- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.821
katiliyorum. ben paralardim o okul yönetiminiCanım nerde çalışıyor sun bilmiyorum ama bende 4 yıl gitmedim.
Kimsenin dedigi önemli degik evet kariyerin önemli ama önceligim evladım.
3 saat aglatılırmı yazık günah.
buldum menünü akrepSabah 10.30
5 dilim firinda patates,1 dilim ekmek
Cok az menemen,1 cay kaşığı bal,salatalık
2 ceviz
Ara yeşil çay
Ara bir yeşil elma
Akşam 17.30
Yarım kase çorba,yarim porsiyon bezelye
Salata,4 lokma kavun
2 litre su, yarım saat lesli+yarım saat karın hareketleri
Cherry Mom Mehfam
gencmissin daha 40 olmamissin ne güzel 30 lu yaslar candir37 diyorum
AA iyi çok güzel bir ikili olmuşuz o zaman ben 62 kiloyla başladım CUMA tartıldım 60,1 dim.
Lesliyi ben ısınma gibi kullanıyorum. Ondan sonra ki karın egsersizleri cok ağır oluyor. Ortağım bu hafta evdeyim. Sıkı diyet ve sporla birinci oluruz. Yürüyüs yapmayı unutma.buldum menünü akrepLeslie yi ben de yarim saate cikaracagim bak kiskandim
Tabiki uygun canımA doğru canım cuma günü ekibe katılmanın avantajı deneme süren tamamlanmış oluyor bu cuma ❤
Şöyle bir baktım genel olarak benim için okeysinn zaten ama ekip kuralımız asıl listedeki arkadaşlarında genel bir onayını alalım
- Ekibe gelişin 02.10
- Geldiğin günden beri sadece 1 kere menü paylaşımını aksatmışsın onu da sonradan yazmışsın teşekkür ederiz ✌
- Spor katılımı şuan için az ama artacağını düşünüyoruz
- Cuma günü güzelde bir eksi ile gelirsen bence şahane olur
- Listede olmak + sorumluluk gerektiriyor hem kendimize hem ekibe karşı sorumlu oluyoruz o yüzden her yediğimiz içtimiz bu kapsamda artık dahada önemli hale geliyor :)
- Kilo bildirimlerini aksatmamak her cuma öğleden önce muhakkak yapmak yine çok önemli ☺
Ekip içi ilişkilerindede sıkıntı yok dediğim gibi benim için tamamsın ☺ siz ne diyorsunuz ihtiyar heyeti :))
SaskinAnne kirmizigitar ayvacicegi seyrekyagmur Hedef60kgolmak mavimli A AKREPcg ve tabiki kaptan yardımcımız Mehfam
Teşekkür ederim canım, Amin inşaAllahÇok geçmiş olsunMehfam canım Rabbim bi daha göstermesin.
Kaptanım ben bi ara kaptan yardımcısıydım 1.takımda inan çok iyi anlıyorum seni.
Ama o zaman bi çocukluydum daha gençtim şimdi ikizlerim oldu 3 çocukla.
Bide online ders ögrencilerim veliler kafam karışıyor.
Zaten şimdi buraya menü yazacam diye herşeye daha bi dikkat ediyorum.
Emegi geçenlerede teşekkür ederim.
YaaaReyyancım bir tanedir Carolinebizim için çok fedakarlık yaptı Allah bir daha göstermesin çok ağır şekilde covid geçirdi ozman bile şu listeyi yapmayı bırakmadı Allah razı olsun verilen emek büyük hiç bir şey basit değil o yüzden bizimde 2 3 yediğimiz ne varsa üşenmeden unutmadan önce kendimiz için sonra takıma saygı için paylaşmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?