Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kirmizigitar kuzum kepekli makarna Yemen ve az yemen bı sorun değil sonuçta bütün gün başka bi karbon alımın yok ki bu masum bı karboncuk. Fakat asıl sorun protein ve kalsiyum olmaması kaslar beslenmez beslenmezse yaği kim yollicek sonra bak artı geliyon başkaları ortisine yeme der ben de şunu şunu ye az yiyon diyorum iki uç menü ortisi olunca

ya sorma, bu esimin aksamlari gelmeyisleri benim brslenmeyi alt ust etti. bir ara ne guzel gun icinde sandvic aksam da salata ve et yiyodum, hem cok doyurucu oluyodu hem de dengeli oluyodu...

simdi esimin yoklugunda alisveris yapamiyorum (evimin cevresinde aadece bakkal var) malzeme sikintim var cocuk cok tepemde onunla mutfaga yetisememe var bi de yapinca tuketemiyorum diye kaliyo atiliyo kismi var, bi turlu duxeni kuramadim cok sikinti oldu... bugun mideme bi parca peynir biraz findik ve hamurdan baska bisi girmedi yani... bir an once rutinime donmek istiyorum artik

Kuzum internetten sipariş vermek istemez misin? Birçok marketin kendi sistemi var, hepsini bir araya toplayan da var "getir" mesela

Sen daha iyi bilirsin benim durumumu sjogren sendromu var bende
Lupus tan suphelenmisti bu inun yaninda biraz daha masum sanirim
Gözlerim ellerim ve ayaklarım fena
Ama bir gün geçecek Allahın izni ile
yapma ya cok gecmis olsun bir arkadasimda lupus var evden pek cikmaz cok zor bir hastalik

Koşu iyi gelmiyorsa zorlama bir daha öyle canım üzüldüm şimdi çok geçmiş olsun
Ben alıştım artık 7 aylık hamileydim ilk belirti verdiğinde kızım 5 ay kolikti kucaktan inmezdi hem ona ağlardım hem bilegimin acısına Allah kimseye vermesin

Kuzum internetten sipariş vermek istemez misin? Birçok marketin kendi sistemi var, hepsini bir araya toplayan da var "getir" mesela
getir, banabi, migros sanal, migros hemen, trendyolgo hepsini kullaniuorum aslinda, bu ssrtlarda yasayip bunlar olmasa acliktan olurdum ama bi surdir ona da firsat olmadi, ay sonuydu biraz maasi bekledim, sonra cocuktan firsat bulamadim, siparisleri az az verdim (pandemi sebebiyle herseyi yikama islemi var cocuk ben yikayana kadar mincikliyo hepsini bo yandancocuk bi yandan o isler bas edemiyorum diye az miktarda gunu kurtaracak kadar yapiyorum filan) alip binbir zorlukla (cocuk cidden cok zorluyor hele babayi hic gormeyince iyice bana yapisiyor huysuzlaniyor) pisirdigim seyleri bi basima bitiremiyorum cope gidiyor filan.... 2 gun hallediuosam 3 gun dikis tutturamiuorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…