- 23 Mart 2016
- 30.226
- 90.927
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #374.281
Evet bu saatten sonra hafif yürüyüş olabilir ama başka spor bence ödem yapar canımaa bunu bilmiyordum. bu gece yapmayayım o zaman spor. yarın sabah yaparım. eksi eksidir
10 gün müsancı olarak anlamıştım zaten canım. benim 10 gün sürdüğü için hiç aklıma gelmedi iki gün olabileceği ihtimali
yok ya, hep böyleydi benimki. dalga geçerim hatta arada, hala genç kız gibiyim diye.10 gün müspiral mi var benimde yeni yeni ondan dolayı 7 gün sürüyor
Merhaba
Tabi hoşgeldin tekrardan nasıl oldunuz şüphelendiğiniz giibi bir durum çıktımı ?
Çok geçmiş olsun umarım annemde çıkar hastaneden biran önceHosbuldum. Iyiz şükür . Ama suanda evde karantina dönemindeyiz bugün 5. Günümüz . O olaydan sonra bisey olmadı iyidik yani. Geçen hafta cumrtesi akşam kendi annemgillere gitti. Annem pazar hastalandı . Virüs varmış annemde o pozitif çıktı. O yüzden bizde temasli olduğumuz için karantinaya aldılar. Şükür bizde bisey yok ama annem hastanede babamla kardeşinde evde geciriyorlar
Ay çok kötü yaayok ya, hep böyleydi benimki. dalga geçerim hatta arada, hala genç kız gibiyim diye.
Haftada 2 kilo mu ne zman oldu oben yarin kilo bildirimi felan da yapmayayim bari, diskalifiye felan et beni...
yuru kirmizi kizim yuru, haftada iki kilo verirken iyiydi, arti gelince hemen tu kaka
Pazartesi tartildigim kilomla ayni kaptanim. Degismemis.Bende sana dileyeyim ozman
Çok iyiydin bu hafta sonucunu merak ediyorum
Ben tam 7 yıl o yumurtayı kovaladımbende iste kac ayda bir oluyo:)
bi de sey oluyo ki o en rezaleti, yumurta buyuyo buyuyo ama catlamiyo odem yapiyo ve o odem catpamayinca hoooop kaliyo... seninki de catlamadigi icin adet olmuyosun iste o yuzden de siskinlik oluyo
Regliden dolayıdır canım bitince kesin güzel bir eksi görürsün şuan sabit olman bile eksi oldugunu gösteriyor :)Pazartesi tartildigim kilomla ayni kaptanim. Degismemis.
Ben genc kizken 2-3 gundu. Cocuklardan sonra 10 gun oldu.yok ya, hep böyleydi benimki. dalga geçerim hatta arada, hala genç kız gibiyim diye.
Ayyy insallah kaptanimRegliden dolayıdır canım bitince kesin güzel bir eksi görürsün şuan sabit olman bile eksi oldugunu gösteriyor :)
Estağfurullah canım hastasın suan sonuçta belki yarına bir miktar daha düşer ne kadar düşerse fayda bizim için onun dışında yapacak birşey yok yola devam edeceğiz diğer arkadaşlar seni dengeler inşallahCherry Mom bugün rekorumu kırdım 10753 adim atmışım ağrı kesicimi de hazırladım yarın başıma geleceği biliyorum
Bu arada az önce tartıldım 82.25 yine o kadar da yurudum ama gerçekten benle alakası yok okadar yurudum su içtim birşey de yemedim ama siskinim
Tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum ama rahatsizim işte kusura bakmayın lutfen
Afiyet olsun güzel menü canımEveeet menücüğümü yazıyorum, bugün spor, su filan yok. Sancıdan yerimden kalkamıyorum, yarına artı da çıkmak istemediğim için gün boyu canımın istediği tek şey olan çikolatyı bile yemedim sadece minicik tadına baktım.
Hala atlatamadım isteğimi ama
9.15
1dilim esmer ekmek
1 yumurta
3 zeytin
yarım kk peynir
4 ince dilim avokado
15.30
1 sütlü kahve
miniminnacık bir karenin çeyreği kadar çikolata
17.00
çeyrek lahmacun
Salata
spor yok
Su 1.5 belki
bir daha kahve içebilirim
belmayne
Afiyet olsun gayet iyiSabah 10.30
Sucuklu yumurta,1 dilim ekmek
3 zeytin,3 badem,2 ceviz,domates
1 cay kasığı bal,2 dilim peynir
Ara yeşil çay
Ara hindi fume
Akşam 17.30
Çorba,zeytin yağlı kereviz
2 litre su
Cherry Mom
iyi aksamlar kizlar
kahvalti 10 da bir adet domates, salatalik, az tulum peyniri, 8 siyah zeytin, bir dilim ekmek, cay
öglen 2 de etli peynirli sandvic, sütlü kahve, bir bütün kare paket bademli çikolata
aksam 6 da bir bardak cay
yarim saat yürüyüs
Cherry Mom
@reyyanK
Afiyet olsun, aynen dediğin gibi herşey ölçüsünde güzel limitleri aşıyorsan eşinle ayrı tabak kendine küçük bir kase al limitin belli olsunDün gece yazamadım yoruldum.
