- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #373.961
zor oluyor cocukla bir basina gercekten. ben de onlara pisirdigimi dayanamayip yiyorum bazen, misal bugünkü pilav. sonra bin pisman.getir, banabi, migros sanal, migros hemen, trendyolgohepsini kullaniuorum aslinda, bu ssrtlarda yasayip bunlar olmasa acliktan olurdum ama bi surdir ona da firsat olmadi, ay sonuydu biraz maasi bekledim, sonra cocuktan firsat bulamadim, siparisleri az az verdim (pandemi sebebiyle herseyi yikama islemi var cocuk ben yikayana kadar mincikliyo hepsini bo yandancocuk bi yandan o isler bas edemiyorum diye az miktarda gunu kurtaracak kadar yapiyorum filan) alip binbir zorlukla (cocuk cidden cok zorluyor hele babayi hic gormeyince iyice bana yapisiyor huysuzlaniyor) pisirdigim seyleri bi basima bitiremiyorum cope gidiyor filan.... 2 gun hallediuosam 3 gun dikis tutturamiuorum...
Cnm genel olarak romatizmal hastalıklar otoimmün aslında yani vücut kendine saldırıo,bunda da büyük etken ağzımızdan giren toksinlerin bağırsaktan geçip buralarda birikmesi ve vücudun yabancı görüp kendine saldırması.Bu yüzden enflamasyon önleyici gıdalardan fayda görebilirsin kuzum .Sen daha iyi bilirsin benim durumumu sjogren sendromu var bende
Lupus tan suphelenmisti bu inun yaninda biraz daha masum sanirim
Gözlerim ellerim ve ayaklarım fena
Ama bir gün geçecek Allahın izni ile
Kıyamam yaa onun ihtiyacını da senden çıkarıo tabi kuzucukgetir, banabi, migros sanal, migros hemen, trendyolgohepsini kullaniuorum aslinda, bu ssrtlarda yasayip bunlar olmasa acliktan olurdum ama bi surdir ona da firsat olmadi, ay sonuydu biraz maasi bekledim, sonra cocuktan firsat bulamadim, siparisleri az az verdim (pandemi sebebiyle herseyi yikama islemi var cocuk ben yikayana kadar mincikliyo hepsini bo yandancocuk bi yandan o isler bas edemiyorum diye az miktarda gunu kurtaracak kadar yapiyorum filan) alip binbir zorlukla (cocuk cidden cok zorluyor hele babayi hic gormeyince iyice bana yapisiyor huysuzlaniyor) pisirdigim seyleri bi basima bitiremiyorum cope gidiyor filan.... 2 gun hallediuosam 3 gun dikis tutturamiuorum...
ben mi becrremiyorum bilmiyorum ama cidden cocukla hayat 30 kat zor... bi de pasamiz bir gun once pismis hicbirseyi yemiyor her ogun sifirdan hazirliyorum yemeklerini, kucuk kucuk tencerelerim dokum izgara tavalarim var, hergun corbasi da makarnasi da koftesi de taze yapiliyo pisiyo, mutfakta isim 1 ken 5 oluyo...zor oluyor cocukla bir basina gercekten. ben de onlara pisirdigimi dayanamayip yiyorum bazen, misal bugünkü pilav. sonra bin pisman.
durumum tam olarak su: yabanci bir sehirde, insanlardan uzak bir dagin tepesindeki bir evde tek basina cocuk yetistiren bekar bir kadinKıyamam yaa onun ihtiyacını da senden çıkarıo tabi kuzucuk
Doğru tabi bakan olsa da oynasa biraz,sen de işlerini yaparsın ama bırakamıyosun da
benim bütün hayatimi altüst etti cocuklar. bir de biz cocuk hic dusunmedik uzun yillar benim yasim 40a dayaninca olsun dedim, esim cocuklar dogdu hala daha kabullenememisti o kadar. bir de hic bir yardimcimiz, tanidigimiz yok burda. zaten stresten yiye yiye kilo aldim ben. isim de kolay degil yeni bir ülke ve onun sartlari.iki
ben mi becrremiyorum bilmiyorum ama cidden cocukla hayat 30 kat zor... bi de pasamiz bir gun once pismis hicbirseyi yemiyor her ogun sifirdan hazirliyorum yemeklerini, kucuk kucuk tencerelerim dokum izgara tavalarim var, hergun corbasi da makarnasi da koftesi de taze yapiliyo pisiyo, mutfakta isim 1 ken 5 oluyo...
ne bilim ya, cocuk bi degisik etkiliyo hayati cidden
benziyor durumumuz. benimkiler de 3,5 yasindalar. siz niye tasindiniz baska sehre kuzum?durumum tam olarak su: yabanci bir sehirde, insanlardan uzak bir dagin tepesindeki bir evde tek basina cocuk yetistiren bekar bir kadin
etrafta park yok bahce yok market yok, zaten olsa da pandemiden guvenip ciksrmiyim orasi ayri da, 4 duvar aabahtan aksama 3 yasinda fikir fikir bir erkek cocuguyla tv izlemesin tabletle oynamasin diye olabildigince kisarak duzenimi tutturma cabasi iste...
baska sehire tasinmadikbenziyor durumumuz. benimkiler de 3,5 yasindalar. siz niye tasindiniz baska sehre kuzum?
