Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom pardon kendime de haksızlık etmişim. Unuttum gitti adetime de 3 gün kalmış zaten. Yani ben normalde adet öncesi en az 1 kilo alırım. Fena şişkinlik oluyor. İşte bu adet öncesi dönemde şekerdir hamurişi filan yemez sağsalim atlatırsam adet bitimi güzel kilo gidiyor inşallah öyle olur.

buldum menünü akrep Leslie yi ben de yarim saate cikaracagim bak kiskandim

G gamzem23 canım biz ikili olmuşuz.
Sen kaç kilosun? Nasıl bir yol izliyor sun?
AA iyi çok güzel bir ikili olmuşuz o zaman ben 62 kiloyla başladım CUMA tartıldım 60,1 dim.
canım hafta içi uyanır uyanmaz 1 bardak suyla başlıyorum. işe gelinceye kadar 1 saat yol katlettikten sonra 1 bazen 2 bardak su 200ml içiyorum 8.45te hafif bir kahvaltı, kahvaltıyı hiç atlamam :) saat 10-10,30 gb tARÇINLI SADE TÜRK KAHVESİ Gün boyunca mesai bitene kadar 2-2,5 lt su öğlen yemekten sonra 30dk tempolu yürüyüş, bazen 1 kupa yeşilçay, ve genelde saat 16,15-16,20 gb 150gr ypğurt ve 3 adet hurmayla günü kapatırım. bide saat 18,30-19,00 gb 1 saat tempolu yürüyüş sauna eşofmanlarımla.

sen neler yapıyorsun ve kaç kilosun

Tabiki uygun canım

Teşekkür ederim canım, Amin inşaAllah

Yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…