Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba
Tabi hoşgeldin tekrardan nasıl oldunuz şüphelendiğiniz giibi bir durum çıktımı ?

Hosbuldum. Iyiz şükür . Ama suanda evde karantina dönemindeyiz bugün 5. Günümüz . O olaydan sonra bisey olmadı iyidik yani. Geçen hafta cumrtesi akşam kendi annemgillere gitti. Annem pazar hastalandı . Virüs varmış annemde o pozitif çıktı. O yüzden bizde temasli olduğumuz için karantinaya aldılar. Şükür bizde bisey yok ama annem hastanede babamla kardeşinde evde geciriyorlar

Çok geçmiş olsun umarım annemde çıkar hastaneden biran önce

Yarın itibariyle güncel kilonu alırız canım menü yazmayada yarın başlarsın olur mu

ben yarin kilo bildirimi felan da yapmayayim bari, diskalifiye felan et beni...

yuru kirmizi kizim yuru, haftada iki kilo verirken iyiydi, arti gelince hemen tu kaka
Haftada 2 kilo mu ne zman oldu o he 1.2 aldıktan sonra 1.9 vermiştin o mu ben onu -700 sayarım ki zaten ortalamanda öyle birşey olmalı kötü mü hayır çok iyi yarın olacak mı meçhul

Yarınki listemiz umarım güzel eksiler gelir kızlar

***5.Takım 696. Etap ***

SaskinAnne (80,5/
kirmizigitar (62,1/
mavimli (81,1/
ayvacicegi (52,4/
seyrekyagmur (71,8/
amatördiyetci (68,4/
AKREPcg (75/

5.takim ortalaması: %1,412

Alt liste:
Amor-a ( 52,2/ sabit) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
pacman (65,6/686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
Bluuee (67,9/654.etapta 65.5 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü
Mahi57 (74,2/) yeni üye başlangıç tarihi 02.10.20 başlangıç kilo 75 hedef kg 65
Belmayne (78,4/ yeni üye başlangıç tarihi 05.10.20 başlangıç kilo 78.8 hedef kg 65
Gamzem23 (60,1/ yeni üye başlangıç tarihi 07.10.20 başlangıç kilo 62 hedef kg 55
Pain Killer (66,6/) yeni üye başlangıç tarihi 08.10.20 başlangıç kilo 67,3 hedef kg 55
Caroline84 (93/ ) 681.etapta 87.5 kg ile izne ayrılan üye geri döndü
bebeqimyoldamrc ( ) yeni üye başlangıç tarihi 15.10.20 başlangıç kg hedef kg 55

bende iste kac ayda bir oluyo:)

bi de sey oluyo ki o en rezaleti, yumurta buyuyo buyuyo ama catlamiyo odem yapiyo ve o odem catpamayinca hoooop kaliyo... seninki de catlamadigi icin adet olmuyosun iste o yuzden de siskinlik oluyo
Ben tam 7 yıl o yumurtayı kovaladım
Sonra cocugum oldu yine kovaliyorum
Altın yumurta

Cherry Mom bugün rekorumu kırdım 10753 adim atmışım ağrı kesicimi de hazırladım yarın başıma geleceği biliyorum
Bu arada az önce tartıldım 82.25 yine o kadar da yurudum ama gerçekten benle alakası yok okadar yurudum su içtim birşey de yemedim ama siskinim
Tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum ama rahatsizim işte kusura bakmayın lutfen

Estağfurullah canım hastasın suan sonuçta belki yarına bir miktar daha düşer ne kadar düşerse fayda bizim için onun dışında yapacak birşey yok yola devam edeceğiz diğer arkadaşlar seni dengeler inşallah

Afiyet olsun güzel menü canım
Sabah 10.30
Sucuklu yumurta,1 dilim ekmek
3 zeytin,3 badem,2 ceviz,domates
1 cay kasığı bal,2 dilim peynir
Ara yeşil çay
Ara hindi fume
Akşam 17.30
Çorba,zeytin yağlı kereviz
2 litre su
Cherry Mom
Afiyet olsun gayet iyi
Bunu konuşmuştuk zaten
Afiyet olsun, aynen dediğin gibi herşey ölçüsünde güzel limitleri aşıyorsan eşinle ayrı tabak kendine küçük bir kase al limitin belli olsun
Çok az aynen :)) afiyet olsun :)
1. ogun:
35 gr labne peyniri
20 gr sosis

aksam:1 etli kabak dolmasi (yagsiz)
2 kasik yogurt

3 litre su
2 fincan yesil cay
yarim saat zumba + evde 10 dk kosu

gazamiz mubarek olsun yarin icjn

Çok iyi canım hafta sonuda böyle menüler bekliyoruzz
Bulgur şişirmez umarım canım seni,onun dışında güzel menü
Bugün menüm:
Sabah 1/2 simit, 2 dilim peynir, zeytin domates salatalık 1 yumurta
Ara yeşil çay
Öğlen kuru fasülye pilav cacık salata
Ara züber bar
Akşam 8 kaşık mantı
Spor yok,3 lt su
ama bu menü olmamış tartı öncesi canım simit + kuru fasulye + mantı çek vur kaptanı
Sabah kuru kayısı, sütlü kahve
Öğle yulaf lapası, 2 tk fıstık ezmesi
Akşam yeşil çay, 1 muz

Su 1.5 litre
Spor yok
Sonunda tartı öncesi menüsü görebildim,evet az ama en azından ertesi gün + bile gelinse elden gelen yapılmış denir Perşembe günleri en azından fazlası olanlar için menülerde böyle oynamalar yapılabilir
Tatlı bişey görmedik afiyet olsun onun dışında iyi menü :)

Yarın sonuç ne olur bilmem menüler beni üzdü
spor tablosunu açıklayacaktım ama hiç hevesim kalmadı benim motivasyonumda sizlerin menüleri,sporları, sohbetleri.... Bunlarda kötü olunca ben şarj olamıyorum

En azından Perşembe günü menülerini temiz görmek çok mu zor bilmem iyi geceler herkese

Üzülme umarım yarın hepimiz sağ gösterip sol vururuz

Regl sorununu çözülse eminim çok farkeder elinde değil şaşkınım yapacak bişey yok hepimiz birbirimizi kapaticaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…