Dün kahvaltı klasik 2 yumurta peynir, ceviz, domates
Akşam 1 kase bamya, el içi kadar yufka, yogurt salata
Akşam çayın yanında ceviz bolca köyden geldi.(saglıklı ürünlerde kilo aldırıyor
Park ta 200 kere zıpladım.
Bugün kahvaltı Soganlı 2 yumurta yumurta, zeytin, beyaz peynir kırmızı biber
Ara 3 dilim armut ceviz
Akşam 1 tabak yeşil fasulye, salata, yogurt
Misafir var gidince yapabilirsem artık yürüyüş eklerim.
Çok az aynenBen bugün yoğunluktan bişi yiyemedim. Akşam da canım bişi istemedi. Hayret
19.00: bir tabak kıymalı tarhana, 3 dilim fırında bak kabağı(sade)
Su: 3 lt
Spor: gece leslie yapmayı düşünüyorum. İnşallah üşenmem
1. ogun:
35 gr labne peyniri
20 gr sosis
aksam:1 etli kabak dolmasi (yagsiz)
2 kasik yogurt
3 litre su
2 fincan yesil cay
yarim saat zumba + evde 10 dk kosu
gazamiz mubarek olsun yarin icjn
Çok iyi canım hafta sonuda böyle menüler bekliyoruzzSabah
Tarcinli türk kahvesi
1 saat sonra
1 adet ceyrek ekmek arasi haslanmis yumurta
Öğlen
2 yk bulgur pilavi
Ve 1 porsiyon ciger
150gr yogurt
40 dk tempolu yürüyüş
14te 1 kupa yeşilçay
Aksam
1 kase mercimek corbasi
5 adet lahana sarmasi
Gun sonunda 2.5lt su
Bulgur şişirmez umarım canım seni,onun dışında güzel menüSelam
Sabah: 2 çatal salçalı omlet, parmak peynir,1 çok tereyağı, 1tk çilek reçeli, domates salatalık maydanoz, 3 yk has zeytinyağı,1 dilim köy ekmeği ( el kadar düşünün)
Ara: sütlü nescafe
Öğle: 1.5 porsiyon tarhana çorbası, 5 yk ev yapımı bulgur pilavı ( mecburdum erişteydi diğer çeşit ve ben çok actim☹)
Ara: sütlü türk kahvesi
Akşam: 2 fırın köfte, 4 yk yeşil fasulye,yoğurt,1 dl köy ekmeği
Su:1 lt
Spor: 10.000 adım
Cherry Mom @reyyanK
Bugün menüm:
Sabah 1/2 simit, 2 dilim peynir, zeytin domates salatalık 1 yumurta
Ara yeşil çay
Öğlen kuru fasülye pilav cacık salata
Ara züber bar
Akşam 8 kaşık mantı
Spor yok,3 lt su
Sonunda tartı öncesi menüsü görebildim,evet az ama en azından ertesi gün + bile gelinse elden gelen yapılmış denirSabah kuru kayısı, sütlü kahve
Öğle yulaf lapası, 2 tk fıstık ezmesi
Akşam yeşil çay, 1 muz
Su 1.5 litre
Spor yok
Tatlı bişey görmedikKahvaltı 1 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, peynir
Öğle: 2 köfte, 1 Kase çorba, 3 kaşık pilav, yoğurt
Ara: meyve
Aksam: balik,salata
1 tane tatlı birşey yedik eşimle1 bardak sütlü kahve
7000 adım, 2 litre su
Üzülme umarım yarın hepimiz sağ gösterip sol vururuzYarın sonuç ne olur bilmem menüler beni üzdü
spor tablosunu açıklayacaktım ama hiç hevesim kalmadı benim motivasyonumda sizlerin menüleri,sporları, sohbetleri.... Bunlarda kötü olunca ben şarj olamıyorum
En azından Perşembe günü menülerini temiz görmek çok mu zor bilmem iyi geceler herkese 🖐
Regl sorununu çözülse eminim çok farkeder elinde değil şaşkınım yapacak bişey yok hepimiz birbirimizi kapaticazCherry Mom bugün rekorumu kırdım 10753 adim atmışım ağrı kesicimi de hazırladım yarın başıma geleceği biliyorum
Bu arada az önce tartıldım 82.25 yine o kadar da yurudum ama gerçekten benle alakası yok okadar yurudum su içtim birşey de yemedim ama siskinim
Tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum ama rahatsizim işte kusura bakmayın lutfen
10 gün süren regl mi benim 3 gün harra gurre 4.gun son oluyoBen genc kizken 2-3 gundu. Cocuklardan sonra 10 gun oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?