seyrekyagmur @tulperde
Kızlar menülerde kaçamak olsada yazın lütfen yoksa bu alışkanlık haline gelir bugün hafta sonu menü yazmayayım yiyeyim bilinci oturur kafanıza .. ama her koşulda menü yazmanız gerektiğini bilirseniz kaçamaklı bir menü olsa bile eminim 2 yiyeyeceğinize 1 yersiniz buda biizm için kârdır ✌
öyle deme ben de varimBuranın en ihtiyari da benim herhalde
Çok güldüm
Benim için de tamamdır
off offf cok gecmis olsun kuzumkuzu deri olusmadi sanieim uani uzerinde bi tabaka oluyo ama krem surerken dus alieken kalkiyo kaniyo hala ozellikle 2-3nokta epey derin hala kaniyo ara aracenemdeki baya toparladi da... kremlerden degil ya, kremler iyi geldi gayet sagolasin. ama derin olanlarin biraz daha vakti var sanirim.
domuz yagi hucre yenileyici olarak cok mucizel deniliyor da turkiyede malum pek bulunabilir ve kullanmasi tercih edilir bir krem olmadigi icin bilinmiyor pek. cay agaci kremi aklimda da bu kremden cok umutluyum ise yaramazsa bi de onu denicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?