sizinkine benziyor cidden bizim yaslar daha ufak sadece:) cocugu da ben hic istemiuodum daha ama esim coooook istedi (eve ugramiyo tabi isterbenim bütün hayatimi altüst etti cocuklar. bir de biz cocuk hic dusunmedik uzun yillar benim yasim 40a dayaninca olsun dedim, esim cocuklar dogdu hala daha kabullenememisti o kadar. bir de hic bir yardimcimiz, tanidigimiz yok burda. zaten stresten yiye yiye kilo aldim ben. isim de kolay degil yeni bir ülke ve onun sartlari.
kac yasinda senin pasa bakimm bu kadar secici
ben de kayip yasadim o zaman dank etti zaten. öyle böyle büyüyecekler. aslinda bu yaslar en tatli yaslari gülmekten öldüyorum hareketlere, konusmalarasizinkine benziyor cidden bizim yaslar daha ufak sadece:) cocugu da ben hic istemiuodum daha ama esim coooook istedi (eve ugramiyo tabi ister) bi de kistler yuzunden olmayabilecegini filan soylediler, kayip yasadim filan basta korktum hic cocuksuz kalmayayim diye :) bu haftasonu 3. yas gununu kutladik iste
benim de annem arada geliyordu pandemi hepimizi vurdubaska sehire tasinmadikdurumum tipki oylr diyorum. istanbuldayix ama evimin konumu cok felaket, bu kadar zorlayacagini dusunmemistim alirken, esimin isi rezalet, anneme yakin diye tercih etmistim calisiyodum cocugu almak birakmak kolay olur diye,annemde isten ayrilinca memleketteki evde gecirmeye basladi yilin 6 ayini, yakinimdaki evini de deprem sebebiype muhurlediler, yine civarda ama cok ters bir tarafa tasinmak zorunda kaldi, gelse bile git gel yapamayiz yani zirt pirt. ben bi basima kaldim kimsem yok, esim de eve gelemeyince... durum iyice sarpa sardi iste, bak bu saat oldu, bi kere aradim mesgule atti daha haberim yok kacta gelir filan
Evet geç oldu amaKilo bildiirmi gelmeyenler
@ayvacicegi B bluuee @Mahi57 @tulperde @caroline84 sanırım değil mi kızlar
suan zaten memlekette dedigim gibi, babam var oyle cok ihtiyacim olsa gelir tabiki ama benim rutin hayatim bu nihayetinde surekli basimi bekleyemezler ki... geldiklerinde kalmali degil de ara sira gelir giderler oyle ama o kadar... sizin gurbet olayi fena cidden hele bu pandemi de... bir an once bitse de...benim de annem arada geliyordu pandemi hepimizi vurdu ☹ bir senedir gelemedi o da. göremedik cok özledik. anneler her anlamda destek. sen rica etsen gelip kalmaz mi arada sende?
ya cok zor ama iyi ki var tabiki... seninkiler iki tane sanirim, birbirlerine arkadas oluyorlardir yine. ben cok istedim ikiz filan olsaydi diye, 1 yasina gelmeden ikinciyi yaomak ta istedim ama kismet olmadi. cocuga da uzuluyorum sabahtan aksama benimle bir arkadasi yok, balkona cikip karsi apartmandakilere laf atiyoben de kayip yasadim o zaman dank etti zaten. öyle böyle büyüyecekler. aslinda bu yaslar en tatli yaslari gülmekten öldüyorum hareketlere, konusmalara ☺ nice mutlu yillara tekrardan canim.
esin de az uyanik degilmis hani
evet kardes güzel tabi ama olmayinca da olmuyor sikma canini herseyde bir neden vardir. benimkiler de tek yumurta ikizi. embriyo bölünmüs öyle kismet oldu. annem 7 aylik hamileyken kaybettigin bebegin yerine geldi biri der.ya cok zor ama iyi ki var tabiki... seninkiler iki tane sanirim, birbirlerine arkadas oluyorlardir yine. ben cok istedim ikiz filan olsaydi diye, 1 yasina gelmeden ikinciyi yaomak ta istedim ama kismet olmadi. cocuga da uzuluyorum sabahtan aksama benimle bir arkadasi yok, balkona cikip karsi apartmandakilere laf atiyo
esim tam kurnaz cikti sorma:) pazardan pazara goruyo cocugu onda bile deliriyo bazen
uuuu 7 aylik kayip cok fenaymisevet kardes güzel tabi ama olmayinca da olmuyor sikma canini herseyde bir neden vardir. benimkiler de tek yumurta ikizi. embriyo bölünmüs öyle kismet oldu. annem 7 aylik hamileyken kaybettigin bebegin yerine geldi biri der.
Artık gözüm kuruyor diyene birde romatolog a git diyorumsjogren sendromu icin dedim zateno da zor ama sükür bir lupus degil dedigin gibi.
1 saatde lesli yaptım onunla birlikte galiba24.000 Ler nasıl rakamlardir biri bana da el versin
agiz kurulugunda var mi? bende mesela cok göz kurulugu var damla kullaniyorum ama öyle birseyden hic suphelenmedim. bildigim kadariyla agiz kurulugu da yapiyor degil mi? baska ne semptomlari var?Artık gözüm kuruyor diyene birde romatolog a git diyorum
ya orti naaptin müthissin1 saatde lesli yaptım onunla birlikte galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?