Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cnm Adana'da mı yaşıosun yoksa afiyet olsn
Sabah
3kk peynir
3 ceviz
Domates biber

Öğle
2
mandalina

Akşam
Köfte
5 dilim patates
Salata
Menün de sonucun da harika cnm bnm tebrikler

Selam ortağım sakın canınını sıkma. Bu süreçte herşeyi bekle vücudundan bir şişer bir iner , bir eksi bir artı çıkarsın. Sana düşen bütün bunlara hiiiiç takılmadan kaçamaksız, bol sporlu ve yeterince su tükettiğin bildirimlerle gelmek.
Hadi dostum biribirimize destek olma zamanı.

Bugünkü hedefim 1 saat eliptik + walk challange.
Sıfır kaçamak.
Bol su.

Senin hedefin ne?

Son düzenleme:
Benim 66.2 çıktı. Cuma 65.6 idi. Ama kahvaltıdan sonra tartılabildim. O yüzden bencee. Sabah kahvaltıdan sonra eve geldim. Dün evde kalmadım ondan.
Ozman pek doğru bir tartı sayılmaz pacman kuşum yarın sabah tekrar bir tartılırsın olmadı :)

Sağolasın Ortim. Valla çok motive olmuş durumdayım. Ben de bugün 3 lt su ve 45 dk leslie yapmayı planlıyorum. Ama hızlı olanından tabiiki no kaçamak hadi bakalım süper geçsin bu hafta.

Benimkini görene kadar bekle
gecen bayram gittik yarim saat ayip olmasin diye, tatli koyayim size kadayif yaptim.dedi ben diyetteyim dedim (7 senelik geliniyim evinde bir bardak su icmisligim yoktur) esime getirdi, bembeyaz hamue bir kadayif, esim aldi anne bu pismemis ki hic sekeri de erimemis dedi ne dedi bioiyomusun, aaaaa o pisiyomuydu bilmiyorum ki ben kiloyla yufkacidan aldim tepsiye koydum.uzerine de serbet doktum. dedi. serbeti bile pisirmemis suya sekeri koymus soyle bi karistirip yallah ustune... esim oturur mideye bu ya yemem bunu dedi de aglamaya basladi beni begenmiuosun diye, sonra cocuga yedirmeye kakkti

Ay sustum. Bu efsaneymiş valla
Bizimki yapsa yapar da yapmamayı tercih ediyor aslında. Şöyle bir şey olmuştu. Eşimin ailesi hiç davet etmez ve hiç geliyoruz da demez. Sürekli bizden teklif beklerler ama hep de küserler gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz diye. Bir gün eşim anne siz de bir yemeğe çaya bir şeye davet edin de ilişki kurmak istediğinizi anlayalım demişti. Kayınvalidem de biz yemek yemiyoruz dedi. Eşim de anne ben onu mu söylüyorum. Yemek yapmıyorsan çaya çağırırsın akşam deyince biz erken yatıyoruz demişti

Lesliyi ben ısınma gibi kullanıyorum. Ondan sonra ki karın egsersizleri cok ağır oluyor. Ortağım bu hafta evdeyim. Sıkı diyet ve sporla birinci oluruz. Yürüyüs yapmayı unutma.
ohoo partner naptin ben Leslie yi yapinca yigiliyorum karin calismasina 10 kilo verince baslayacagim biraz hafiflemem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…