- 31 Temmuz 2020
- 20.410
- 60.295
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.861
Cnm Adana'da mı yaşıosun yoksaBugün kahvaltı 2 haslanmış yumurta, 5 zeytin, 2 dilim peynir, ceviz bolca, 1 parça sucuk
Akşam 3 tane çig köfte, elektrikli ızgarada adana, patlıcan salatası
Bolca su
Spor yapamadım çamaşır süpürge yarın okullar açılıyor hazırlık
İyi geceler dilerim
Menün de sonucun da harika cnm bnm tebriklerSabah
3kk peynir
3 ceviz
Domates biber
Öğle
2
mandalina
Akşam
Köfte
5 dilim patates
Salata
Selam ortağım sakın canınını sıkma. Bu süreçte herşeyi bekle vücudundan bir şişer bir iner , bir eksi bir artı çıkarsın. Sana düşen bütün bunlara hiiiiç takılmadan kaçamaksız, bol sporlu ve yeterince su tükettiğin bildirimlerle gelmek.Merhaba. Günaydın herkese. Kızlar dün sabah tartıldım 78.0 idim. Bu sabah henüz tartılmadım ama kendimi çok şiş hissediyorum. Parmaklarım dolma gibiYaklaşık 3 gün sonra da adet olacağım. Bu hafta fazla çıkabilirim ☹ tartılırsam canım sıkılacak gibi geliyor
Yok Allah'tan kaynanam hamurisi tatlıdan pek anlamiyor ufak tefek esneklik olsa da vermeye devamTebrikler canım cumaya kadar bozmuyoruz üstüne katıyoruz ☀☀☀
Yaaa sanaaa
Aaa aynı benim kayınvalidemYok Allah'tan kaynanam hamurisi tatlıdan pek anlamiyor ufak tefek esneklik olsa da vermeye devam
Sporun ve güzel menülerin faydası harikasınnnnMerhaba arkadaşlar tartıda baya eksi gördüm.
cuma: 66.6
Pazartesi: 65.5
Spora devam
Ozman pek doğru bir tartı sayılmaz pacman kuşum yarın sabah tekrar bir tartılırsın olmadı :)Benim 66.2 çıktı. Cuma 65.6 idi. Ama kahvaltıdan sonra tartılabildim. O yüzden bencee.Sabah kahvaltıdan sonra eve geldim. Dün evde kalmadım ondan.
Çok iyi canım tebriklerrr
kv beceriksizligi yaristiracaksak lutfen kizlar benimkinin eline hicbirinizinki su dokemez iddaliyimAaa aynı benim kayınvalidemhiç anlamaz :))
Sağolasın Ortim. Valla çok motive olmuş durumdayım.Selam ortağım sakın canınını sıkma. Bu süreçte herşeyi bekle vücudundan bir şişer bir iner , bir eksi bir artı çıkarsın. Sana düşen bütün bunlara hiiiiç takılmadan kaçamaksız, bol sporlu ve yeterince su tükettiğin bildirimlerle gelmek.
Hadi dostum biribirimize destek olma zamanı.
Bugünkü hedefim 1 saat eliptik + walk challange.
Sıfır kaçamak.
Bol su.
Senin hedefin ne?
Benimkini görene kadar beklekv beceriksizligi yaristiracaksak lutfen kizlar benimkinin eline hicbirinizinki su dokemez iddaliyim
Tebriklerr olumsuz çağırmayalım bol ödem söktürücü ile sorunu çözebilirsin belkiKilo bildirimi
Cuma 78.4
Pazartesi 78.1
Ay eksiyi gördüm şükür. Adet dönemi geldiği için bu hafta gördüğüm son eksi olabilir
gecen bayram gittik yarim saat ayip olmasin diye, tatli koyayim size kadayif yaptim.dedi ben diyetteyim dedim (7 senelik geliniyim evinde bir bardak su icmisligim yoktur) esime getirdi, bembeyaz hamue bir kadayif, esim aldi anne bu pismemis ki hic sekeri de erimemis dedi ne dedi bioiyomusun, aaaaa o pisiyomuydu bilmiyorum ki ben kiloyla yufkacidan aldim tepsiye koydum.uzerine de serbet doktum. dedi. serbeti bile pisirmemisBenimkini görene kadar bekle
Ay sustum. Bu efsaneymiş vallagecen bayram gittik yarim saat ayip olmasin diye, tatli koyayim size kadayif yaptim.dedi ben diyetteyim dedim (7 senelik geliniyim evinde bir bardak su icmisligim yoktur) esime getirdi, bembeyaz hamue bir kadayif, esim aldi anne bu pismemis ki hic sekeri de erimemis dedi ne dedi bioiyomusun, aaaaa o pisiyomuydu bilmiyorum ki ben kiloyla yufkacidan aldim tepsiye koydum.uzerine de serbet doktum. dedi. serbeti bile pisirmemissuya sekeri koymus soyle bi karistirip yallah ustune... esim oturur mideye bu ya yemem bunu dedi de aglamaya basladi beni begenmiuosun diye, sonra cocuga yedirmeye kakkti
ohoo partner naptin ben Leslie yi yapinca yigiliyorumLesliyi ben ısınma gibi kullanıyorum. Ondan sonra ki karın egsersizleri cok ağır oluyor. Ortağım bu hafta evdeyim. Sıkı diyet ve sporla birinci oluruz. Yürüyüs yapmayı unutma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?