- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.261
Yalnız test etmek için de evdeki bütün herkesi tarttım doğruymuşYaaa varmıymış kayınvalidede çok sevindim ne yapacak kız tartıyı diyordum
Ohhh ailecek cumaya hazırızYalnız test etmek için de evdeki bütün herkesi tarttım doğruymuş
Ortiii sen artı misiin sabah nefes almadan tartil gözünü seveyimben yarin kilo bildirimi felan da yapmayayim bari, diskalifiye felan et beni...
yuru kirmizi kizim yuru, haftada iki kilo verirken iyiydi, arti gelince hemen tu kaka
bugun zumba yaptim yarim.saat hatta cocuga carptim da yere yapisti cocuk kafasini vurdu canim.sikildiOrtiii sen artı misiin sabah nefes almadan tartil gözünü seveyim
yarisirizben 3 gundur hala wc cikmadim duphalac filan mi icsem bu gdce napsamyediklerimin hepdi icimde kaldi kizlari hilmem de benim tarti feci gelecek
sinavim vaaaar ne lesliesiYarın sabah erken kalkın. Yürüyüş yspın. Sonrada 1 saat lesli. 400 gr garanti gider
Geçmiş olsun ortim. Ne sancısı bu böyle. Gayet hafif beslenmişsin. O kadarcık çikolata bişicik yapmaz. Ama tut kendini. Yarın tartıda sonra ödül olarak yersinEveeet menücüğümü yazıyorum, bugün spor, su filan yok. Sancıdan yerimden kalkamıyorum, yarına artı da çıkmak istemediğim için gün boyu canımın istediği tek şey olan çikolatyı bile yemedim sadece minicik tadına baktım.
Hala atlatamadım isteğimi ama
9.15
1dilim esmer ekmek
1 yumurta
3 zeytin
yarım kk peynir
4 ince dilim avokado
15.30
1 sütlü kahve
miniminnacık bir karenin çeyreği kadar çikolata
17.00
çeyrek lahmacun
Salata
spor yok
Su 1.5 belki
bir daha kahve içebilirim
belmayne
Benim diyetisyen spordan sonra tartılma. Kaslar şiştiği içşn fazla çıkarsın demişti ama bilemedim.Yarın sabah erken kalkın. Yürüyüş yspın. Sonrada 1 saat lesli. 400 gr garanti gider
Malum sancı canım, 2 gün sürüyor ben de. Ama tartıya artı etkisi olmadı bu sabah tartıldım yine 65.5 tu. En kötü yanı spor yapamam daha 1-2 gün .Geçmiş olsun ortim. Ne sancısı bu böyle. Gayet hafif beslenmişsin. O kadarcık çikolata bişicik yapmaz. Ama tut kendini. Yarın tartıda sonra ödül olarak yersin
Benim diyetisyen spordan sonra tartılma. Kaslar şiştiği içşn fazla çıkarsın demişti ama bilemedim.
Geçmiş olsun canım. Bende de bu sabah artı yoktu ama bakalım yarın ne olur. Ben de oldum olacam.Malum sancı canım, 2 gün sürüyor ben de. Ama tartıya artı etkisi olmadı bu sabah tartıldım yine 65.5 tu. En kötü yanı spor yapamam daha 1-2 gün .
Hiçbişey yemeden 3litre su süper canım.Ben bugün yoğunluktan bişi yiyemedim. Akşam da canım bişi istemedi. Hayret
19.00: bir tabak kıymalı tarhana, 3 dilim fırında bak kabağı(sade)
Su: 3 lt
Spor: gece leslie yapmayı düşünüyorum. İnşallah üşenmem
Geçmiş olsun canım. Bende de bu sabah artı yoktu ama bakalım yarın ne olur. Ben de oldum olacam.
Ahahaa 2 gun derken burda sanciyi kastetmistim tekrar okuyunca farkli geldiMalum sancı canım, 2 gün sürüyor ben de. Ama tartıya artı etkisi olmadı bu sabah tartıldım yine 65.5 tu. En kötü yanı spor yapamam daha 1-2 gün .
MerhabaTekrar katılabilir miyim ??
+1 diyorumYarın sabah erken kalkın. Yürüyüş yspın. Sonrada 1 saat lesli. 400 gr garanti gider
Bende sana dileyeyim ozmanHiçbişey yemeden 3litre su süper canım.
Yarın için bol eksiler diliyorum senin için.
Hepsi öyle derBenim diyetisyen spordan sonra tartılma. Kaslar şiştiği içşn fazla çıkarsın demişti ama bilemedim.
aa bunu bilmiyordum. bu gece yapmayayım o zaman spor. yarın sabah yaparım. eksi eksidirHepsi öyle derama bu durum spordan sonraki gün için oluyor bende sporu gece yaaptım sabah ödemli kalkarım mesela burda çoğu kişide de öyle oldu Perşembe spor yapmazdık hatta ..
Ama aynı gün yapıldığında eksi çıkıyoruz aslında su kaybından dolayı eksi çoğunlukla
sancı olarak anlamıştım zaten canım. benim 10 gün sürdüğü için hiç aklıma gelmedi iki gün olabileceği ihtimali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?