Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kendime de nazar ettim
Eşim bey ile dışarı çıktık çocuğun bisikleti yapılacaktı onu beklerken çiğ köfte yedim üstüne de mado da cay ve kiplvrot kutusu kadar pasta yedim. Bu da nazarlık olsun çok dışarı çıkmayınca bir yerde oturunca yeniyor. Çiğ köfte 3 sıkma idi

Kurtarılamayacak şeyler değil ama listenin ucu bir kaçtı mı insan devamlı esnetmek istiyor o yüzden frenle bence canım bugünden itibaren tam uyarsan sıkıntı olmayacaktır

belmayne Afiyet olsun ortim. Akşam yemeğindekiler öğle olsaymış diyeceğim ama gün içinde onu ayarlamak ta ayrı dert. Biber buğulama akşam yapıldıysa zaten yer değiştiremezsin.

Yaaa keşke yiyeceklerimizi kendimiz hazırlamak yerine şöyle çeşit çeşit salataların ve yemeklerin olduğu bir büfeden alıyor olsaydık her öğünahahaa cennet hayali gibi

Ortim ben tek öğün yiyorum bu ara. İki öğüne dönünce yine akşam altıda bırakacağım yemeği. Biber buğulamayı sadece buharda yapıyorum. Ocaktan alınca azıcık zeytinyağı ve tuz ekliyorum. Çok çok hafif ve lezzetli oluyor.

wooow afiyet olsun canım. Buharda pişirmek için ayrı aparat mı var. Ne kullanıyosun, neleri buharda pişiriyosun.

Oo tertemiz liste Ortim. Afiyet olsun

teşekkürler canım, akşama normal küçük kaselerden kullanmadığım için pişmanım ama acıkmıştım.

Kurtarılamayacak şeyler değil ama listenin ucu bir kaçtı mı insan devamlı esnetmek istiyor o yüzden frenle bence canım bugünden itibaren tam uyarsan sıkıntı olmayacaktır
Bizim eşimle bazı problemlerimiz var yazıyorum arada burada ailesi yüzünden. Dışarda cay içelim dedi bisey diyemedim. Ama dikkat ederim aslında yarın sabah artı göreceğim korkusu da sarmadı değil ilk isim tartılmak olacak
Dışarda ıyiyiz ama eve geldik yine aynı

Buhar aparatı da var ama gerek kalmıyor. Tencereye ya da kapaklı tavaya koyuyorum biberleri. Üzerine azıcık su. Yerım saatte oluyor. Kabak ve patlıcan da yapıyorum bunu. Kabağa su eklemeye gerek yok tabi ve çok daha kısa sürede oluyor. Ben çok pişmiş de sevmiyorum. Üzerine de sarımsaklı yoğurt mis gibi oluyor

Anladım canım süpermiş.

ay ikimize de bisey olmus bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…