Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun ortim. Ne sancısı bu böyle. Gayet hafif beslenmişsin. O kadarcık çikolata bişicik yapmaz. Ama tut kendini. Yarın tartıda sonra ödül olarak yersin
Yarın sabah erken kalkın. Yürüyüş yspın. Sonrada 1 saat lesli. 400 gr garanti gider
Benim diyetisyen spordan sonra tartılma. Kaslar şiştiği içşn fazla çıkarsın demişti ama bilemedim.

Malum sancı canım, 2 gün sürüyor ben de. Ama tartıya artı etkisi olmadı bu sabah tartıldım yine 65.5 tu. En kötü yanı spor yapamam daha 1-2 gün .

Hiçbişey yemeden 3litre su süper canım.
Yarın için bol eksiler diliyorum senin için.

Benim diyetisyen spordan sonra tartılma. Kaslar şiştiği içşn fazla çıkarsın demişti ama bilemedim.
Hepsi öyle der ama bu durum spordan sonraki gün için oluyor bende sporu gece yaaptım sabah ödemli kalkarım mesela burda çoğu kişide de öyle oldu Perşembe spor yapmazdık hatta ..
Ama aynı gün yapıldığında eksi çıkıyoruz aslında su kaybından dolayı eksi çoğunlukla

aa bunu bilmiyordum. bu gece yapmayayım o zaman spor. yarın sabah yaparım. eksi eksidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…